Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt

Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő verseny játékaink között:

Cars 3 Driven to Win PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
11890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Driver San Francisco PS3 Essentials - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
1490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Race Driver Grid PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Isten hozott az idei év legnagyobb autós játékában, a Colin Mcrae's DIRT2-ben" - üdvözöl minket egy hang a játék már kipróbálható demójában, és ha ez az állítás kicsit kemény is olyan időszakban, amikor a Need for Speed SHIFT, a Forza Motorsport 3 és a Gran Turismo Mobile is megjelenni kívánkozik, a köszöntés utáni demonstráció meggyőzi a laikusokat is arról, hogy a DIRT2 a legkeményebb versenyben is képes lesz arra, hogy az élbolyban találja magát.

A legendás rallis, Colin Mcrae halála óta ez az első játék, amely az ő nevét viseli a dobozon, a fejlesztők pedig jól láthatóan megtettek mindent azért, hogy a DIRT2 méltó legyen a nevére: az igéretek szerint az előd hiányosságait kijavítják, a már most működő dolgokat pedig tovább csiszolják majd. A játékban öt kontinensen versenyezhetünk majd, megannyi különböző játékmódban (a klasszikus rally mellett van még raid, rally cross, trailblazer, land rush), a kocsik pedig a standard, televíziókban is közvetített rallis modellek mellett lehetnek hatalmas kerekű (baja) szörnyetegek, a Buggyk által képviseltetik magukat a dombosabb terepek versenyzői is - Colin Mcrae Dirt 2 tehát egyértelműen a definitív versenyjáték szeretne lenni, ami minden olyan versenyzési fajtát magába foglal, amely nem a fényes és tiszta aszfalton, hanem a vad földes utakon játszódik. És teszi ezt micsoda elképesztő grafika mellett! A játék demóját elindítva egyértelműen látni, hogy az első részhez képest is erőteljes a fejlődés, a hátterek most már egy cseppet sem ütnek el négykerekűnktől, a tempó pedig továbbra is fergeteges maradt. Látványosak a csobbanások, ha beleszáguldunk egy tócsába, kocsink kerekei felkavarják az út porát, azt pedig talán mondani sem kell, hogy az ütközésekkor autónk annak rendje és módja szerint amortizálódik le; a kezdők bekapcsolhatják segítségként azt, hogy ilyenkor csak lássuk a sérülést, de az ne legyen hatással az autónk kormányozhatóságára, sebességére.A DIRT2-ben nem lesznek rideg menük, ugyanis egy rendkívül látványos és ötletes felületen keresztül választhatjuk ki, hogy sikeres pilótává válásunk útján mely versenyeken indulunk, milyen autókat választunk ehhez, és milyen beállításokat kérünk : ha maga a versenyzés ennyire pörgős, ennyire gyönyörű, akkor nem adhatták alább a fejlesztők a menüben sem.

KÉPGALÉRIA:

Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt
 
Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt
 
Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt
 
Colin Mcrae Dirt 2 PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére