Far Cry 3 PS3 használt

Far Cry 3 PS3 használt
Státusz: Elfogyott
Platform: Retro
Korhatár: 18 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +30 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás .

Far Cry 3 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Far Cry 3 ismertető:

A Ubisoftnál érezhetően nem voltak elégedettek a 2008-ban piacra dobott (alapvetően egyébként sikeresnek mondható) Far Cry 2-vel, ezért úgy döntöttek, a harmadik résznél nem követnek el hibákat és meghallgatják a játékosokat, hogy az ő ötleteik alapján, az igényeikhez szabva készítsék el a játékot. 

A Far Cry 3 tehát ezúttal is a Ubisoft belsős fejlesztőstúdiójának boszorkánykonyhájában készül, és - készítők ígérete szerint - mélyen visszanyúl majd a sorozat gyökeréhez. Ez a gyökér pedig nem más, mint az eredeti Far Cry alapszituációja: egyetlen magányos harcos, egy, a természet által uralt trópusi sziget, és persze egy rakás alaposan felfegyverkezett ellenfél. A Far Cry harmadik része –elődjéhez hasonlatosan - hatalmas méretű, nyílt világú környezetben játszódik, ahol az aktuális küldetések teljesítéséhez az agresszív harcmodor helyett választhatunk majd (Sam Fisher féle) lopakodásra építő megközelítést is: egy jól irányzott ütéssel könnyedén ártalmatlaníthatjuk ellenfeleinket.

A játékban ezúttal nagy szerepe lesz a fedezékek intelligens, okos kihasználásának is - és természetesen a Far Cry 2-ben látott döbbenetesen jó grafikus motor is visszatér, továbbfejlesztett formában. A Far Cry 3 fejlesztése remekül halad, a csapat az utolsó hajrában tart: a játék szeptember negyedikén jelenik majd meg Xbox 360-ra, PS3-ra egyaránt - előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba! 

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Far Cry 3-t és ha igen, kinek ajánlott? 

A Far Cry 3 egy meseszép trópusi szigeten játszódó belsőnézetes akciójáték, mely remek választás lehet azoknak, akik szeretik az igazán eredeti, egzotikus környezetben kibontakozó történetet, a rendkívül pörgős, intenzív játékmenetet és a páratlanul szép grafikát. Az irányítandó karakter egy igazi magányos harcos, akinek céljaival könnyen azonosulni tud a játékos. A Far Cry 3 (elődjéhez hasonlatosan) hihetetlen szabadságot ad, gyakorlatilag a javarészt dzsungeles lokációkkal tarkított játékban oda megyünk, ahova csak akarunk! A lebilincselő egyszemélyes módozat mellett a Far Cry 3 hasonlóan izgalmas multiplayer lehetőséget is tartalmaz, mely jócskán dob a játék szavatosságán, amit annak jellege miatt 18 éven felülieknek ajánlunk elsősorban.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére