Call of Duty: Ghosts PS3 használt

Call of Duty Ghosts PS3 használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.09.25. (kedd)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Call of Duty Ghosts PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az idei évben sem kell új Call of Duty játék nélkül maradnod: sőt, nem is akármilyen epizóddal készült az idei őszre az Infinity Ward csapata. Ezúttal nem MW, vagy Black Ops vár majd Rád, hanem egy teljesen új alcímre hallgató rész: a Call of Duty: Ghosts. A Ghosts egyaránt szórakoztató, izgalmas játék lesz, ha most ugorsz először fejest egy Call of Duty-játékba, és akkor is, ha fejből vágod az előző részek teljes fegyverválasztékát, és kívülről tudod az összes pálya felépítését!
 

A Call of Duty: Ghosts története az eddigieknél is szomorúbb, kegyetlenebb alappal nyit (már ami az Egyesült Államok nézőpontját illeti): néhány hihetetlen erejű bomba a földdel tette egyenlővé az USA legnagyobb katonai bázosait és városait, a megmaradt túlélőknek, és a még harcra kész csapatoknak egy szinte már teljesen elvesztett háborút kell folytatni, az árnyékban osonva. Gyors, kegyetlen küldetések várnak majd a csapatra, a tagok pedig valóban egyetlen hibát sem követhetnek el, különben percek alatt hatalmas túlerővel néznek majd szembe.
 

Az új, igen komor történet mellett persze nem feledkeztek meg a fejlesztők a játék legnagyobb újdonságáról sem: természetesen a multiplayer módról beszélünk. A Call of Duty-játékok már eszméletlenül nagy rajongótáborral rendelkeznek, hiszen a multi évről évre több száz óra szórakozást nyújt a legprofibbak és az amatőr játékosok számára egyaránt. A Ghosts most felrázza a széria szabályait, és egyből a legfontosabb elemet rombolja le - szó szerint! A játékba bekerült ugyanis a pályák részleges rombolhatósága. Felejtsd el tehát azt az érzést, hogy egy sarkon befordulva mindig tudod, hogy mi fogad majd - ha egy rosszul/jól irányzott lövedék berobban, akkor alaposan átrendeződhetnek az erőviszonyok. Néhány perccel a meccs kezdete után átrendeződnek az útvonalak, megszűnnek a betanult taktikák, és pokoli élet vár az egy helyben álló kemperekre is!

A Call of Duty: Ghosts 60fps-es grafikájával, izgalmas és komor történetével, és az alaposan felturbózott multiplayerével idén is a legjobb választásnak bizonyulhat, ha szereted a műfajt!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére