Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt Platinum

Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt Platinum
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció
NEM RENDELHETŐ
A Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt Platinum már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt Platinum vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Bruttó ár:
2490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
7490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
1990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt Platinum ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Ubisoft által ebben a konzolgenerációban kitalált Assassin's Creed sorozatának lényege, hogy különleges történelmi korszakokat élünk át újra, két titkos társaság, a Templomosok és az Assassinok a felszín alatt zajló, a hétköznapi szem számára láthatatlan összecsapását végigkísérve. Az első két rész teljesen különböző helyszíneken játszódott - a Brotherhood azonban nem harmadik rész, hanem inkább egyfajta kiegészítés, és a középkori Itáliában játszódik majd, akár csak a második epizód. Az egyjátékos módban ismét Ezio bőrébe bújva építjük újra Rómát romjaiból - de a játék tartalmaz végre egy multiplayer részt is, ahol egymással szövetkezve vagy egymás ellen mehetünk online, minden ügyességünket felhasználva - ez a Brotherhood legnagyobb újítása.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Assassin’s Creed Brotherhoodot és ha igen, kinek ajánlott?
Az Assassin’s Creed Brotherhood egy hatalmas nyílt területen játszódó külső nézetű akciójáték, ahol leginkább bérgyilkos küldetések végrehajtása a cél. Bár a vérengzésre és nyers erőszakra nem helyeztek akkora hangsúlyt a készítők, több alkalommal láthatók erotikus jelentek is, így szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk. A cselekmény kibontakozására a középkori Róma ad teret, ráadásul több híres történelmi személyiséggel is megismerteti a játékost a történet, így ajánljuk mindazoknak akik szeretik a szabadságot, a felfedezést és az autentikusan ábrázolt középkori helyszíneket. Az egyszemélyes mód mellett az Assassin’s Creed Brotherhood többjátékos lehetőséget is tartalmaz. Angol nyelv ismerete elengedhetetlen a sztori teljes megismeréséhez!.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére