Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

inFAMOUS PS3 használt

inFAMOUS PS3 használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.22. (péntek)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

INFAMOUS - ISMERTETŐ:

A szuperhősök népszerűbbek, mint valaha. A Marvel és a DC képregények főhősei megjelennek mindenütt, beszivárognak hétköznapjainkba: évente több mozifilm, animációs sorozat, és persze a folyamatosan özönlő képregények segítenek abban, hogy elmerülj egy olyan világban, ahol néhányaknak megadatik valamilyen szuperképesség - és ez persze komoly bonyodalmakat és izgalmas helyzeteket szül. A videojátékok közt is gyakran akadnak szuperhősös játékok, de ezek közt ritka az, ami nem feldolgozásként érkezik, hanem egy teljesen új világot, és egy hozzá kapcsolódó, korábban nem látott hőst teremt. Az Infamous ezek közé tartozik: a PlayStation3-exkluzív játék megmutatja, hogy tonnányi potenciál van a szuperképességekre építő játékokban!


A PlayStation 2-n már a Sly Cooper szériával bizonyított Sucker Punch fejlesztőcsapata igen izgalmas játékot hozott létre az inFamous személyében. Adott egy korrupt, a sötétségtől nem túl távol álló város, Empire City, ahol egy fiatal srác, Cole ismeretlen eredetű képességekhez jut. Nem tudni pontosan, hogy hol van a képességek határa, és hogy mi az ára az újdonsúlt erőknek, az azonban biztos, hogy Cole képessé vált arra, hogy manipulálja az elektromosság minden formáját. Ez a játékban több, mint egy tucat különféle képességet jelent, ami mind az elektromossághoz kapcsolódik: az erőket felhasználhatod a harcokban, vagy épp a gyorsabb utazáshoz - hogy a védekezésről ne is beszéljünk. Mindezekre szükséged is lesz, hiszen Cole képességei nem kerülték el a helyi gonoszok figyelmét sem: hirtelen mindenki Őt akarja majd, élve vagy halva!

Az InFamous egy remekül sikerült, sandbox-jellegű akciójáték. Mindez azt jelenti, hogy a Grand Theft Auto-stílusú játékokhoz hasonlóan nem kötik meg a fejlesztők a kezedet a játék alatt: a küldetéseken kívül arra mész, amerre akarsz! Empire City szigeteit felfedezve folyamatosan nyílnak meg az új területek, ahol új bandákkal találkozhatsz, új mellékküldetéseket teljesíthetsz, és egyre többet és többet ismerhetsz meg a játék háttértörténetéből, a város múltjából. Az inFamous egy szórakoztató, tartalmas, változatos akcójáték, ami a PS3 Essentials matricának köszönhetően igen olcsón vásárolható meg - és ha ha végeztél a kalanddal, vár a folytatás, az inFamous 2!
inFAMOUS PS3 használt

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
InFAMOUS - Megérkezett!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére