Guitar Hero World Tour PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Guitar Hero World Tour PS3 használt

Guitar Hero World Tour PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 7 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Guitar Hero World Tour PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Guitar Hero World Tour PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő ügyességi játékaink között:

We Dare PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Guitar Hero World Tour PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető

Ritmusjátékoknál általában először érdemes a karrier módnak nekiállni, hogy mihamarabb láthassuk a teljes felhozatalt, hiszen a korábbi játékokhoz hasonlóan itt is csak a karrierben megszerzett zenék játszhatóak később quick play –ben. Party game lévén nagyon fontos szempont az, hogy a fejlesztők mennyire veszik figyelembe azt a lehetőséget, hogy valószínűleg minden egyes szám kezdetekor valaki más áll a hangszerek mögött, nem feltétlenül ugyanolyan képességekkel megáldva, mint az előző játékos. Ebből a szempontból nagyot lépett előre a fejlesztő, hiszen nem kényszerülünk arra, hogy az egész karriert ugyanolyan felállással kelljen lejátszanunk – bár az egyes fejezeteken belül (4-5 szám) nem tudunk változtatni –, mivel bármikor változtathatunk a nehézségen, sőt, bekapcsolódhat vagy kiválhat egy-egy hangszer menet közben. A megszokottól eltérően itt menet közben kínál fel turnéhelyszíneket, amelyeket meg tudunk vásárolni, ha az előzőeket jól teljesítettük és sikerült elegendő pénzt szereznünk ehhez. Ez elsőre egy kicsit furcsa lehet, mint az is, hogy nem a jól megszokott listán böngészhetünk, hanem különböző helységekben, a falon lógó képek jelképezik az egyes turnékat. Megszokás kérdése. A zenék nagyon jók, látszik, hogy a fejlesztő nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a versenytársakhoz képest (Rock Band, Rock Revolution) ismertebb és többet hallgatott zenéket tegyen a játékba. A felhozatalra több szót nem is fordítanék, hiszen ez nagyon szubjektív, van akinek ez tetszik, van akinek az. Nekünk bejött. A megvásárolandó track-ekre a szükségest pénzt aránylag könnyű összeszedni, ha végigjutunk a szakaszokon összejön annyi, amennyi elég az összes dal megvételére.

Quick Play

Miután végigjátszottuk a játékot karrier módban, a hangsúly áthelyeződik a Quick Play-re. Ez az eddigi játékokban nem volt jellemző, hiszen a korábbi verziókban a Quick Play tényleg csak arra volt jó, hogy ha a szomszéd átjött és ki akartuk vele próbáltatni a játékot, akkor nem rondított bele a karrierünkbe. A Rock Band-ban például nem is jelzi és nem is menti el a Quick Play-ben szerzett pontokat, csak a játékban „Band World Tour”-nak nevezett karrier mód pontszámait hajlandó figyelembe venni. Ezzel szemben a Guitar Hero:WT a gyorsjátékban elért pontokat figyeli. Ez szerintem jobb megoldás. Ami még színesíti egy kicsit a dolgot az az, hogy a World Tour az egyes zeneszámokhoz nehézségi szintenként jegyzi fel az elért pontokat. Tehát ha a listát nézzük, akkor láthatjuk azt, hogy például a Sweet Home Alabama című szám esetében hány pontot értünk el Easy, Medium, Hard esetleg Expert szinten. Sőt, ennél a játéknál bejön a képbe egy Beginner nehézségi szint is, ami teljesen felesleges. Abban az esetben, ha több játékos van, akkor a nehézségi szint a beállítottak közül a legmagasabb lesz, tehát ha a dob expert-en van, a két gitár pedig hard-on, akkor a pontszámnál azt fogja kiírni, hogy ez a szám expert szinten lejátszva ennyi és ennyi pont.

Újdonságok

Maga a játék is hoz magával újdonságot. Meglehetősen könnyű, még hardon, sőt néha expert fokozaton is. A Guitar Hero III. például sokkal nehezebb volt és bizony már a második, harmadik etapban is akadtak nagyon izzasztó számok. Itt ez olyannyira nem jellemző, hogy amikor a Hotel California című számot játszottam hard fokozaton, már előre csorgattam a nyálam a szólóra, hogy majd milyen jót fogok slide-olni. Akkor jött a fekete leves, amikor a szóló rész a medium vagy easy szintre jellemző „csak minden negyedik hangot játszd” stílusban közeledett felém néhány gyatra, színes pötty formájában. Hard-on. Ez a kezdő játékosoknak teljesen jó, a nagyobb kihívásokra vágyóknak már kevésbé.

A dob is sokkal könnyebbnek tűnik, mint a Rock Band-ben, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy a GH:WT öt ütőfelülettel ellátott dob sávját a RB dobjához négy sávra kellett butítani. Ami azonban jó hír, hogy itt mindenki akkor használja ki a szorzóját a dobnál, amikor akarja.
Ami a szorzót illeti a többi GH-hoz hasonlóan és a RB-től eltérően itt is a zenekar által gyűjtött összes overdrive egy helyen jelenik meg, azonban van lehetőség ezek egyedi felhasználására. Ez azt jelenti, hogy ha például a szólógitáros nagyon penge és csak gyűjtöget, a basszusgitáros pedig haldoklik, és éppen paradicsommal dobálják, akkor a basszernak lehetősége van arra, hogy egyedül felhasználja a teljes tartalékot egyedül, rajongói táborának szélesítésére vagy éppen kiengesztelésére.

Apropó, basszusgitár. Egy új pengetési stílus lépett a képbe, miszerint a basszusgitár sávjában megjelentek olyan hangok, amelyekre csak pengetni kell, de nem kell lefogni egyetlen „húrt” sem. Ami azon kívül, hogy szokatlan, nagyon jó móka. Ezt a dob lábdobját jelző vízszintes csík jelzi. Erről a vízszintes csíkról még annyit, hogy mind a dob, mind pedig a basszusgitár esetében egy lila csík egy lilás háttéren jól láthatónak a legnagyobb jó indulattal sem nevezhető, pedig ez a játék közben nem egyszer jelentkezik. Színtévesztők hátrányban!
A hang jól szól, minden szám eredeti felvétel!

A játékban lehetőség van saját számok szerkesztésére is, azonban első ránézésre (sokat nem foglalkoztunk vele) elég bonyolultnak tűnik, nem árt némi zenei tudással rendelkezni a használatához. Azonban az elkészült zenék közzétehetőek, ezáltal megoszthatjuk műveinket másokkal.


A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Guitar Hero World Tour-t és ha igen, kinek ajánlott?

A játék újításai nagyszerűek, könnyebbé teszik a játékot olyan helyzetekben, ahol többedmagunkkal kell megosztanunk a hangszereket. A zenék mindenki által ismertek, nem csak a rockzene kedvelői ismerik őket, hanem az egyszerű földi halandók is, ami a játék sikeréhez sokat hozzátehet. A Guitar Hero World Tour zenei felhozatala azonban minden kétséget kizáróan az eddig megjelent játékok tekintetében egyszerűen verhetetlen. Ajánlható mindenkinek korosztálytól függetlenül, aki kedveli a jó zenéket és szeret jókat bulizni többedmagával.

KÉPGALÉRIA:

Guitar Hero World Tour PS3 használt
 
Guitar Hero World Tour PS3 használt
 
Guitar Hero World Tour PS3 használt
 
Guitar Hero World Tour PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére