Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Asura's Wrath PS3 használt

Asura's Wrath PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció
A Asura's Wrath PS3 használt már nem kapható.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

ASURA'S WRATH ISMERTETŐ:

Egyre izgalmasabb történeteket tudnak a fejlesztők bemutatni a modern konzolok képességeinek kihasználásával. A játékok és a rajzfilmek, vagy filmek közti határ elmosódni látszik. A különös hibrid műfaj eddigi legjobb fejlesztője, a Naruto animékből játékot készítő CyberConnect csapata most egy teljesen új, saját történetet mutat be: az Asura's Wrath az Istenek összecsapására koncentrál. Itt kettészakad a Föld, meghasadnak a tengerek, vérvörössé válik az ég maga, miközben a hatalmas erejű lények egymásnak esnek - és mindezt Te irányíthatod majd!


Az Asura's Wrath egy tradícionális anime-szezon felépítésével bír. A játék története különböző epizódokra van osztva: minden epizód egy különálló fejezetet mesél el a történetből. Asura egy megkeseredett félisten, aki a jó ügy szolgálatának adta életét, amíg egy árulás és egy konspiráció áldozatává nem vált. Halálát követően azonban nem érkezett el az örök pihenés, épp ellenkezőleg: Asura ismét életre kel, mozdulatai mögött pedig hihetetlen erejű bosszúvágy rejtőzik. Asura történetét játszhatod tehát végig, aki egy igen sötét, kegyetlen Földet ismerhet meg, korrupt istenekkel és még sötétebb szörnyekkel. Hol végződik a céltalan bosszú, és hol kezdődik a megváltás? Ez az Asura's Wrath központi témája - és most interaktív játék formájában próbáljuk megtalálni a választ.

Az Asura's Wrath játékmenete egy hagyományos hack'n'slash-re emlékeztet, azzal a különbséggel, hogy itt kevesebb hangsúly van a hosszadalmas kombózáson, és jóval nagyobb szerepe van a jól időzített gombnyomásoknak. Asura a pályák közben folyamatosan telítődik haragjával, ami egyre erősebb támadásokat és teljesen új testet is kölcsönöz majd neki - ahogy haladunk előre, úgy kapunk egyre több erőt, és egyre nagyobb motivációt arra, hogy bosszúnkat beteljesítsük. A játék ráadásul még az átvezetők során sem hagy pihenni minket, hiszen ilyenkor a QTE hagyományoknak megfelelően a képernyőn felvillanó gombkombinációkat kell jól beadnunk - a pályák végén pedig összegzik teljesítményünket. Mindezeken felül egyedi zene, pörgős akció és egy felejthetetlen látványvilág vár Rád, rejtett megnyerésekkel és alternatív sztorival is! Ugye, hogy milyen jól hangzik? Ha szeretnél többet megtudni a játékról, akkor olvass tovább!

ASURA'S WRATH: RÉSZLETES BEMUTATÓ:
A videojátékok és a rajzfilmek (legyen szó a nyugati rajzfilmekről, vagy a japán animéről és mangáról) mindig is szoros rokonságban álltak egymással. Ezt a rokonságot erősítette az úgynevezett cel-shading technológia megjelenése, ami lehetővé tette, hogy hőseink és a világ képregény-jellegű, igencsak stilizált stílusban jelenjenek meg a képernyőn. A különböző új konzolok egyre erősebb grafikát tudtak megjeleníteni, így elkerülhetetlenné vált, hogy az anime-jellegű játékok átvezető animációi néhol magukat az animéket is meghaladhatják. Erre a legjobb példát a jelenlegi konzolgenerációban a CyberConnect2 fejlesztői hozták a Naruto Ultimate Ninja Storm játékokkal - de most még ennél is tovább mentek. Készen állsz arra, hogy egy izglamas, isteneket és félisteneket szerepeltető sorozat főhőse legyél? Ha a válaszod igen, akkor az Asura's Wrath a Te játékod lesz!


Az Asura's Wrath egy igen különleges játék, ahol a hangsúly nem feltétlenül a játékon, hanem az átvezető animációkon van. Persze ez nem újdonság: rengeteg kalandjátékban használják és használták ezt a megoldást már korábban is. Az Asura's Wrath azonban tovább megy: itt az átvezető animációkban is ügyesnek kell lennünk, és a képernyőn felbukkanó gombokat időben kell megnyomni ahhoz, hogy sikeresen teljesítsük az adott szakaszt. Így nem tudunk teljesen hátradőlni, a játék pedig sosem válik passzív szórakozássá. Amikor pedig valóban játszunk, akkor egy intenzív bunyós játékról beszélhetünk az Asura kapcsán: kőkemény csapások, hatalmas erejű ellenfelek - és még nagyobb erejű speciális támadások - várnak majd ránk. Honnan ez a rengeteg energia, a néhol még a God of Wart is megszégyenítő monstrumok, és hogyan tudunk túlélni egy ütésváltást az ilyen nagy erejű lényekkel? A válasz: Asura maga is az istenek, de legalábbis a félistenek közé tartozik.

Az Asura's Wrath a hindu mitológia alapjaira építkezik, ahol megannyi magasabb tudati és létezési szinten lévő isten és félisten él párhuzamosan a Föld egyszerű lakosaival. A játék történetében a gonosz erői újra és újra előbukkannak, a hőseink pedig az emberek imáiból (mantra) nyerik az energiát ahhoz, hogy megküzdjenek a lényekkel. Ezek az összecsapások viszont gyakran szomorú áldozatokat követelnek, a gonosz pedig valamilyen oknál fogva újra és újra előbukkan, akármilyen kegyetlen vereséget is szenvedett legutóbb. Az istenek tanácsa drasztikusabb megoldásokat sürget, Asura pedig ennek a mozgalomnak az útjába áll - így máris egy szomorú összeesküvés kellős közepén találja magát. A Császár gyilkosaként halál vár ránk - és vége lenne a játéknak?


Dehogy van vége: Asura haragja és csalódottsága, amit az árulás, a családja elvesztése miatti fájdalom okoz benne, annyira erős, hogy még a Pokol bugyrai sem árhatnak neki. Kimászik hát a mélységből: az eltelt évszázadok pedig alaposan átformált Földet eredményeztek. A korábban jóságosnak tartott istenek meg sem próbálnak ájtatosnak mutatkozni: ha valahol a Gonosz megjelenik, Égi hajóikkal azonnal megérkeznek maguk is, és az ott élő emberek lelkét azonnal elnyelik, hogy az így nyert hatalmas energiával tudjanak a szörnyek ellen harcolni. Asura látja hát, hogy a korrupció az isteneket sem kímélte. Mi a megoldás? Asura szerint a harc - és el is indul könyörtelen bosszúhadjáratára az elkorcsosult istenek ellen, ehhez pedig a benne rejlő belső erők egész arzenálját felhasználja majd.

Jól látszik tehát, hogy az Asura's Wrath egy egyedi alapötlet és egy igen izgalmas játékmenet ügyes, érdekes kombinációja. A fejezetekre (epizódokra) osztott történetben gyakori a narráció, a látványos átvezető animációk pedig könnyen magával ragadnak majd minden, erre fogékony játékost és nézőt egyaránt. Az Asura's Wrath ráadásul több befejezéssel, rejtett tartalommal várja az igazán kitartó felfedezőket - szinte biztos, hogy nem fogod egyhamar megunni ezt az egyedi zenével és látványvilággal megáldott, különös témát feldolgozó japán akciójátékot. Készen állsz arra, hogy megismerd Asura bosszújának történetét? Akkor harcra fel!
Asura's Wrath PS3 használt
ASURA'S WRATH - SZIGORÚAN 16 ÉVEN FELÜLIEKNEK!
Az Asura's Wrath történetéből adódóan a bosszúra, a küzdelemre és összecsapásokra koncentrál. A játékban ábrázolt erőszak és óriási pofonok igencsak durvák és kegyetlenek: nem ritka, hogy Asura ezer dárdával a testében küzd tovább vagy éppen karok nélkül (a játékban tehát némi vér is fröcsög). Az istenek világában uralkodó korrupció és gyilkosságok sötétebb hangulatot adnak a történetnek. A stilizált grafika és a mitologikus téma bizonyos szempontból súlytalanná is teszik a játékot, így az Asura's Wrath már akár a 16-17 éveseknek is adható játék, egyes besorolások viszont csak felnőtt játékosoknak ajánlják. Érdemes tehát megfontolni, kinek vesszük a játékot, melynek eldöntésében a játékból való képek és videók lehetnek segítségedre!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére