Burnout Paradise használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Burnout Paradise használt

Burnout Paradise használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2019.08.20. (kedd)
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +50 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Burnout Paradise használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Mit is kell tudnunk a Burnout Paradiseról?

A Criterionos srácok megleptek minket egy teljes egészében bejárható hatalmas várossal, ebből következően egy alapjaiban megváltoztatott játékmenettel, igen komoly grafikával, hihetetlen törésmodellel és nagyon frankó hangulatos – a stílushoz passzoló – zenei aláfestéssel. Gyakorlatilag minden új és mereven eltérő az eddig megszokottaktól, de ez nem is baj, mert miért venné meg az ember ötödször is ugyanazt? Egyszóval a játék egy újításbomba!

Természetesen maga a lényeg nem változott, csak épp a tálalás lett kicsit más. Adott a város – a tér. Arra mész ahova akarsz, és szó szerint azt csinálsz amit csak szeretnél. A játék elején egy autónk van, de később ez a szám 75-re növelhető. A térképen más színnel vannak feltüntetve a különböző stílusú eventek, amik a következők: Race. Ez az igazi klasszikus verseny mód. Itt nincs más dolgunk, mint eljutni A pontból B-be, de lehetőleg elsőként, mert különben hiába strapáltuk magunkat, ugyanis a gép nem igazán értékeli a többi helyezést. Itt csak győztes van és vesztesek. Következő módozat a szintén ismert és közkedvelt Road Rage. Elindulunk valamerre aztán jönnek az ellenfelek is akiket le kell vadásznunk. A dolog időre megy, s ezen idő alatt meghatározott számú autót kell a roncstelepre küldenünk, de minden egyes takedown-nál plusz időt kapunk, szóval olyan nagy kockázat nincs. Egy dologra kell összpontosítanunk: magunkra. A harmadik -teljesen új- mód a Stunt Run. Mint azt a neve is mutatja, itt nem a sebességünkre, vagy az agresszivitásunkra lesz szükségünk, hanem az ügyességünkre. Szintén időre, valamint pontszámra megy a téma. Akkor vagyunk jók, ha ismerjük a várost és tudjuk merre vannak az ugratók, mert egy tökéletesen elkapott „Super jump” nemcsak sok pontot eredményez, de még szorzót is ad. A soron következő mód a Hot lapot felváltó Burning Route. Ennek lényege X idő alatt Y autóval eljutni A-ból B-be. Csak adott verdával lehet teljesíteni ezeket az eventeket. Végezetül a Marked Man pedig egy vérbeli hajsza módot takar. Ez is amolyan A-ból B-be futam, de szerencsére itt nincs idő viszont cserébe vannak ránk vadászó fekete színű agresszív ragadozók akiknek egyetlen célja minden eszközzel megakadályozni, hogy elérjük azt a bizonyos B-t.

Természetesen nem Burnout a Burnout Crash mód nélkül!


Ha már egyszer a Criterionos fejlesztők teremtettek nekünk egy szabadon bejárható hatalmas várost, nem voltak restek megajándékozni a végtelen rombolás örömével sem. Bármikor megnyomjuk a Lb+Rb-t és már indul is a Showtime! A lényeg ugye az autók felrobbantása amit a gép pontokkal honorál, amik ha elérik a kritériumot, lehetőség van megnyerni magunknak az adott utcát! Ehhez nem kell mást tennünk, mint időre lefutni az adott szakaszt. Ha ez is megvan, az utcatábla aranyszínűre vált, s mienk az utca.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Burnot Paradise-t, és ha igen kinek ajánlott?


A Burnout Paradise igazi minőségi csemege a száguldás, rombolás szerelmeseinek. A Grafika gyönyörű, a tér hatalmas, a zenék ott vannak a szeren, a törésmodell pedig valami brutálisan életszerű és látványos. Bárkinek ajánljuk - kortól és nemtől függetlenül - aki vonzalmat érez a szabad száguldáshoz/zúzáshoz mondjuk egy Depeche Mode – Route66 című nóta kíséretében.

KÉPGALÉRIA:

 Burnout Paradise használt
 
 Burnout Paradise használt
 
 Burnout Paradise használt
 
 Burnout Paradise használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére