Dead Space 2 PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dead Space 2 PS3 használt

Dead Space 2 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dead Space 2 PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dead Space 2 PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Disney Infinity 2.0 Disney Originals Starter Pack PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
11890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
One Piece: Unlimited World Red PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
6490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Enslaved PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Dead Space 2 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Dead Space azon kevés EA játékok közé tartozik, melyek egyediségüknek köszönhetően, műfajon belül kiemelkedően jónak számítanak. Noha a két évvel ezelőtti DS igazából semmi olyat nem mutatott amit innovatívnak titulálhatnánk, a más játékokban is alkalmazott hozzávalókat mégis olyan mesterien forrasztották egy egésszé a Visceral Games fejlesztői, hogy a végtermék egy új etalonná avanzsálódott. Különösen nyomasztó hangulata, nagyszerű története és nem utolsó sorban erős brutalitása miatt sok játékos szívébe lopta be magát és bár a lezárásból arra következtethettünk, hogy nem lesz folytatás, most a rajongók nagy örömére mégis elkészült a második rész!

Időben az előd eseményei után járunk, a helyszín pedig a Szaturnusz egyik holdján felépített Sprawl űrbázis. A fertőzés sajnos ide is elért, minek köszönhetően a metropoliszt elárasztották a nekromorfok. Egy kórházban lábadozva csöppenünk a kalandba, ami im medias res módon rögtön belecsap a lecsóba és intenzív akciójelentekkel bombáz minket. A kezdeti lendület persze idővel alább hagy, de annyit már most elárulhatok, hogy a game jócskán tartogat még a nyitányhoz hasonló adrenalin pumpáló részeket. A játékmenet alapjaiban nem változott sokat, de néhány újdonsággal azonban megleptek minket a készítők: A továbbjutás érdekében néha kénytelenek leszünk kapcsolókat hekkelni, vagy szűkös szerviz utakba passzírozni magunkat, de több alkalommal lesz szükségünk reflexeinkre, hogy megmeneküljünk az időnként ránk támadó szörnyetegek karmaiból. További innovatív megoldás a szériában a karunkra implementált GPS: Ha véletlen nem találnánk meg a helyes utat, a jobb oldali analóg stick lenyomására aktivizálódik egy nyomvonal hologram, ami a helyes irányt vetíti elénk. Direkt végére hagytam a legjobbat: Hősünk rengeteget halucinál halott kedveséről, ami azért jó nekünk játékosoknak, mert ezek a haluk mindig erős paráztató részekben teljesednek ki. Sőt. Isaac nem néma Bob többé! Ez pedig azért örvendetes, mert még jobban át tudjuk érezni a karakter vívódásait, megértjük szavakba öntött gondolatait.

A Dead Space 2 egy jól eltalált és jól időzített folytatás, ami nem mutat ugyan túl sok újdonságot, de hűen követi az előd által kitaposott ösvényt. Ebből kifolyólag mindenkinek ajánlott a beszerzése, akik anno megszerették a Dead Space-t, mert Isaac karaktere még mindig zorall, a nekromorfok csonkolása pedig továbbra is hatalmas élvezetes. A Dead Space 2 tehát egy ízig vérig igazi horror sci-fi, ami remek indítása a 2011-es évnek!

A Limited Edition tartalmazza a tavalyi év egyik legsikeresebb Wii játékának Playstation 3-as HD változatát, a Dead Space Extractiont!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Dead Space 2-t és ha igen, kinek ajánlott?


A Dead Space egy kőkemény horror-akció hibrid, ez pedig nem jelenthet mást - már csak a stílus miatt sem -, mint hogy szigorúan 17-18 évesnek, vagy afölött járó játékosnak lehet ajánlani. Ezen felül pedig nemcsak a horror rajongói fogják értékelni az ellenfelek megjelenésére alapozó riogatásokat, de a science fiction-t kedvelők is igen hálás témába ugorhatnak bele, hiszen a Dead Space 2 a Szaturnusz egyik holdján játszódik.

KÉPGALÉRIA:

Dead Space 2 PS3 használt
 
Dead Space 2 PS3 használt
 
Dead Space 2 PS3 használt
 
Dead Space 2 PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére