Fifa 15 PS3 Magyar felirattal és szinkronnal használt

Fifa 15 PS3 Magyar felirattal és szinkronnal használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Fifa 15 PS3 Magyar felirattal és szinkronnal használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Fifa 15 PS3 Magyar felirattal és szinkronnal használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Fifa 15 PS3 Magyar felirattal és szinkronnal használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Szeptemberben ismét elmerülhetsz egy profi futballjátékban, méghozzá a műfaj koronázott királyának számító FIFA legújabb részében! Az EA Sports fejlesztői idén sem pihentek, és megpróbáltak megint tonnányi olyan újítást összehozni a FIFA 15-ben, hogy az újoncok és a veteránok egyaránt elismerően csettintsenek! Vezesd sikerre választott csapatodat a jól ismert focisták képességeinek kihasználásával!

Fifa 15 PC 01 Fifa 15 PC 02

A FIFA 15 minden olyan tartalmi és formai követelménynek megfelel, ami csak felmerülhet egy ilyen jellegű játékkal kapcsoaltban! Elképesztő mennyiségű licenszelt stadion, csapat, és labdarugó szerepel a játékban, azok a hősök tehát, akik eddig csak a tévék képernyőjén lőtték be a csodás gólokat (vagy védték ki azokat), most a Te irányításod alatt állhatnak! Az idei évben még tovább fejlődtek az animációk: a cél az volt, hogy még véletlenül se találkozz ugyanolyan eséssel többször egymás után – és persze mindez igaz a lövésekre, cselekre, vagy passzokra is. A kapusok is rengeteget fejlődtek a tavalyi részhez képest: most már jobban bízhatsz abban, hogy talpon maradnak egy-egy izgalmasabb helyzetben is, és képesek akár improvizálva is védeni pont úgy, mint hús-vér társaik! A változatos animációkhoz remek grafika társul, amely jól adja át az egyes hírességek jellegzetes arcvonásait is! Tanuld ki az összes trükköt az egyjátékos módokban, majd használd fel a tudásodat az emberi játékosok ellen az online módokban! Megjelenés szeptember huszadikán!

Nem PS3-ra rendelnéd elő az EA Sports szeptemberi csúcsjátékát? Akkor itt a többi verzió:
FIFA 15 PS4FIFA 15 PC | FIFA 15 XBOX ONE | FIFA 15 XBOX 360
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére