Ghost Recon Future Soldier PS3 használt

Ghost Recon Future Soldier PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció
NEM RENDELHETŐ
A Ghost Recon Future Soldier PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Ghost Recon Future Soldier PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
7490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Ghost Recon Future Soldier PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Ghost Recon: Future Soldierrel kapcsolatos további információkért irány a játék folyamatosan frissülő magyarországi Facebook-oldala, ahol érdekes újdonságokat, képeket, videókat, és további információkat kaphatsz a játékkal kapcsolatban!

A játék ismertetője:

A Ghost Recon Future Soldier egy külső személy nézetű taktikai lövölde, mely nevéhez hűen a jövőben játszódik és rengeteg újszerű haditechnikát vonultat fel: A kommandósok például vállra szerelhető rakétavetőkkel vannak ellátva, a mesterlövészek szívverés detektorral kutatják fel célpontjukat, de - többek között - találkozunk majd láthatatlanságot biztosító köpönyeggel és távirányítású drónokkal, robotokkal is. A játék hű marad önmaga tradícióihoz, ezért továbbra is csapatorientált akciózásokra számíthatunk, de a klasszikus játékmenetbe rengeteg újdonságot is belepasszíroztak a készítők.


Harcaink Norvégiától a Közel-Keleten át Kelet-Ázsiáig tartanak, és az akár 4 személyes kooperatív küzdelem mellett remek fejlődési rendszerrel ellátott online összecsapásokban is részt vehetünk! A Future Soldier a nyáron érkezik PC, Xbox360 és Playstation 3 platformokra.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Ghost Recon Future Soldier-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Future Soldier a korábbi Ghost Recon játékokhoz hasonlatosan egy külső személy nézetű lövöldözős akciójáték, ezért 16 éven felül bárkinek jó ajándék lehet, aki szereti a csapat alapú, lassabb, taktikus játékmentet, szeretne bepillantást nyerni a jövő haditechnikáiba – sőt egy páratlanul szép és tartalmas játék keretein belül ki is próbálná azokat. A Future Soldier nem csak egyedül játszva remek szórakozás, ugyanis akár 4 játékos egyszerre, egymást segítve is nekirugaszkodhat a történet végigjátszásának. A sztori módon túl pedig nagyszerű többkátékos mód is gondoskodik a szavatosság növeléséről, ezért egy igen jó, hosszú időre szóló ajándék lehet a Ghost Recon: Future Soldier a műfaj szerelmeseinek!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére