FIFA 11 PS3 (magyar szinkronnal és felirattal) használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

FIFA 11 PS3 (magyar szinkronnal és felirattal) használt

FIFA 11 PS3 (magyar szinkronnal és felirattal) használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 1 hónap
Nyelv: teljes szinkron + felirattal
NEM RENDELHETŐ
A FIFA 11 PS3 (magyar szinkronnal és felirattal) használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi FIFA 11 PS3 (magyar szinkronnal és felirattal) használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

Bruttó ár:
6490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
12490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
9490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

FIFA 11 PS3 (magyar szinkronnal és felirattal) használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ahogy már egy ideje minden évben, úgy idén is megjelenik majd az éppen aktuális FIFA epizód - ezútal a FIFA 11. A fejlesztők idén is gondoskodtak arról, hogy a lehető legtöbb újítás kerüljön bele a játékba. A javított mesterséges intelligencia és a még tovább finomított grafika, és persze a 2010-es focicsapatok adatai és játékosbázisa mellett a játékban lehetőségünk lesz saját csapataink testreszabására, a fiatal focisták beválogatására. A fejlesztők idén nagy hangsúlyt helyztek arra, hogy lemodellezzék a tehetséges és a kevésbé tehetséges játékok közti különbséget - a legjobbak sokkal látványosabb cseleket hajtanak majd végre, és a kapura is sokkal veszélyesebbek lesznek hétköznapibb társaiknál.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Fifa 11-et és ha igen, kinek ajánlott?


A FIFA 11 egyértelműen tökéletes választás bárkinek, aki szereti csak egy kicsit is a focit akár élőben, akár pedig videojátékként játszva: az aktuális felvonásban minden eddiginél szebb animációk, látványos kapura rúgások találhatóak, és persze lehetőség van az interneten keresztül másokkal összecsapni, vagy két kontrollerrel többen is játszhatnak egy gépen, egy tévén - a lehetőség adott. Sportjátékokat kedvelők számára ideális ajándék ráadásul az idei rész minden eddiginél több újdonságot tartalmaz, kiforrottabb, mint elődjei és látványban is egy magasabb szintet képvisel.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
FIFA 11 ismertető, előrendelési akció
 - FIFA 11 ismertető, előrendelési akció
Nem lehet egyszerű egy évről évre megjelenő videójáték-sorozatot úgy menedzselni, hogy a rajongók által kért módosítások mellett egyéb fejlődés és újítás is belekerüljön minden aktuális epizódba. A Fifa széria néhány gyengébb év után 2009-ben és 2010-ben bivalyerősen tért vissza, és az aktuális évadok legjobb focis játékaként emlékezhetünk rájuk: a fejlesztőcsapat most mindent megtesz annak érdekében, hogy a 2011-es epizód is kellő mennyiségű újítással rendelkezzen, és ismét a legütősebb játékváltozata legyen a futballnak. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére