Bioshock 2 PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Bioshock 2 PS3 használt

Bioshock 2 PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Bioshock 2 PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Bioshock 2 PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Borderlands The Pre-Sequel! PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Battlefield Hardline PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
5490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Call of Duty Advanced Warfare PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
6890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Bioshock 2 PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

Második részt készíteni egy sikeres előzményre építve mindig kockázatos lépés. Kockázatos, mert nem biztos, hogy a tradicionális értékek megtartása mellett tudnak elegendő újdonsággal is szolgálni ahhoz, hogy kellően friss és eladható legyen az adott produktum. Sok fejlesztő cég próbálkozása elbukik, míg csak néhány igazán nagy csapat képes arra, hogy sequelje méltó folytatásként íródjon be a videojátékok nagykönyvébe.

Andrew Ryan, a megalomániás őrült megvalósult álma - a víz alatti város - ismét kitárja kapuit. Noha Rapture utolsó látogatásunk óta sokat változott, alapjaiban megmaradt ugyanazon komor, félelmetes lokációnak. Ryan tökéletes kaptilaista társadalom elmélete befuccsolt egy új felfedezés, az ADAM megjelenésekor. Az emberek drogfüggő, alsóbbrendű lénnyé, úgynevezett Spliccerekké váltak, akik idővel szépen ki is irtották egymást.

De ez már a múlt. 10 év telt el utolsó látogatásunk óta. A várost egy új ember – egy nő - irányítja, nevezetesen Sofia Lamb, kinek nézete és elmélete mereven ellentmond Ryan-énak. Ő az összetartozásban és családias közösségben látja a jövőt, ezért ténykedéseivel is ezt próbálja hangsúlyozni. Big Sisterekkel vonja körül magát, akik a korábbi Big Daddy-k utódaiként Rapture biztonságáért felelősek. Mi magunk is egy Big Daddy bőrbe (páncélba) bújt emberkével vagyunk, aki Delta prototípus lévén még kicsit esetlen és gyenge. Mint azzal - az előd sztoriját ismerve - már bizonyár tisztában vagyunk, Raptureban minden Big Daddynek van egy Little Sistere, s ez most sincs másképp, ám a sors „váratlan” fordulataként a mi kislányunkat (Elenort) már a történet elején elszakítják tőlünk. Nincs mese, ránk vár a feladat, hogy Rapture félelmetes helyszíneit bejárva visszaszerezzük a lányt, s legyőzzük a gonosz antihőst, Sofiát.

Az újdonságok:


Ez lenne a Bioshock 2 alaptörténete, most nézzük meg mit kapunk a pénzünkért cserébe. Örömteli hír, hogy a 2K fejlesztőcsapata a magasan kvalifikált előd után rengeteg újdonságot is felsorakoztatott a második részben. A Bioshock 2-ben minden megvan, ami egy korrekt folytatáshoz kell, és az összkép is pompásan fest: Grafikaliag és játékmenetben is hatalmas előrelépést produkáltak, ami már az első pillanattól kezdve érezhető a játékon! A Bioshock első részét semmiképp sem lehetett egyszerű FPS-ként kezelni, s ez szerencsére most sincs másképp.

Egy hagyományos első személy nézetű lövöldével ellentétben ebben a játékban nem csak lőfegyverekkel lehet az ellenséget ritkítani, ugyanis a Ryan Industries által kifejlesztett Plasmidok és Tonikok, - azaz génmanipulált adalékok - olyan természetfeletti képességekkel ruháznak fel minket, melyek segítségével képesek vagyunk kezünkből áramot szórni, fagyasztani, tüzet szítani, stb. Sőt. Bizonyos keverékek még arra is képesek, hogy a mi oldalunkra állítsa a biztonsági berendezéseket, ellenfeleket is.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Bioshock 2-ot, és ha igen, kinek ajánlott?


A Bioshock 2 egy olyan egyedi, semmi mással össze nem téveszthető alkotás, melynek minden FPS rajongó gyűjteményében ott a helye. A játék egy utópista hangulatú víz alatti világban játszódó belső személy nézetű akciójáték, melyben a játékos a klasszikus kétkezi fegyvereken túl, különböző természetfeletti képességekkel is rendelkezik. A rendkívül izgalmas és élvezetes játékmenet mellé gyönyörű képi világ párosul, amit pedig autentikus hanghatások egészítenek ki – a legmaximálisabb játékélmény érdekében. A Bioshock 2 elsősorban gyors és intenzív akciózásokra lehet számítani, taktikusabb, gondolkodtatóbb részek csak elvétve fordulnak elő, ezért olyan játékosoknak is ajánljuk, akik bár nem találkoztak még a játék korábbi részeivel, nem ismerik a szériát, de egy minden szempontból kiemelkedő, akció dús FPS játékra vágynak.

KÉPGALÉRIA:

Bioshock 2 PS3 használt
 
Bioshock 2 PS3 használt
 
Bioshock 2 PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére