Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (GTA) PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (GTA) PS3 használt

Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (GTA) PS3 használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: holnapra várható
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +20 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Szavazz Ránk, hogy mi lehessünk az Ország Boltja!
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (GTA) PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A 2008-es év az egyik legnagyobb videójáték megjelenését is magának tudhatta: 2008 tavaszán jelent meg ugyanis a Grand Theft Auto IV. A legendás GTA-sorozat a harmadik résszel történelmet írt a PlayStation 2-es érában: három dimenziós, szabadon bejárható hatalmas város, megannyi vezethető autó, hangulatos, és a dvd kapacitását kihasználó rádióadók, a szervezett bűnözés működését szatírikus formában bemutató küldetések, a mellékküldetések, a megannyi elrejtett titok rajongók milliót tartotta fogva hosszú heteken, hónapokon át. A harmadik részt egy Vice City és egy San Andreas követte, amely tovább tökéletesítette a formulát, és új korszakokat, új környezetet mutatott be – ezzel pedig a Rockstar fejlesztői eljutottak oda, ahonnan már nehéz volt újat alkotni. Éppen ezért volt szükség egy generációváltásra, és a Grand Theft Auto IV modern kinézettel, elképesztő látványvilággal és interakcióval szolgált: a játékosok és a kritikusok is egyaránt elégedettek voltak – de a sikertörténetnek itt még nincsen vége. A Microsoft és a Rockstar exkluzív megállapodása alapján a GTA IV két kiegészítést is kapott, amely csak és kizárólag Xbox 360-ra jelenhet meg: ez a Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony. Az exkluzív időszak befejeztével azonban végre elhárultak az akadályok egy PlayStation 3-as változat elől: immáron a PS3-as játékosok is megvásárolhatják a két kiegészítő csomagot egy lemezen.

A The Lost and Damned egy egészen brilliáns ötlet következtében egy sokkal komorabb, sokkal sötétebb világba kalauzolja el a játékost, mint amit egy rövid GTAIV-ezés alatt megtapasztalhatott. A kiegészítő Johhny Klebitz történetét meséli el, aki egy motoros banda (“The Lost”) tagja. A kiegészítő komor hangulatú, erősen történet-orientált (nem igazán az a koncepció, ami a GTA-kban, hogy szabadon kóborolunk, néha küldetéseket megoldva: a kiegészítőben egy jól megírt akciójátékhoz hasonlóan küldetésről küldetésre megyünk, valóban izgalmas történetet követve) darab, amelyben a játékost egy egészen más élmény éri, mint amit az alapjáték kínálhat. A kiegészítőben jobban kezelhetőek a motorok, több órányi sztorin verekedjük majd magunkat végig, és a multiplayer is továbbra is élvezetes maradt: ez a kritikailag is elismert darab volt az első kiegészítő a GTA IV-hez. A második? Az a Ballad of Gay Tony, amely Xbox 360-on tavaly október végén jelent meg letölthető formában. Ebben a kiegészítőben Anthony Prince (aki a “meleg Tony” címet is magának tudhatja) egyik testőrét, az egyébként drogdíler Luis Fernando Lopez-t irányítjuk, és a kalandja leginkább a különböző hatalmi harcok közti finom evickélés lesz: egy olyan világba csöppenünk, ahol minden és mindenki lefizethető, ahol a harc a területekért, az árusítás monopóliumáért folyik. A Ballad of Gay Tony újrajátszható, pontszámmal ellátott küldetéseket, újonnan bevezetett fegyvereket (.44, Explosive Shotgun, Gold SMG, Advanced Sniper / MG) és egy új multiplayer játékmódot kínál – az első kiegészítő által kiszabott irányt követve.A Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City egy csomagban tartalmazza a “The Lost and Damned” és a “Ballad of Gay Tony” kiegészítéseket a Grand Theft Auto IV-hez. Mindkét játék 6-10 órányi tartalommal bír, és ami nagyon fontos, hogy a lemezes formában megjelenő Episodes From Liberty City NEM igényli a Grand Theft Auto IV meglétét – így azoknak is erősen ajánlott a gyűjtemény, akik az eredeti GTA IV-et a túlságosan nagy szabadság miatt nem akarták megvenni, a remek történettel és szorosabb küldetésekkel bíró kiegészítők azonban felkeltették az érdeklődést.

 

KÉPGALÉRIA:

Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (GTA) PS3 használt
 
Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (GTA) PS3 használt
 
Grand Theft Auto Episodes From Liberty City (GTA) PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére