Bioshock Infinite PS3 használt

Bioshock Infinite PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: FPS
NEM RENDELHETŐ
A Bioshock Infinite PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Bioshock Infinite PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
5490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
3490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Bioshock Infinite PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A 2007-es év egyik legnagyobb pozitív meglepetése minden kétséget kizáróan az Irrational Games víz alatti FPS-e, a Bioshock volt. A játék leginkább innovatív megoldásaink, merész koncepciójának és összetéveszthetetlenül egyedi atmoszférájának köszönhette sikerét, amit sajnos a 2010-es második felvonással már nem tudott megismételni. A fejlesztőbrigád - látva, hogy a gamerek egy folytatás kapcsán többet várnak egy egyszerű rókabőrnél – ismét valami egészen frissel, valami egészen különlegessel készül számunkra.

A Bioshock Infinite egy csapásra szakít az eddigi koncepcióval, s Rapture utópista világát elhagyva egyenesen a fellegekbe, egy Columbia nevű városba repít minket. Columbiát a 20. század végén hozták létre azzal a céllal, hogy lebegő világvárosként hirdesse - és demonstrálja - a tökéletes demokráciára épülő nemzet erejét. Ez a hely azonban nemcsak az egyenlőségről, és összetartásról volt híres: Egy nemzetközi konfliktus okán Columbia egy időre eltűnt a fókuszból, s mikor évekkel később ismét előkerült, már csak árnyéka volt egykori önmagának. A lebegő város persze önmagában is érdekes, de ami a játék főhősét, Booker DeWitt-et – azaz minket – a leginkább izgatja, az egy Elizabeth nevű hölgyemény, aki már 15 éve raboskodik a nem hétköznapi lokáción. A feladatunk tehát az ő kiszabadítása lesz, ám – ahogy az általában lenni szokott - ez koránt sem egy könnyed nyár esti sétagalopp lesz…

A Bioshock Infinite a 2012-es év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik, mely nem csak egyedi ötletével hívja fel magára a figyelmet, de a csúcsra járatott Unreal 3-as enginnek köszönhetően látványában is az élvonalba fog tartozni. Nem kétséges, ez egy olyan kaland lesz, melyet Te sem hagyhatsz ki, így ha nem szeretnél lemaradni róla, rendeld elő még ma és mi szokásunkhoz hűen ingyenesen kiszállítjuk Neked!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Bioshock Infinite-t, és ha igen kinek ajánlott?

A Bioshock Infinite egy olyan egyedi, semmi mással össze nem téveszthető alkotás, melynek minden FPS rajongó gyűjteményében ott a helye. A játék egy sztratoszférában létrehozott lebegő világban játszódó belső személy nézetű akciójáték, melyben a játékos a klasszikus kétkezi fegyvereken túl, különböző természetfeletti képességekkel is rendelkezik. A rendkívül izgalmas és élvezetes játékmenet mellé gyönyörű képi világ párosul, amit pedig autentikus hanghatások egészítenek ki – a legmaximálisabb játékélmény érdekében. A Bioshock Infiniteben elsősorban gyors és intenzív akciózásokra lehet számítani, taktikusabb, gondolkodtatóbb részek csak elvétve fordulnak elő, ezért olyan játékosoknak is ajánljuk, akik bár nem találkoztak még a játék korábbi részeivel, nem ismerik a szériát, de egy minden szempontból kiemelkedő, akció dús FPS játékra vágynak.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére