Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt

Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő kaland játékaink között:

Batman The Telltale Series PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
10890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
5890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Toy Story 3 PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Történeti háttér:

Az utóbbi évek legsikeresebb könyv- és filmsorozatának a mai napig megjelent részei varázslatosak voltak. Hihetetlen Harry Potter járvány fertőzte meg a világot, az eredetileg főleg gyermekek részére íródott regény, üstökösként robbant be a köztudatba, az általa gerjesztett tűz olthatatlanná vált a rajongók millióinak szívében.
A korábbi részekhez hasonlóan klasszikus kalandjátékot tisztelhetünk a Főnix Rendjében. A kerettörténet szerint a főszereplő Harry Potter kalandos körülmények között ismét visszatér Roxfortba, a boszorkány- és varázslóképző szakiskolába, ahol szokás szerint jókora bonyodalmakba keveredik. A diákok – tekintve, hogy a Sötét Varázslatok Kivédése tantárgy oktatására kinevezett újsütetű tanáruk gyakorlatilag semmit sem tanít nekik – maguk gyakorolják a különböző varázslatokat egy titkos teremben, természetesen a szemüveges varázslópalánta vezetésével. Magukat egyszerűen Dumbledore Seregének (DS) nevezik, és az irányítást magunkhoz ragadva voltaképpen a játék feléig az a feladatunk, hogy a nebulókat magunk mellé állítsuk. Az epizód címét viselő Főnix Rendje valójában egy korábbi tömörülés újraszerveződése, akiknek elsődleges feladata a korábbi részben visszatérő Voldemort nagyúr megsemmisítése, továbbá Harry védelmét is ellátják.

Ismertető:

Különböző nehézségű feladatokat kell teljesítenünk a cselekmények során, amelyek más és más helyekhez, illetve személyekhez kapcsolódnak. A back gomb megnyomásával előhívható a Tekergők Térképe, ahol tájékoztatást kapunk, hogy éppen merre járunk, és a kiválasztott küldetést hol is kell teljesíteni. Amint egy célt megjelöltünk a térképen, máris lábnyomok jelölik a legrövidebb utat a kiválasztott objektumhoz, ennek segítségével nem lesz megerőltető senki számára a tájékozódás.
A játék első felében jóformán nem lesz más dolgunk, mint a DS társak csatasorba állítása, akik Harry első hívó szavára nem hajlandóak csatlakozni a sereghez. Egyiknek a házi feladatát kell elvégezni, a másik kérésére beszélnünk kell valakivel, egyes esetekben még valamilyen varázslatra is meg kell őket tanítani. Mindenhol zajlik az élet, illetve mellékküldetéseket is sűrűn felfedezhetünk bolyongásaink során. Értem ezalatt a párosítós játékok többféle változatát, de lehetőségünk van golyókat gurítani, és persze sakkozni is.
Szokás szerint Harry mellől nem hiányozhat Ron és Hermione a két hűséges barát, de sajnos az ő irányításukról lemondhatunk, viszont kárpótlásul a kalandok végén a Weasley ikrek, Sirius Black, valamint Dumbledore professzor bőrébe is belebújhatunk néhány percig. Egyértelműen a végső nagy ütközet a csúcspont, ezekért a pillanatokért úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes végigvinni a történetet, megvívni a jó és a rossz csatáját, és legvégül – Sirius fájdalmas elvesztését leszámítva – győzelmet aratni!
A Rowling által megálmodott mesevilág viszonylag szűkebb lehetőségeihez képest megfelelően nagy a bejárható terület, ahol kedvünkre fejleszthetjük mágikus képességeinket, gyakorlatilag minden szereplővel beszélgethetünk, különböző széttört tárgyakat varázsolhatunk egybe, lámpákat, és fáklyákat gyújthatunk meg, festményekhez jelszavakat keresgélhetünk. A menüben tulajdonképpen minden lényeges mutatónkat nyomon tudjuk követni, az igazán elkötelezett rajongóknak javaslom, hogy törekedjenek a maximális végigjátszásra, de arra készüljenek fel, hogy nem lesz egyszerű a feladatuk!
A fő események megoldása után tartogat még számos begyűjteni valót a játék, ez szerintem két szempontból is örvendetes. Elsősorban mivel az elkötelezett hívek biztosan maximális teljesítményre törekednek majd, nekik megadatik még néhány extra óra, mire mindent teljesítenek (például Luna elveszített tárgyait nem akármilyen feladat segítség nélkül megtalálni), viszont aki megelégszik azzal, hogy végigvitte a fővonalat, annak nem kell már tovább keresgélnie. Így azt gondolom, hogy mindenki elégedett lehet!

Technikai jellemzők:

Egészen jól eltalálták egyes kulcsfigurák kinézetét. Naná, hogy Piton és Voldemort kifejezetten jól sikerült, de Sirius Black is pontosan olyan, mint a mozifilmből származó felvételeken. A környezettel kapcsolatban sem lehet különösebb kifogás, Roxfort kifejezetten kidolgozott, egyes kevésbé jelentős helyszínek már persze nem annyira. A hanghatások pontosan annyit nyújtanak, amennyit egy ilyen játéknál kell, minden pillanatban a megfelelő stílusban és erővel szólnak, a hagyományos Harry Potter hagyományokra épülnek, és alapvetően nyugodt hangulatot teremtenek. A legfontosabb talán az, hogy magyar szinkronnal jelent meg a játék, amely mindenféleképpen örvendetes hír.A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Harry Potter és a Főnix rendjét és ha igen, kinek ajánlott?

Tartalmas és megfelelően hosszú történet, számtalan felfedezni és gyűjteni való, mindez megfelelő körítéssel tálalva – ez a Harry Potter és a Főnix rendje! Egyértelműen a sorozat legjobban sikerült darabját üdvözölhetjük az ötödik részben. A széria rajongóinak tábora ma már jóval szélesebb annál, hogy csak a fiatalok foglalkozzanak vele, akinek kedve van egy kicsit belekóstolni a varázslóvilágba, azoknak bátran merem ajánlani ezt a külső nézetes játékot, mert jól fognak szórakozni!

KÉPGALÉRIA:

Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt
 
Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt
 
Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt
 
Harry Potter és a Főnix Rendje PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére