Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

El Shaddai: Ascension of the Metatron PS3 Használt

El Shaddai: Ascension of the Metatron PS3 Használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
A El Shaddai: Ascension of the Metatron PS3 Használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

EL SHADDAI - ISMERTETŐ:

Ha 2011 legegyedibb játéka díját kellene átadnunk, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legnagyobb esélyes az El Shaddai: Ascension of Metatron lenne. Az Ignition Entertainment játéka nemcsak szokatlan témát és merész vizuális kivitelezést biztosított játékának, de nem riadtak vissza az akció- és platform-játék elemeinek ötvözésétől sem. Az El Shaddai egyszerre röpíti el a játékost egy eddig soha nem látott világ megannyi helyszínére és mutat be egy bibliai mitológián alapuló különleges történetet - már-már extrém feldolgozásban.


Az El Shaddai olyan témához nyúl, amire ritkán van példa: a játék mitológiája ugyanis a Bibliára, egészen pontosan az Ószövetség egy apokrif fejezetére épül, Énok könyvére (Book of Enoch). A játék főhőse nem is lesz akárki, mint Enoch személyesen, feladata pedig a földön garázdálkodó bukott angyalok felkutatása és bebörtönzése lesz - akikről egyébként az apokrif irat szól. Természetesen felbukkannak majd az ismert arkangyalok is, Michael, Raphael, Uriel és Gabriel, akik mind különböző módon segíteni igyekeznek Enochot. Nem maradhat ki a sorból Lucifer sem: az időn és téren kívül létezni látszó angyal a közhiedelemmel ellentétben itt mondhatni a jó oldalon áll. Feladata Enoch szemmel tartása és segítése egyben (elárulunk egy titkot: időről-időre majd nála fogunk tudni állást menteni).

Az Enoch előtt álló hosszú út persze nem veszélytelen, az ellenfeleken túl a helyszínek, pályák is igyekeznek majd hátráltatni Enochot feladata teljesítésében. A készítők nagy hangsúlyt fektettek ugyanis a pályák színvilágára, látványára, ami mellett pedig ügyesen szőtték át a játékot platformer elemekkel. Lesz, amikor úgy tűnhet, hogy a semmi közepén próbálunk valamilyen irányba haladni, s lesz, amikor a pálya szinte két dimenziósra vált és egy klasszikus platform-játékban érezhetjük magunkat, annak minden jellegzetességével együtt. A pályák, amellett, hogy rendkívül változatosak és különböző színvilággal, hangulattal bírnak, olykor kifejezetten élnek, lüktetnek is: a dinamikus változás nemcsak a 3D-ről 2D-re való váltást érinti, hanem a pályák színvilágának változását is. A játék látványvilágába pedig nem akárkinek volt beleszólása, mint Takeyasu Sawakinak, aki többek között a Devil May Cry és az Okami karakter designere is volt.


A látvány és a komoly történet mellett - amit mellesleg szintén szokatlanabb módon tálal majd a játék - nem marad ki a harcolás sem. Az elsősorban akciójátéknak számító El Shaddaiban Enoch több égi, isteni erejű fegyverrel és páncéllal vértezi fel magát. Ahogy erősödünk úgy válnak elérhetővé az újabb fegyverek, amiket egyébként még az ellenfeleinktől is elcsenhetünk. Az utóbbi mechanikát pedig nemcsak az ellenfelek kicselezésére, gyengítésére alkalmazhatjuk, de taktikázhatunk is, hogy éppen melyik fegyver kerüljön a kezünk közé és melyik maradjon nálunk a harc végén. A fegyvereknek ráadásul egyedi képességük is lesz, falat törhetünk be vagy magasabbra ugorhatunk, s így titkos helyszíneket is elérhetünk általuk. A játék elsődleges profilja tehát nem az ész nélküli kaszabolásban merül majd ki.

Az El Shaddai: Ascension of Metatron egy olyan játék, amit senki sem fog egykönnyen elfelejteni: a lenyűgöző, egyedi látvány és designon túl a történetmesélés is magával ragadhat majd minket. Az akció és platform elemek váltakozása gondoskodik majd arról is, hogy ne unjunk rá egyhamar a játékmenetre sem. Akik nem riadnak vissza a merész designtól és vallásos mitológián alapuló történettől, illetve akiket nem zavar ennek igen szabad feldolgozása, vagy csak egy könnyed akciójátékra vágynak, ami végre nem egy FPS vagy véres hack'n'slash, azoknak az El Shaddai tökéletes választás lehet.
EL SHADDAI ÉS AMI MÖGÖTTE VAN:
Az játék címében szereplő El Shaddai nem más, mint Isten egyik neve a zsidó mitológiában, jelentése pedig "Mindenható Isten" lehet (God Almighty). A játék történetét egészen pontosan egy apokrifnak ítélt irat, Énok könyve ihlette, melynek első része az őrzők bukását írja le. Kétszáz angyal döntött út, hogy a földre jön, s az emberekkel kapcsolatba kerülnek, tudást adnak át nekik (pl. páncél készítése, fémek megművelése), és gyermeket nemzenek. Ők az úgynevezett Nephilimek, akik a játékban is felbukkannak majd, mint egy kihalásra ítélt fajként. Énok könyvében a kétszáz angyalból a vezetők fel vannak sorolva, s a játék innen veszi a 7 bukott angyal nevét is. Az irat szerint Isten a bukott angyalok és a Nephilimek miatt dönt végül úgy, hogy özönvizet zúdít a Földre, amiről Uriel tájékoztatja Noét, hogy övéi megmenekülhessenek. A játékban az irattal ellentétben viszont nem a négy arkangyal, hanem Énok feladata lesz a bukott angyalok bebörtönzése annak érdekében, hogy Isten ne ítélje pusztulásra a Földet. Az, hogy ez végül sikerül-e és miként, a játék végigjátszása alkalmával kiderül...
El Shaddai: Ascension of the Metatron PS3 Használt
EL SHADDAI - KINEK AJÁNLJUK?
Az El Shaddai: Ascension of the Metatront elsősorban azoknak ajánljuk, akik fogékonyak a merész színvilágú játékokra és nem érzékenyek a szokatlan vagy vallási témákra sem. Tekintettel arra, hogy a játékban nem folyik vér és nincs jele öncélú agressziónak vagy kegyetlen jelenetnek, így már 12 éves kortól ajánlani tudjuk. A játék könnyen kezelhető, hamar megtanulható, intuitív és több választható nehézségi fokkal is rendelkezik, így a fiatalabbak is könnyen végigvihetik majd. Az idősebbeknek pedig vagy kellemes kikapcsolódás vagy nehezebb kihívás és felderítés lehet a játék, ami mellett a páratlan történetet is élvezhetik majd (nyelvtudás függvényében).

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére