Assassin's Creed III (AC 3) PS3 használt

Assassin's Creed III (AC 3) PS3 használt
Státusz: Elfogyott
Platform: Retro
Korhatár: 18 év felett
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +30 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás .

Assassin's Creed III (AC 3) PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Itt az ideje ismét tenni egy körutat a múltba. Desmond ismét használatba veszi az Animust és ezúttal a cél Amerika! Vesd bele magad az Assassin's Creed III izgalmaiba! A Ubisoft kultikus sorozatának újabb része felejthetetlen élményt ígér.

Az Animus segítségével Desmond ezúttal az 1700-as évek Amerikájába utazik, fél angol, félig indán őse, Ratonhaké:ton bőrébe. Az ő irányításával megismerheted az assassinok és a templomosok háborújának egy újabb szakaszát, amelynek újabb helyszíne Boston. Ismerd meg Ratonhaké:ton történetét és a háború egy újabb szeletét! Az újabb játékkal most még több lehetőség nyílik ki előtted! Ezúttal is hatalmas, szabadon bejárható területek várnak rád, amelyet akár a háztetőkről is szemlélhetsz. A félig indián karakter lehetőséget nyújt a vadászatra is, amellyel egy kis plusz bevételhez juthatsz, valamint kipróbálhatod magad még hajóskapitányként is! Ha pedig ennyi sem elég, akkor várnak rád és barátaidra a multiplayer izgalmai is!

Vár az Assassin's Creed III az Újvilágban! Utazz újra a múltba és ismerj meg egy vadiúj történetet vadiúj főszereplővel! Az újításokkal teli játék ezúttal is élvezetes játékélményeket ígér minden rajongónak.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére