Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt

Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
2GB tárhely szükséges
Korhatár: Besorolás alatt
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Call of Duty Advanced Warfare PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
6890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Battlefield 4 PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Resistance 2 PS3 Platinum használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A taktikai FPS-ek világa meglehetősen szűknek mondható, mégis van egy sorozat, amely rászolgált arra, hogy a legjobbak között emlegessék a nevét. A Brothers in Arms széria nem sorolható a tucatjátékok közé, ugyanis a ritkának számító egyedi játékmenete miatt mindenképpen megérdemli a figyelmet.
A korábbi részek sztoriját kár mélyebben ecsetelni, sőt teljesen felesleges, hiszen Hell´s Highway pontosan ennek az összefoglalójával indít, amelyből mindenki számára teljesen világos lesz, hogy az eddigiekben mi történt. Már-már filmes magasságokat súrolnak ezek a kezdeti képsorok, ha a megjelenítés minőségében nem is, de a rendezést tekintve mindenképpen a pazar jelző a megfelelő rá. Ennyire szívbemarkolóan nagyon ritkán látni Második Világháborús videókat játékban, a drámai történetvezetés pedig egyenes zseniális.

A Hell´s Highway története során a Market Garden fedőnevű ejtőernyős hadműveletben veszünk részt, amelynek Hollandia nyugati területeinek elfoglalása lett volna a másodlagos célja, az elsődleges pedig a Ruhr-vidék bekerítése.
Természetesen ismét Matt Baker és társai kerülnek a figyelem középpontjába, akik nem névtelen hősök, mint azt más játékokban megszokhattuk, hanem rájuk épül az egész történet, mindenkinek pontosan meghatározott személyisége és feladata van.

Mint azt a bevezetőben említettem /bár a sorozatot ismerők számára ez nyilván nem meglepetés/ nem egy szokványos FPS-el van dolgunk, hanem itt bizony előtérbe kerülnek a stratégiai képességek is. Ez persze nem azt jelenti, hogy órákat kell gondolkodni egy térkép felett görnyedve a megfelelő taktikáról… Annyit viszont jelent, hogy nem magányos farkasként kell csatákat nyernünk, hanem a mellénk adott kis létszámú csoportokat megfelelően irányítva kell győzedelmeskedni. Megjegyzem – ha egyébként nem lenne teljesen nyilvánvaló –, hogy itt bizony egyedül képtelenség messzire eljutni, a társaink nem a díszlet szerepét töltik be. Persze nem elég a megfelelő helyre küldeni őket, a hatékonyságuk hagy némi kívánni valót maga után, de csupán azok számára, akik nem szeretik maguk végezni a piszkos munkát. Tetszik, nem tetszik, a munka neheze ránk marad, de ez pontosan így tökéletes!
Triviális kérdés az ilyen játékok esetében, hogy az irányítást milyen szinten sikerül megvalósítani. Örömmel jelentem: kifogástalanul működik minden, nincs semmi felesleges sallang, vagy bonyolult műveletsor. Mivel az irányítási rész egészen jóra sikerült, ezért a helyes taktika megtalálása lesz az egyetlen igazi feladatunk. A célravezető recept egyébként senkinek sem fog nagy meglepetésekkel szolgálni: csapattársainkat egy ideális fedezék mögött leparkoljuk, akik heves tüzelésükkel magukra vonják a figyelmet, mely idő alatt mi ügyesen az ellenfél oldalába/hátába kerülünk, majd lecsapunk rájuk. Mivel minden pályán többféle fedezék létezik, ezért ügyelni kell a kiválasztásuknál. Nem feltétlen érdemes például egy szalmabálát kiszemelni fedezéknek, hacsak nem akarjuk a vágóhídra küldeni a bajtársainkat. A környezet ugyanis rombolható, persze e tekintetben nem közelíti meg mondjuk a Battlefield: Bad Company-t, de kétségtelen, hogy próbálkoztak a Gearbox-os fiúk valamelyest realisztikussá tenni ezt a szekciót.
Összesen 10 pályán harcolhatunk, amelyek egészen változatosak és az abszolválásukhoz szükséges idő sem mondható kevésnek. Az esetek döntő többségében gyalogosan, a hagyományos amerikai, és az elesett ellenfelektől elszedett német fegyverekkel kell küzdenünk. Szerencsére ez csak általában van így, mert nem egy alkalommal tankkal kell különböző célpontokat eliminálnunk, vagy éppen mesterlövész puska segítségével tisztíthatjuk meg a terepet.

A Multiplayer szekcióról sem feledkezhetünk meg, bár tagadhatatlan, hogy a Brothers in Arms: Hell´s Highway-t nem a többjátékos módja emeli ki a szürke tömegből. Szokásos Ranked/Player meccseket lehet folytatni, ahol megjelenéskor 6 térkép áll rendelkezésünkre. Játékmódok tekintetében nincs állítgatási lehetőség, van egy zászlós mód, ahol a védekező és támadó csapat néz farkasszemet egymással, összesen maximálisan 20 játékos.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Brothers in Arms: Hell´s Highway-t és ha igen, kinek ajánlott?

A játékot elsősorban a 18 év feletti korosztály számára ajánljuk, ez pedig nem véletlen. Bizonyos megmozdulásaink kapcsán egy „akció kamera” aktiválódik, amikor is egy lassított jelenetben közelről megmutatják nekünk a fejlövésünktől kiloccsant agyvelőt, vagy éppen egy robbanás után szanaszét szakadó testet. Rendkívül látványosnak bizonyulnak ezek a jelenetsorok, nem mellesleg Achievement-ek is kötődnek hozzájuk, amelyeket egyébként igen bőkezűen adagol a program. Ideális választás lehet mindenkinek, aki kedveli az akciójátékokat!

KÉPGALÉRIA:

Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt
 
Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt
 
Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt
 
Brothers in Arms Hells Highway PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére