Batman Arkham City PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Batman Arkham City PS3 használt

Batman Arkham City PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Batman Arkham City PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Batman Arkham City PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

Assassin\'s Creed Rogue PS3 használt - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
2990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Batman Arkham City PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Arkham City nem kevesebb, mint ötször nagyobb területen játszódik majd, mint két évvel korábbi társa, s ez a placc - bizonyos tényezők függvényében – többnyire most is szabadon bejárható lesz. Bár a szín- és képvilággal korábban sem volt probléma, a készítők azt ígérik, most még komorabb, még darkosabb látványt pakolnak a képernyőre. Az elmegyógyból kiszabadulva végre megcsodálhatjuk Gotham city gótikus épületeit, elkalandozhatunk a Tim Burton-féle filmből és a képregényekből is ismert helyszínekre, pl. betérhetünk a híres Iceberg Lounge nevű lokálba, ami Pingvin főhadiszállása és a helyi csőcselék törzshelye.

Változások, finomítások az elődhöz képest

Játékmenetét tekintve nem kell attól tartanunk, hogy 180 fokot fordulna a frencsájz, de annyi változás azért lesz az elődhöz képest, hogy ezúttal az akció dús jelenetekkel szemben nagyobb hangsúlyt kapnak a nyomozós, lopakodós részek és sokkal több fejtörő vár majd megoldásra, mint korábban. Apropó nyomozás. A detektív mód elnevezés „kibővített valóság módozat”-ra keresztelődik, ugyanis a készítők fülébe jutott, hogy nagyon sok gamer szinte az egész Arkham Asylumot ebben a röntgenlátású módban teljesítette - lemaradva az általuk alkotott művészi épületek és karakterek igazi szépségéről -, ezért az Arkham Cityben kicsit finomhangolnak ezen a látásmódon. További, szintén ide passzoló újdonság, hogy nyomozati tevékenységeink tárházát kibővíthetjük a rendőrségi bűnügyi adatbázis használatának lehetőségével, sőt egy újfajta nyomjelző lokátor segítségével képesek leszünk befogni az éterben kallódó rádiókommunikációkat, melyeket a forrásig követve kideríthetjük miféle csínytevésre készülnek a rosszfiúk. Minimális szinten változik a harcrendszer is, de a Rocksteady állítása szerint az alapok maradnak, csak ezentúl egyszerre több kontratámadást is bevihetünk a ránk rontó rosszfiúknak, illetve lehetőségünk lesz hárítani a felénk repülő tárgyakat: késeket, vázákat, széklábakat, egyéb szeretetcsomagokat. Ha felforrósodik a helyzet és lincselésre ácsingózó sittesek vesznek körül, egy füstbomba segítségével lehetőségünk lesz elillanni a veszélyzónából, ám ha elkerülhetetlen az összetűzés, akkor végre rendelkezésre állnak majd olyan kütyük, melyeket kifejezetten jó hatásfokkal használhatunk az ellenség elnáspángolására – az Arkham Asylumban ugyanis csak limitált funkciókkal és csak néhány eszközt tudtunk e-célra alkalmazni.

A fő karakterek

Negatív hősök tekintetében már az első résznek sem kellett szégyenkeznie, de a Batman: AC olyan neveket igazolt le, mint Joker, Two Face, Mr. Freeze, The Riddler, Harley Quinn, Catwoman, Talia al Ghul, Hugo Strange, Victor Zsasz, Calendar Man és ha minden igaz sokak nagy kedvence, Penguin is tiszteletét teszi majd Arkham Cityben. Azt, hogy egészen pontosan ki milyen minőségben fog szerepelni a játékban, egyelőre még jótékony homály fedi, de az már most biztos, hogy The Riddler végre fizikai valójában is feltűnik a történet folyamán. A rajongók örömére a filmvilágtól éppen most visszavonuló Mark Hamill (Luke Skywalker a Star Warsból) - aki az 1990-es évektől kölcsönözte hangját Jokernek - még utoljára elvállalta a zöld hajú őrült megszólaltatását, Kevin Conroy (Batman szinkronszínésze) pedig ezt nyilatkozta a játék egyik előzetese láttán: „Dark. Really, really dark” – (Sötét. Nagyon, nagyon sötét). Minden adott tehát, hogy a pár hónap múlva megjelenő Batman Arkham City elődjéhez hasonlatosan ismét hatalmasat robbanjon. Ugye nem maradnál le egy Batman legújabb kalandjáról? Ha Te is belebújnál a sötét lovag bőrébe, rendeld elő a játékot még ma és mi ingyenesen kiszállítjuk Neked!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Batman Arkham City-t, és ha igen kinek ajánlott?


Az Arkham City remek választás lehet azon játékosok számára, akik nagy Batman rajongók, és/vagy szerették a játék első részét (Arkham Asylum). Az Arkham City egy sötét, komor világban játszodó harmadik személy nézetű akciójáték, melyben a játékosnak Batman bőrébe bújva kell felvennie a harcot a rosszfiúkkal és - természetesen - a főhős legnagyobb nemeziseivel: Jokerral, Kétarccal, Talánnyal, stb, stb. Mindenképp ajánljuk olyan játékosoknak, akik szeretik a különleges, egyedi videojátékokat, melyek játékmente eltér a manapság megszokottaktól: Az AC egyaránt kínál gyors, pörgős akciózásokat és csendben teljesítendő, odafigyelést igénylő lopakodós részeket. Az Arkham Citynek - azaz a 2011-es év egyik legnagyobb durranásaként minden vérbeli videojátékos polcán ott a helye! 

KÉPGALÉRIA:

Batman Arkham City PS3 használt
 
Batman Arkham City PS3 használt
 
Batman Arkham City PS3 használt
 
Batman Arkham City PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére