Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Burnout Paradise használt

Burnout Paradise használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Verseny
A Burnout Paradise használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

BURNOUT PARADISE - ISMERTETŐ:

Manapság az egyre realistább, egyre komolyabb autóversenyzős játékok korszakában néha hajlamos az ember megfeledkezni arról, hogy szólhat ez az egész másról is: a féktávok centire való kiszámolása, a valósághű fizika követése, az autó feletti kontroll megszerzése, vagy épp a hátralévő benzin méricskélése izgalmas és jó mókának számít, de nem mindig tud kötetlen szórakozást nyújtani. Ha valóban kötetlenségre és lendületre vágysz, akkor a műfaj mesterei, a Criterion Games veterán fejlesztői készséggel állnak rendelkezésedre a Burnout Paradise-zal!


A Burnout Paradise a legendás Criterion Games fejlesztőinek első olyan játéka, amit már az Electronic Arts kiadásában jelentettek meg - ez pedig lehetővé tette a csapat számára, hogy az online multiplayert alaposan kibővítsék, az EA szolgáltatására építve. De ne rohanjunk ennyire előre, kezdjük az alapoknál: mi is a Burnout Paradise? Egy árkád autóversenyzős játék, amiben a fizikának kifejezetten kevés szerepe van, már ami az ütközéseket és a gyorsulásokat illeti! Adott Paradise City hatalmas, teljesen szabadon beautókázható városa, a város különböző pontjain pedig folyamatosan újabb és újabb versenyek várnak Rád, pontosabban a járgányodra. A Burnout versenyeiben pedig szinte mindent szabad: nem elég leelőzni az ellenfeleket, az előzés helyett ugyanis egy elegáns mozdulattal be is lökheted riválisodat a szembejövő sáv kamionja elé. Vagy egy hajtűkanyarban megadhatod neki azt a pici "pluszt", ami miatt a betonfallal találkozik kocsija, te pedig pont megúszod az egészet. A Burnout Paradise mottója: vezess veszélyesen - de éld túl a kalandot! Különféle bónuszok és még nagyobb sebesség - nitró formájában - vár majd Rád, ha az utolsó pillanatokban kerülöd ki a szembejövő kocsikat, vagy az ütközni készülő riválisokat: ha rákapsz a Burnout Paradise játékmenetére, akkor a többi autóversenyzős játék igen gyorsan gokart-jellegű délutáni kiruccanásnak fog tűnni!

A Burnout Paradise ráadásul nem fukarkodik az extrákkal sem. A városban megannyi egyedi ugrató várja azt, hogy kipróbáld, milyen érzés több száz métert a levegőben tölteni, mielőtt épen és egészen az aszfaltra érkezel. Lesznek köztük olyanok, amiket épeszű ember nem merne megpróbálni - de a Burnout pilótái nem tartoznak a normális sofőrök közé! Az egészen pompás játékmenethez ráadásul gyönyörű látványvilág társul, így emelve a legjobbak közé a Criterion Games klasszikusát. Teljesen mindegy, hogy 2010-et, 2013-at, vagy 2016-ot írunk: a Burnout Paradise az árkád jellegű autóversenyzős játékok egyik császára, amely időtlen szórakozást kínál minden korosztály számára!
Burnout Paradise használt

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére