God of War: Collection PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

God of War: Collection PS3 használt

God of War: Collection PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A God of War: Collection PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi God of War: Collection PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Lego Star Wars The Force Awakens PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Akiba's Trip Undead and Undressed PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
7490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

God of War: Collection PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A God Of War széria sikerének titka:

Kratos, a spártai szellem mai napig tartó töretlen sikerének kulcsa a kolosszális mitológiai történetben, az egyedi - stílust teremtő – harcrendszerben, változatos és színes játékmenetben, a művészien komponált nagyszabású muzsikákban és nem utolsó sorban a lélegzetelállító grafikai megvalósításban keresendő. A Sony Studios fejlesztői valami hihetetlen ráérzéssel találták el ezek megfelelő arányát, hisz nemcsak az ógörög világ, melyben játszódik, nemcsak a szemkápráztató, filmszerű közeg, vagy a monumentális muzsika, még csak nem is a főhős személye a meghatározó, hanem ezek együttese. Ahogy ezeket az önmagukban is magasan kvalifikált, minőségi komponenseket eggyé olvasztották, úgy alkottak egy hangulatában olyan erős produktumot, ami a mai napig páratlan élménnyel bír.

Nem csoda, hogy a Sonynál pár emberke úgy gondolta, az időközben generációváltáson átesett franchise harmadik részének piacra dobása előtt talán újra ki kéne adni az eddig megjelent két epizódot is, mintegy bevezetőként, kedvcsinálóként. Az ötlet nem volt rossz, mivel a játékokat a nagy testvér tudásához mérten, illetve a lehetőségeknek megfelelően szépen kicsinosították, kisminkelték, ellátták trófeákkal és a vizualitást is áttették 720p-be (Nekem 1080p-be is fut, érdekes).

A kollekció bemutatása:


A God Of War Collection Kratos, a spártai szellem első (Kratos VS Ares) és második (Kratos VS Zeus) kalandját, illetve utóbbi extra tartalmait rejti magában. Ahogy arról már szót ejtettünk, mindkét rész erős grafikai csinosításon, renováláson esett át, minek köszönhetően meglehetősen izmosra sikerült feltornászni a látványt. Persze nem véletlen nevezték a PS2 csúcsának anno a játékot: Sok Playstation 3-as játék még ma is elbújhat mellettük – különösen a második rész mellett.

A játék eszenciáját leginkább a képi és hangi adottságok együttese adja. Azt már tudjuk, hogy megjelenésben nincs oka szégyenkeznie a programnak, most azt is leszögezhetjük, hogy hangzásban sincs. A muzsika továbbra is nagyszabású, a betétdallamok akkor és úgy zendülnek fel, amikor kell, tökéletesen harmonizálva a cselekménnyel, a hangeffektek, szinkronok pedig tökéletesek, kristálytiszták és pontosak. A 2005-ben kiadott God of War minden tekintetben stílusteremtőnek nevezhető, mert mesterien ötvözte a platformer elemeket a logikai, gondolkodtató feladványokat és a nyers -de roppant látványos- brutalitást. Tette mindezt egy végtelenül színes közegben (ógörög mitológia), egy olyan hőssel, aki igazából se nem jó, se nem rossz, ám mégis szerethető.

Eladható ez még ma?


Persze. Mi úgy gondoljuk kevés eredeti és jó koncepciójú franchise létezik, de ha valami, akkor ez biztosan köztük van. Ennyire jól összerakott, precízen kidolgozott és komplex játék kevés van.

Kinek ajánlható a God Of War Colection?


Mindenkinek, aki szerette anno, s most újra étlné a kalandot, de azoknak is javallott az anyag beszerzése, akiknek még nem volt szerencséjük hozzá. Tömören: Szép is, jó is, tartalmas is.

Tehát megéri beszerezni a God Of War Collectiont?


Mindenképp. Ha csak a száraz tényeket nézzük, a játék akkor is jó befektetés, mert nemcsak, hogy az új stuffokhoz képest nyomott áron kapható, de ne feledkezzünk meg arról sem, két teljesértékű epizódról beszélünk. Éppen ezért 15-20 órányi játék simán megbújik a lemezen, ráadásul a trófeavadászok garantáltan többször is kipörgetik majd az egyes részeket.

A kérdés: érdemes-e ajándékba venni a játékot, és ha igen, kinek?


A God of War Collection nem fiatal gyermekeknek való szórakozás. A játék témája a görög mitológiára alapozik, de amíg a történelemkönyvekben és a regényekben nem kellett teljes valójában átélni a küklopsz szemének kiszúrását, a misztikus lények elleni véres és agresszív küzdelmet, addig a God of War játékokban ezeket a jeleneteket kikerülhetetlenül, premier plánban és néhol öncélú kegyetlenséggel tálalják. Így a 17-18 éves korosztálytól fölfelé lehet bárkinek ajánlani, főleg ha nem veti meg a mitológiai alapokra helyezett játékokat.

KÉPGALÉRIA:

God of War: Collection PS3 használt
 
God of War: Collection PS3 használt
 
God of War: Collection PS3 használt
 
God of War: Collection PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére