Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Final Fantasy XIII-2 PS3 használt

Final Fantasy XIII-2 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: RPG
A Final Fantasy XIII-2 PS3 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

FINAL FANTASY XIII-2 BEMUTATÓ:

A Final Fantasy XIII megjelenésével hatalmas teher esett le a Square Enix fejlesztőinek válláról. A hosszú éveken át fejlesztett játék ugyanis komoly erőforrásokat foglalt le, és nagy kérdés volt, hogy a játékosok hogyan reagálnak majd a több, mint fél évtizede bejelentett játékra. A vegyes fogadtatás ellenére az eladásokból és a rajongói visszajelzésekből a csapat azt a következtetést vonta le, hogy a Final Fantasy XIII rendelkezik azokkal az alapokkal, amelyek egy igazán jó játékhoz kellenek. Már csak arra volt szükség, hogy még több tartalmat, még több kalandot építsenek a jól működő rendszer és világ köré. A project aztán viszonylag hamar el is készült: ez lett tehát a Final Fantasy XIII-2.


A SquareSoft fejlesztői kezdetben minden Final Fantasy játékot új univerzumban képzeltek el: ez azonban a régi korszakban jóval egyszerűbb volt, hiszen a NES és a SNES korlátozott grafikai képességeinek köszönhetően igen könnyű volt elhitetni a játékosokkal, hogy a hatalmas zöld tér (az "erdő") és az a nagy kék massza (az "óceánok") az bizony teljesen más történelemmel, látvánnyal és hangulattal rendelkező világokhoz tartozik. Aztán ahogy jöttek az egyre fejlettebb konzolok, úgy lett egyre nagyobb feladat hihető világot alkotni - és a Final Fantasy X-el a Square búcsút is mondott a szabadon bejárható világtérképnek. Ez a trend aztán folytatódott a későbbi játékokban is, sőt: a Final Fantasy X sikerei lehetővé tették azt, hogy a csapat még egy játékot készítsen el ugyanebben az univerzumban. A Final Fantasy X-2 sokak szerint a "vég kezdete" volt a Square mentalitását illetően, de valójában egy igen jól sikerült, szórakoztató, tartalmas játékról volt szó, ami főleg a harcrendszer terén körözte le az igen jól sikerült elődjét is. Ennek a folytatásnak a sikerei később felbátorították a kiadót arra, hogy a XII és a IV is kapjon hordozható "folytatásokat" a IV-2 és a XII: Revenant Wings képében. Mivel a Final Fantasy XIII-2 masszív eladásokat ért el Japánban, a kiadó itt is úgy döntött, hogy felhasználja az elkészített világot, és egy teljesen új részt ad a játékosok kezébe.

Továbbfejlesztett harcrendszer: A Final Fantasy XIII-2 ezúttal nem szakít drasztikusan az elődje által hozott harcrendszerrel, és a XIII ATB szisztémáját használja fel. A játékban minden karakter több szerep közül választhatja ki éppen azt, amit képvisel (a fizikai sebzésre építő Commando, a mágikus sebzést preferáló Ravager, a társakat gyógyító Medic, az ellenfelek gyengítésére specializálódott Saboteur, a csapat tuningolására szakosodott Synergist, és végül, de nem utolsó sorban a védekezésre építő Sentinel), a játék harcrendszerének alapja pedig a szerepcsere. Egy gombonyomással válthatnak hőseink az eddigi szerepeikről más, előre beállított szerep-kombinációkba: így ha egy adott ellenfél éppen morcos fázisában tart, akkor védekező szerepekkel élhetjük túl a támadásokat, majd a megfelelő pillanatban válthatunk a totális offenzívára. A harcrendszer legnagyobb újítását a harcolni befogott szörnyek jelentik, amelyek megannyi új kombinációt tesznek lehetővé!


Titkok, extrák, gyűjthető szörnyek: A Final Fantasy XIII az összes extrát és titkot a Gran Pulse hatalmas világában (és arra az egy fejezetre) gyűjtötte össze, a játékosok egy része pedig nem szerette ezt a megoldást. A Square Enix hallgatott a rajongók kéréseire, és immáron az egész játékban szépen, egyenletesen kerültek elosztásra a különböző titkok és rejtélyek. A játék központi témája az időutazás és az idővonalak közötti ugrás, így megannyi különböző dungeon "régi" vagy "új" verziójába látogathatunk el egy-egy küldetés keretei között, ahol pedig a szokásosnál is nagyobb kihívások is várnak minket. Igen nagy feladat lesz tehát maximálisan felfedezni a Final Fantasy XIII-2 minden titkát - de megéri mindezt megtenni, hiszen az általunk megismert szörnyek mind-mind befoghatóak. Ezek a szörnyek aztán a csapatot egészítik ki és saját támadásokkal, harcstílusokkal rendelkeznek. A ritkább, egzotikusabb darabok annyira jó képességekkel bírnak majd, hogy megéri majd külön rájuk építve összehozni egy-egy speciális taktikát - érdemes lesz tehát figyelni, hogy hol és kivel harcolunk!

Látványos grafika, masszív tartalommal: A FInal Fantasy XIII-2 ügyesen vitte tovább az elődjére jellemző elképesztő látványvilágot. Ezúttal ha lehet, még változatosabb helyeket járhatunk be, ahol gyönyörű színek és mesés látvány fogad majd. Könnyedén elmerülhetsz majd a pompás helyszíneken és az egyedi architektúrákon, a gyönyörű szörny-dizájnról nem is beszélve. A játék végigjátszása hagyományos formájában nem tart majd túlságosan sokáig, de ez csak a felszín: az alternatív befejezések és az összes titok begyűjtéséhez igen nagy mennyiségű szabadidőre, ügyességre és kitartásra egyaránt szükséged lesz majd. A Final Fantasy XIII-2 ezen felül pedig további extra, letölthető tartalommal is vár, ha nem riadsz vissza a DLC típusú bővítésektől! Ha pedig még mindig nem elég az, amit kaptál, akkor a hamarosan érkező XIII-3 tovább folytatja a XIII igencsak érdekes történetét...
FINAL FANTASY XIII - AZ EREDET:
A Final Fantasy XIII-2 egy nagyszerű, szórakoztató szerepjáték a Square Enixtől, ami önállóan is megállja a helyét a JRPG-k piacán. Ettől függetlenül azonban nem szabad elfelejteni, hogy a játéknak létezik egy elődje is, az eredeti Final Fantasy XIII, ami megalapozta és bemutatta Cocoon és Gran Pulse világát. Ha szeretnéd megismerni a XIII-2 különös helyszínének eredetét, történetét, múltját, akkor nem hagyhatod ki a Final Fantasy XIII-at. Bár akadnak különbségek a két játék között, azért a Final Fantasy XIII nem lesz rossz választás akkor sem, ha előbb a XIII-2-vel ismerkedtél meg. Miért? Mert amíg a XIII-2 egy szerteágazó kaland, addig a XIII egy igazán koncentrált formában tálalt menekülés története, ahol csak úgy kapkodhatod majd fejed az új infók, az új ellenfelek és az új fejlemények láttán. A Final Fantasy XIII ezen a magas fordulatszámon dolgozó tempón aztán csak egyszer lassít, egy fejezet erejéig, ott pedig több tucat játékórára elegendő titok és extra kihívás vár majd Rád! Ha szeretnél még többet megtudni a játékról, akkor keresd a terméket weboldalunkon! (KATT!)
Final Fantasy XIII-2 PS3 használt
FINAL FANTASY XIII-2 - 16 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Elődjéhez hasonlóan a Final Fantasy XIII-2 sem ajánlható a 16 éven aluli játékosoknak. A komplex, felnőtt témákat boncolgató történet mellett igen rusnya szörnyek, enyhébb káromkodások, és a játék elejétől a végéig megmaradó agresszív, harc-orientált motívumok jellemzőek a Final Fantasy XIII-2-re. Nincs azonban öncélú erőszak, eltúlzott agresszió, obszcén pillanatoknak és véres jeleneteknek is híján van a játék, tehát a 16 éven felüli játékosok szinte kivétel nélkül nyugodtan közelíthetnek a XIII-2-höz.


KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére