Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Heavy Rain PS3 használt

Heavy Rain PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Kaland
A Heavy Rain PS3 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

HEAVY RAIN - ISMERTETŐ:

A Quantic Dreams fejlesztőcsapata néhány évvel ezelőtt híressé vált arról, hogy játékaikban túlmutattak a videojátékok megszokott témáin: míg máshol a lövöldözés, verekedés, ugrándozás szentháromsága előtt hódoltak a játékosok, addig az Omikron vagy épp a Fahrenheit a morál, a psziché, a társadalom problémáit és lehetőségeit firtatta, igen felnőtt megközelítésben. Nem véletlen hát, hogy a csak és kizárólag PlayStation 3-ra készített Heavy Rain ekkora sikernek örvendett: ez a játék ugyanis nem csak érdekes és elgondolkodtató történettel, de roppant látványos grafikával is rendelkezik!


A Heavy Rain egy interaktív, akció-elemekkel vegyített kalandjáték, amiben a változó jelenetek alatt más és más karaktereket irányíthatsz. Az igen sötét történet középpontjában egy sorozatgyilkos, az "Origami Killer" áll, aki több különböző emberre is egészen más hatással lesz a játék során: a külső konfliktusok belső problémákat tárnak fel, miközben az események egyre nagyobb tempóban sodornak magával....bizony, nem akarjuk elárulni a végkifejletet (főleg úgy nem, hogy több különböző "megnyerés" is elérhető a játék végigjátszásakor, döntéseinktől függően), de egy biztos: a Heavy Rain az első perctől az utolsóig egy magával ragadó, izgalmas élmény lesz - csak és kizárólag felnőtt játékosok részére!

A Heavy Rain a PlayStation 3 egyik ékességének tekinthető, hiszen elképesztő részletességű karaktermodellek, döbbenetesen jó animációk, és bámulatos összkép jellemzi a grafikai oldalt: ha tehát szereted a kalandjátékokat, vagy a thrillerek/krimik műfaját, akkor igazán kár lenne kihagynod a 2010 egyik legjobbjaként számon tartott Heavy Raint! Az Essentials változatban ráadásul már a PS Move Edition található meg, ami egy plusz bővítésként már kompatibilis a PlayStation Move irányítóval is!
Heavy Rain PS3 használt

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent a Heavy Rain, a White Knight Chronicles!
 - Megjelent a Heavy Rain, a White Knight Chronicles!
A mai napon két friss videójáték-megjelenésről tudunk beszámolni, ráadásul mindkettő csak és kizárólag a PlayStation 3 masina tulajdonosai számára elérhető. Az egyik a Quantic Dreams által a 2006-os bejelentés óta gőzerővel fejlesztett Heavy Rain, a másik pedig a Level 5 debütáló újgenerációs szerepjátéka, az online funkcióval ellátott White Knight Chronicles.
A játékok tehát a mai naptól kaphatóak és elérhetőek üzletünkben, vagy megrendelhetőek az interneten keresztül. Az előrendelőinknek ezúttal is köszönjük a bizalmukat, és hogy minket választottak, a futárszolgálat hamarosan kiszállítja a játékokat a megbeszélt címekre. Tovább...
Ismertető: Heavy Rain
 - Ismertető: Heavy Rain
A Heavy Rain annak a Quantic Dreams'nek a legújabb játéka, akik nagyon régóta szeretnek igazán ütős, filmszerű játékokat készíteni - a Heavy Rain pontosan ilyen játéknak ígérkezik. Adott egy komplex, több fontos kulcsszereplőt mozgató történet, egy különös sorozatgyilkos, egy nyomozás, és persze majd a játékosok lesznek azok, akik fejben összerakják az eseményeket és kibogozzák az igazságot az átvezetők és a sztori segítségével. Tovább...
Heavy Rain előzetes, előrendelési akció
 - Heavy Rain előzetes, előrendelési akció
Igen könnyű lenne beskatulyázni a Quantic Dreams csapatát, de mégis, mindenféle negatív él nélkül nyugodtan állíthatjuk azt róluk, hogy azok közé a fejlesztők közé tartoznak, akik a kilencvenes évek különös örökségét, az interaktív mozifilmek emlékét próbálják meg az ott látottaknál sokkal jobb formában bemutatni a nagyközönségnek. A Fahrenheit is olyan játék volt az előző generációban, amely egy intenzív történetet mesélt el, bizonyos helyzetekben akár a választás lehetőségét is megadva a játékosnak, a legújabb fejlesztés, a régóta készített Heavy Rain pedig pontosan ezen az ösvényen próbál tovább haladni, a mai technológiák korlátait feszegetve. Tovább...
Előrendelhető játékok január/februárra
 - Előrendelhető játékok január/februárra
Pénteken hivatalosan is beköszönt az Új Esztendő, a videójáték-világban pedig egy második izgalmas szezon veszi kezdetét, hiszen a 2010-es év első negyedévére időzítette mindenki aktuális nagy dobását, aki nem érzett magában és játékában elég esélyt arra, hogy a mindent elsöprő őszi Modern Warfare 2-dömpingben megállja a helyét. Ez nem jelenti azt, hogy gyenge játékokról beszélhetünk - sok hosszú éve várt gigászí cim kerül megjelenésre január-február környékén, köztük olyan nevekkel, mint a Bioshock 2, a Mass Effect 2, vagy éppen a PlayStation 3-as Heavy Rain. Most következő listánkban könnyen és megjelenési dátum szerint rendezve juthatunk el a játékok adatlapjához - hogy előrendelhessük azt. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére