Fear 2 Project Origin PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Fear 2 Project Origin PS3 használt

Fear 2 Project Origin PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Fear 2 Project Origin PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Fear 2 Project Origin PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő horror játékaink között:

Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Fear 2 Project Origin PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Történeti háttér:

Történetét tekintve a második rész ott folytatódik, ahol az első, illetve az azután megjelenő kiegészítések abbamaradtak. Az alapsztori szerint létezik egy Alma nevű kislány, aki mindenféle természetfeletti borzalmat indít útjának, féktelen haragjának köszönhetően. Haragszik a világra, mert nem értik meg őt, s ez már-már azzal fenyeget, hogy békés kis világunkat az Ő őrülete és káosza váltja fel. A Delta Force feladata megtalálni és kiiktatni Almát, illetve a forrást.

Ismertető:

A FEAR 2 stílusát tekintve egy akciójáték, azon belül is egy FPS. A régi részekben már megtalálható volt a fejlett A.I, amit a FEAR 2-ben tovább csiszoltak. Ellenségeink összedolgoznak, módszeresen próbálnak menekülni, ha robbanós hordó mellé keverednek - nehogy kihasználjuk pillanatnyi stratégiai előnyünket, de ezeken túl nem restek asztalokat, szekrényeket maguk elé döntve fedezékbe húzódni. Kis, zárt térek jellemzőek a FEAR 2-re, ahol általában néhány osztagnyi ellenséggel kell megharcolnunk a továbbjutásért. Ebben segítségünkre lesznek a fegyverek, amik elég high-tech beütést keltenek. Találunk majd plasmát, lézert, de sima gépfegyvert, továbbá shotgunt is. Személyes kedvencem a „szögező”, amivel kis nyilakat tudunk kilőni amik, ha ellenségünk elég közel áll egy falhoz, a hulláját odaszögezi hozzá. Gránátból négyféle van, tüzes, sokkolós, sima frag és akna. Az arzenál tehát egész korrektül fest, lehet velük pusztítani keményen, amihez párosul a környezet minimális rombolhatósága: a fából készült tárgyak általában faforgáccsá válnak egy-egy komolyabb tűzharc után. További plusz még az úgynevezett slow-motion, amivel lelassíthatjuk magunk körül az időt, így több embert végezhetünk ki még az előtt, hogy észrevennének. Nagyon hasznos és főleg látványos, a fröcsögő vér látványa igazán meggyőző.

Ha a FEAR 2-vel játszunk három fajta élmény vár ránk: vannak a kemény, adrenalinpumpáló akciójelenetek, amikor szanaszét lövünk mindent és mindenkit, akit csak érünk. Ezeket általában megszakítják a látomásos szakaszok, amik közben halk zene szól, lassan haladunk előre, villódznak a fények, elromlik a ruhánk holo-kivetítője és szellemek ijesztgetnek. A pályatervezőket csak dicsérni tudom, amiért ilyen jól oldották meg a két, teljesen eltérő élmény váltogatását: amikor már épp beleunnánk a lövöldözésbe, a frászt hozza ránk a játék. A harmadik típusról még nem volt szó, ezek aztán tényleg a pihentetésre szolgálnak, mint az epizódok egy több száz oldalas regény esetén: van, hogy gépekbe pattanva kell utat törni magunknak a katonákon keresztül, vagy az APC gépágyúját használva megvédenünk járművünket. A játékmenet hozza a színvonalat, amit elvárhatunk egy mai FPS-től. 14 pálya, mindegyike legalább 1 órát vesz igénybe, nem beszélve a rengeteg gyűjthető Intel elemről és injekciókról.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a FEAR 2-t és ha igen, kinek ajánlott?

Amennyiben kedved támadna egy kis egyes szám első személyű lövöldözésre, nem áll tőled messze a kicsit horrorisztikus atmoszféra, akkor a FEAR 2 pontosan a Te játékod! Kiváló választás a stílus kedvelőinek, a témája miatt természetesen elsősorban felnőttek számára ajánljuk, ráadásul ma már meglehetősen alacsony áron juthattok hozzá a Konzolok Szervizében.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére