Call of Duty Ghosts PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Call of Duty: Ghosts PS3 használt

Call of Duty Ghosts PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty Ghosts PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty Ghosts PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Call of Duty Advanced Warfare PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
6890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Battlefield 4 PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Resistance 2 PS3 Platinum használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Call of Duty Ghosts PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az idei évben sem kell új Call of Duty játék nélkül maradnod: sőt, nem is akármilyen epizóddal készült az idei őszre az Infinity Ward csapata. Ezúttal nem MW, vagy Black Ops vár majd Rád, hanem egy teljesen új alcímre hallgató rész: a Call of Duty: Ghosts. A Ghosts egyaránt szórakoztató, izgalmas játék lesz, ha most ugorsz először fejest egy Call of Duty-játékba, és akkor is, ha fejből vágod az előző részek teljes fegyverválasztékát, és kívülről tudod az összes pálya felépítését!
 

A Call of Duty: Ghosts története az eddigieknél is szomorúbb, kegyetlenebb alappal nyit (már ami az Egyesült Államok nézőpontját illeti): néhány hihetetlen erejű bomba a földdel tette egyenlővé az USA legnagyobb katonai bázosait és városait, a megmaradt túlélőknek, és a még harcra kész csapatoknak egy szinte már teljesen elvesztett háborút kell folytatni, az árnyékban osonva. Gyors, kegyetlen küldetések várnak majd a csapatra, a tagok pedig valóban egyetlen hibát sem követhetnek el, különben percek alatt hatalmas túlerővel néznek majd szembe.
 

Az új, igen komor történet mellett persze nem feledkeztek meg a fejlesztők a játék legnagyobb újdonságáról sem: természetesen a multiplayer módról beszélünk. A Call of Duty-játékok már eszméletlenül nagy rajongótáborral rendelkeznek, hiszen a multi évről évre több száz óra szórakozást nyújt a legprofibbak és az amatőr játékosok számára egyaránt. A Ghosts most felrázza a széria szabályait, és egyből a legfontosabb elemet rombolja le - szó szerint! A játékba bekerült ugyanis a pályák részleges rombolhatósága. Felejtsd el tehát azt az érzést, hogy egy sarkon befordulva mindig tudod, hogy mi fogad majd - ha egy rosszul/jól irányzott lövedék berobban, akkor alaposan átrendeződhetnek az erőviszonyok. Néhány perccel a meccs kezdete után átrendeződnek az útvonalak, megszűnnek a betanult taktikák, és pokoli élet vár az egy helyben álló kemperekre is!

A Call of Duty: Ghosts 60fps-es grafikájával, izgalmas és komor történetével, és az alaposan felturbózott multiplayerével idén is a legjobb választásnak bizonyulhat, ha szereted a műfajt!

KÉPGALÉRIA:

Call of Duty Ghosts PS3 használt
 
Call of Duty Ghosts PS3 használt
 
Call of Duty Ghosts PS3 használt
 
Call of Duty Ghosts PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére