Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Fuse PS3 használt

Fuse PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
A Fuse PS3 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

FUSE ISMERTETŐ:

2012 nyarán jelentette be a PlayStation-exkluzív játékaival világhírűvé vált Insomniac Games fejlesztőcsapata a legújabb, immáron Xbox 360-ra is megjelenő játékát. Akkoriban még "Overstrike" nevet kapott ez a játék, mostanra azonban átesett a project némi változtatáson, az új - és immáron végleges - név tehát nem más, mint FUSE.


A FUSE külsőnézetes akciójáték a legdögösebb fajtából: egyedi lehetőségeivel és pompás látványvilágával könnyen elvarázsolhat bárkit, aki szereti a futurisztikus csatákat és a lendületes akciót. Ráadásul mindezeken felül online co-op játékmódot is tartalmaz, hogy a végigjátszás után se unatkozz majd!

Extrém csapat, extrém lehetőségek: A Fuse főszereplője a 9-es számú Overstrike csapat, akik vad, megbízhatatlan, de mindenek előtt veterán katonák, akik nem félnek attól, hogy a kezük ügyébe kerülő futurisztikus eszközöket kihasználják. Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: telekinetikus pajzsok, tér-idő manipuláció, elektromos számszeríjak, és még amit el tudsz képzelni! A fejlesztők tudják, hogyan kell változatos fegyverekkel készülni a játékokhoz, hiszen a Ratchet and Clank, illetve a Resistance játékok egyik legnagyobb erejét is a fegyverválaszték adta!


Cooperatív játékmód, négy fő részére: Manapság igen kevés játék engedheti meg magának azt, hogy valamilyen többjátékos mód nélkül jelenjen meg - a FUSE pedig nem is szeretne kilógni a sorból. Éppen ezért az egész játék úgy lett felépítve, hogy a kooperatív játékmód bármikor beinduljon: ilyenkor csapattársaid helyét nem gépi, hanem emberek által irányított karakterek veszik át. Egymást segítve pedig még komolyabb rombolásra lesztek képesek - arról nem is beszélve, hogy a húzósabb szitukból is könnyebb lesz kikeveredni, ha egymás hátát véditek majd.

Első osztályú grafika: Az Insomniac fejlesztői mindig is híresek voltak a játékaik pompás grafikájáról. Ez a FUSE esetében is így van: gyönyörű színek, futurisztikus külsejű helyszínek, egyedi effektekkel ellátott robbanások tarkítják majd a tévédet játék közben. Az akció pedig folyamatosan, belassulások nélkül, nagy látótávolság mellett zajlik majd. A FUSE tehát 2013-as színvonalú külsőnézetes akciójáték lesz, a műfajtól elvárt extrák mindegyikével.
Fuse PS3 használt
A JÁTÉK FEJLESZTŐIRŐL:
A több, mint másfél évtizede alapított Insomniac Games szép számmal tette le a jobbnál jobb minőségű játékokat az asztalra az elmúlt három konzolgenerációban - nem csoda hát, ha mindenki érdeklődve várja a FUSE megérkezését is. A csapat első nagyobb játéka a Spyro the Dragon volt, ahol a gyűjtögetős, ugrándozós alapokra sikerült egy igazán legendás sorozatot felhúznia a csapatnak. Mindezt még két további játék (Spyro 2, Spyro: Year of the Dragon) követte.

A PlayStation 2-es korszakban az Insomniac új hőst készített magának: ez volt Ratchet, és hű segítőtársa, Clank. A Ratchet and Clank négy PlayStation 2-es részt élt meg, a folytatásokban pedig egyre nagyobb hangsúlyt helyeztek a változatos fegyverekre és a pompás látványvilágra. Nem véletlen tehát, hogy a Ratchet széria túlélővé vált, és folytatódott az új Sony-konzolon, a 2007-es PlayStation 3-on is.

Ratchet and Clank Resistance: Fall of Man

A PlayStation 3-as korszakban igen termékeny fejlesztőcsapatnak bizonyult az Insomniac: több, mint négy Ratchet-játék készült a stúdióban, emellett pedig egy teljesen új belsőnézetes lövöldözős játékuk is született: ez volt a Resistance: Fall of Man. Az alternatív múltban játszódó, idegen inváziós sztorinak a komor, megkapó hangulata és a hihetetlenül jó fegyverválasztéka volt az, ami oly sok rajongót szerzett a szériának: a csapat be is söpörte érte a különböző elismeréseket. A folytatások már nem kaptak egyöntetűen pozitív fogadtatást, de mégis egyedi, szórakoztató játékokról van szó, ahol legfeljebb az egységes vízió hiányozhatott, nem a minőség.

Ezt követően az Insomniac független fejlesztővé vált, és az Electronic Artssal közösen 2013 tavaszán dobják majd piacra első multiplatform (a PlayStation 3 mellett Xbox 360-ra is készülő) játékukat, a FUSE-t.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére