Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Fallout New Vegas PS3 Használt

Fallout New Vegas PS3 Használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.21. (csütörtök)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

FALLOUT NEW VEGAS ISMERTETŐ:

Szereted a poszt-apokaliptikus világok témáját, és a Fallout 3 óta vágysz arra, hogy újra hasonló kalandban legyen részed? Akkor ne keress tovább, hiszen az Obsidian Entertainment játéka, a Fallout: New Vegas magasabb szintre emeli a Fallout-élményt. A játék végre valódi szerepjátékként szinte minden döntést a játékosok kezébe helyez, a következményekkel pedig szintén nekünk kell majd számolnunk. A New Vegas a jelenlegi konzolgeneráció egyik legjobb szerepjátéka, amit az erre fogékony játékosoknak igazán kár lenne kihagyni!


A Fallout: New Vegas egy atomkatasztrófa sújtotta jövőben játszódik, méghozzá Las Vegas és a Nevada-sivatag környékén. Talán nem meglepő, hogy az extrém luxus és fényűzés városában a keserű, rádioaktív szennyeződés által sújtott életet is megpróbálnak úgy élni a lakók, mintha még mindig a huszonegyedik század hajnalán lennének. A Fallout: New Vegas világa érdekes, keserédes, és igen összetett mese az emberi gyarlóságról, mások kihasználásáról, és a romok újjáépítésről. Játékosként majd Te is magad döntheted el, hogy kinek az oldalára állsz, és kit támogatsz az elkövetkező harcokban. A New Vegas teljesen nyílt világában megannyi halálos csapda, felfedezésre váró zóna és megoldandó dilemma vár majd mindenkire, függetlenül attól, hogy melyik oldalon áll.

A Fallout: New Vegas egy akció-szerepjáték, ahol a harcokban nem csupán az általunk használt fegyverek határozzák meg azt, hogy túlélőként távozunk-e a helyszínről, hanem az, ahogyan azt a fegyvert hordani tudjuk. A legyőzött ellenfelekből tapasztalati pontokat kapunk, amelyeket szintlépésekbe váltva új képességekhez, esetleg plusz tulajdonságokpontokhoz juthatunk. Így válunk majd szép lassan tapasztalatlan zöldfülűből igazi harcedzett veteránná. A játék több nehézségi fokozattal, változatos küldetésekkel, több megnyitható befejezéssel vár majd a játékosokra. A végigjátszás igen sok időt felemészt majd, így készülj, hogy a New Vegas nem egy egyéjszakás kaland, hanem egy több hétre szóló, komolyabb befektetés lesz! Ha szeretnél még többet megtudni a játékról, akkor olvass tovább!

FALLOUT: NEW VEGAS - RÉSZLETES ISMERTETŐ:
Az élénk fantáziával megáldott írók és rendezők már több évtizede rendszeresen képzeletbeli utazásra invitálták a nagyközönséget egy olyan világba, ahol a modern civilizáció nem tudta megakadályozni azt, hogy a különböző nagyhatalmak atomháborúba kezdjenek. Kevés olyan katasztrófa fenyegeti az egész bolygónk egészségét és létét annyira, mint egy ilyen csapás: a hatalmas felezési időknek köszönhetően egy potenciális atomháború a Föld területének jelentős részét évszázadokra lakhatatlanná tenné, és még a biztonságosnak hitt területeken is folyamatosan figyelni kellene arra, hogy a szelek és az esőzések milyen sugárzást adnának hozzá a környezethez. A videojátékok világában is remek alapnak szolgált ez a téma, hiszen a kilencvenes évek legmeghatározóbb PC-s szerepjátéka, a Fallout pontosan egy ilyen elképzelt jövőképet használt alapnak. A túlélők földalatti bunkerekben várják a megváltást, a felszínt pedig eltorzult lények, egészségtelen életmódnak kitett vadászok és banditák uralják - a káosz közepén pedig katonai erők és vallási fanatikusok egyaránt megpróbálnak minél többet harácsolni, gyakran az ártatlan túlélők élete árán. Kemény helynek hangzik? Az: a Fallout univerzumában nincs Jó és rossz, inkább Rossz van, meg a szürke több tucat árnyalata.


A Fallout: New Vegas nem az első Fallout játék a jelenlegi generációban, hiszen a Bethesda már 2009-ben elővette egyszer az igen régóta pihenő sorozatot, és teljesen új életet lehelt belé. Ez volt ugyebár a Fallout 3, ami belsőnézetes (illetve opcionálisan külső nézetes) akció-szerepjátékként írta be magát a videojátékok történelemkönyvébe. A Fallout 3 egy remek játék volt, ami az atomháború utáni Washington DC-ben és környékén játszódott, de mégis, hagyott némi keserű szájízt maga mögött a veterán Fallout-rajongók számára, hiszen az akcióra jóval nagyobb hangsúlyt fektettek a fejlesztők, mint a szerepjátékra és a dinamikus történetre. Szerencsére nem kellett sokat várni arra, hogy a Fallout sorozat ismét megkapja azt a játékot, ami szinte totális szabadsággal, megannyi opcionális küldetéssel, és valódi szerepjátékos elemekkel rendelkezzen. A Fallout: New Vegas lett ez a játék, amit a megannyi RPG-s veterán fejlesztőből álló Obsidian Entertainment csapata készített el. A csapat célja az volt, hogy még emberközelibb módon mutassák be a Fallout univerzumát a játékosok számára - emberi drámával, történetekkel, magukra hagyott áldozatokkal és a pusztulás fényében is önző, kapzsi elnyomókkal. Hogy Te, mint játékos, melyik oldalra állsz, az csak és kizárólag rajtad múlik: a Fallout: New Vegas ugyanis a korlátlan lehetőségek világát nyújtja.

Merülj el a New Vegast körülvevő komplex hatalmi harcokban!:
A Fallout világában az energia és a biztonság nehezen elérhető dolgok, éppen ezért érthető, hogy mindenki harcol értük, a maga módján. New Vegas nem egy hétköznapi hely, a Roover-gát saját generátora képes például igen sok árammal ellátni az egész zónát, így nem véletlen az sem, hogy folyamatosan hatalmi harcok zajlanak a gát birtoklásáért. Ez persze csak egy töredéke annak, amit a játék nyújt: a kalandozásaid közben több különböző frakcióval ismerkedhetsz meg, és csak a Te döntéseiden múlik majd, hogy kihez csatlakozol (illetve hogy végig kitartasz-e döntésed mellett). Ha pedig nem tetszik a végeredmény, akkor egy új végigjátszáskor más oldalról ismerheted meg a történetet!Válaszd ki harcstílusod, fejleszd karaktered ennek megfelelően!
A Fallout: New Vegas már jóval komolyabb szerepjátékos elemekkel rendelkezik, mint elődje. A játékban több különböző nehézségi fok található, amelyek közül a magasabbak igazán komoly elvárásokat támasztanak veled szemben (ilyen például a sugárzás egyre komolyabb hatásai, a hátizsákod súlya, a különböző zárak és technológiák használatának előfeltételei, az éhség, stb.) A játékban ráadásul Te döntheted el, hogy a szavak embereként, a rejtőzködés mestereként, vagy épp kegyetlen harcosként boldogulsz-e majd. Vigyázz azonban: akadhatnak helyzetek, ahol egészen át kell majd gondolnod, hogy hogyan is oldod majd meg a szituációt halál vagy komolyabb sebesülés nélkül!

Hatalmas bejárható terület, egyedi látványvilággal!
A Fallout: New Vegas átvette a Fallout 3 igen látványos grafikus motorját: az eredmény pedig ennyi év elteltével is kellemes, remek látványt nyújt a szemünknek. Bár a nyílt terepen játszódó szabadabb játékok esetében mindig szükség van némi kompromisszumra a grafika frontján, a Fallout: New Vegas mégis képes elvarázsolni minket, főleg a dinamikus napszakváltásoknak köszönhetően. Az atomkatasztrófa sújtotta zónák néhol sokkoló, néha a maguk módján gyönyörű látképeket adnak majd Neked, amelyek közül néhányat évek múlva sem fogsz majd elfelejteni. A Fallout: New Vegas nem csupán egy izgalmas szerepjáték vagy egy változatos kaland, hanem egy emlékezetes, látványos utazás is egyben!
Fallout New Vegas PS3 Használt
FALLOUT: TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉS:
A Fallout egy igen komoly rajongótáborral bíró, több mint másfél évtized távlatába visszanyúló széria. Az első játék a sorozatban 1997-ben született meg, az egyszerűen csak "Fallout" névre hallgató játék 2161-ben játszódott, egy elképzelt jövőben, ahol a felszín szinte teljesen lakhatatlanná vált az atomkatasztrófát követő évtizedekben. Az első Fallout egy hagyományos szerepjáték volt, ami kiemelkedett az átlagból a masszív tartalmának, egyedi hangulatának, és persze a remek zenéknek és hanghatásoknak köszönhetően. Mindezek mellett ez a rész fektette le a játék mitológiájának és történelmének alapjait is - mind a mai napig ehhez nyúlnak vissza a folytatások és a kiegészítések egyaránt. Ezt a részt aztán 1998-ban egy folytatás, a Fallout 2 követte, ami 80 évvel az első rész után játszódik. A Fallout 2 továbbfejlesztett grafikus motort alkalmazott, és hangulatát tekintve valamivel lágyabb volt elődjénél, egy adag öniróniát és sok-sok való életre tett utalást is felfedezhettek benne a játékosok. Mindkét Fallout-rész izgalmas, tartalmas, máig újrajátszható klasszikusnak számít - éppen ezért annyira fájó a rajongók számára, hogy az anyagi okok miatt a harmadik rész eredeti formájában már nem készülhetett el. 2001-ben még megjelent egy "harmadik" játék is a sorozatban, méghozzá a Fallout: Tactics, ami a taktikai és stratégiai játékok játékmenetét helyezte át a Fallout univerzumba: és tette mindezt igen komoly kritikai sikerek mellett.

Fallout 2 Fallout 3

Az eredetileg tervezett Fallout 3, a Van Buren kódnevű játék aztán sosem készült el: az Interplay anyagi problémákra hivatkozva 2003 végén lelőtte a játék fejlesztését, a Fallout franchise jogai pedig a Bethesdához kerültek. Ezek után több éves szünet következett be a sorozat életében, és megjelentek közben a jelenlegi generációs konzolok (Xbox 360, PlayStation 3). Ez pedig hagyományosan remek időszak volt a kiadók számára, hogy olyan nevekkel kisérletezzenek, amiket a bejáratott konzolokon már nem feltétlenül lehetett olyan jól eladni. A Fallout 3 aztán 2008 őszén jelent meg, és alaposan felrázta a világot: az Elder Scrolls IV: Oblivion grafikus motorját használó játék komoly kritikai és anyagi sikereket ért el, miközben ötletesen merített az eredeti játékok alapjaiból (sőt: néhány elemet a Van Buren-ből használtak fel, bár ez nem volt annyira jellemző). A rajongók csak azt kifogásolták, hogy az akció nagyobb hangsúlyt kapott a játékban, mint a szerepjáték - ezt azonban már csak az Obsidian Games játéka, a 2010 végén megjelent Fallout: New Vegas tudta orvosolni. Bár ezután új Fallout-bejelentés nem született, a masszív eladások és a kritikai siker szinte garantálja, hogy hamarosan újra találkozhatunk majd a sorozattal.
FALLOUT: NEW VEGAS - 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
A Fallout: New Vegas tipikusan az a játék, amit kizárólag 18 éven felüli játékosoknak ajánlunk. A játék egy poszt-apokaliptikus világban játszódik ami ennek megfelelően nemcsak kietlen, durva és megrázó (atomkatasztrófa), de az emberiség fennmaradt része is alkalmazkodott ehhez - nem ritkák a ember-ember elleni brutális, véres jelenetek és akciók sem. A játék nyers, nem finomkodik, legyen szó vizuális vagy verbális elemekről. A Fallout: New Vegas - szerepjáték jellege miatt - a játékost erkölcsi döntések elé is állítja majd, ehhez mérten pedig nem árt, ha egy olyan játékos irányítja a kontrollert, aki különbséget tud tennia valóság és a játékban felvázoltak között, illetve érzékelni tudja az erkölcsi és elméleti problémák lényegét.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére