Call of Juarez: The Cartel PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Call of Juarez: The Cartel PS3 használt

Call of Juarez: The Cartel PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Call of Juarez: The Cartel PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Juarez: The Cartel PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Call of Juarez: The Cartel PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Call Of Juarez: The Cartel a legendás vadnyugati akciójáték sorozat legújabb, modern köntösbe bújtatott része, ami a poros vidéki pampákról egyenesen Los Angelesbe invitál minket. A történet szerint a mexikói drogkartelek egyre nagyobb fokú bűntevékenységei (utcai leszámolások, bombatámadások, merényletek, stb.) miatt az amerikai kormány egy különleges akciócsoportot hoz létre, melybe a 3 kompetens szerv (FBI, LAPD, DEA) legjobb emberei kerülnek (Ray McCall, vietnámi veterán, a LAPD kötelékének tagja, Kimberly Evans FBI ügynöknő és Eddie Guerra a DEA drogellenes team megbízottja.). A csoport feladata egyértelmű: hűvösre kell küldeniük a kartel fejeseit bármi áron – ám a hozzájuk vezető út nem lesz egy egyszerű sétagalopp…

A Call Of Juarez eredeti koncepciójának megváltoztatása új színt hoz a sorozat életébe - bár a játék érzésvilágát tekintve marad a vadnyugatias vonalon – az új fegyverek, az irányítható autók, és úgy egészében nézve a modern korba helyezett cselekmény mégis egy más, egyedi ízt ad a széria legújabb tagjának. A játékmenet erős turbózáson ment keresztül, így még több intenzív akciójelentre számíthatunk, még izgalmasabb kalandok várnak ránk és ezúttal akár két barátunkkal karöltve, kooperálva is belevethetjük magunkat a kalandba! Ha te sem szeretnéd kihagyni a nyár egyik legjobban várt FPS-ét, rendeld elő még ma és mi azt ingyenesen kiszállítjuk az általad megadott címre!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Call of Juarez: The Cartel-t és ha igen, kinek ajánlott?

A Call of Juarez: The Cartel egy belső személy nézetű akciójáték, melyben a játékos három, különböző tulajdonságokkal rendelkező kőkemény zsaru bőrébe bújva veheti fel a harcot a helyi drogkartelek ellen. A játék nem nélkülözi a pörgős, gyors reflexeket igénylő látványos akció jelneteket, és a sztori csavarása folyamatosan gondoskodik a játékos érdeklődésének szinten tartásáról. A történet a széria tradíciójához méltóan ezúttal is lebilincselően izgalmas, így ajánljuk mindazoknak, akik egy olyan egyedi FPS (belső személy nézetű lövölde) játékra vágynak, amiben (akár egyedül, akár két társsal karöltve, kooperálva) kőkemény igazságtevők bőrébe bújhatnak, s gazfickókra vadászhatnak Kaliforniától kezdve, Arizonán át egészen Új Mexikóig. A látványvilág a sorozat korábbi részeihez hasonlatosan ezúttal is lenyűgöző lesz, azonban a játék nem nélkülözi az erőszakot és a csúnya beszédet, így 18 éven felülieknek ajánljuk elsősorban.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére