Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt

Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt
Státusz: Raktáron
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 1 hónap
Stílus: Akció
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2018.08.23. (csütörtök)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
2.490 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +25 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 1 hónap.

Assassin's Creed Brotherhood PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Ubisoft által ebben a konzolgenerációban kitalált Assassin's Creed sorozatának lényege, hogy különleges történelmi korszakokat élünk át újra, két titkos társaság, a Templomosok és az Assassinok a felszín alatt zajló, a hétköznapi szem számára láthatatlan összecsapását végigkísérve. Az első két rész teljesen különböző helyszíneken játszódott - a Brotherhood azonban nem harmadik rész, hanem inkább egyfajta kiegészítés, és a középkori Itáliában játszódik majd, akár csak a második epizód. Az egyjátékos módban ismét Ezio bőrébe bújva építjük újra Rómát romjaiból - de a játék tartalmaz végre egy multiplayer részt is, ahol egymással szövetkezve vagy egymás ellen mehetünk online, minden ügyességünket felhasználva - ez a Brotherhood legnagyobb újítása.
 
A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Assassin’s Creed Brotherhoodot és ha igen, kinek ajánlott?
Az Assassin’s Creed Brotherhood egy hatalmas nyílt területen játszódó külső nézetű akciójáték, ahol leginkább bérgyilkos küldetések végrehajtása a cél. Bár a vérengzésre és nyers erőszakra nem helyeztek akkora hangsúlyt a készítők, több alkalommal láthatók erotikus jelentek is, így szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk. A cselekmény kibontakozására a középkori Róma ad teret, ráadásul több híres történelmi személyiséggel is megismerteti a játékost a történet, így ajánljuk mindazoknak akik szeretik a szabadságot, a felfedezést és az autentikusan ábrázolt középkori helyszíneket. Az egyszemélyes mód mellett az Assassin’s Creed Brotherhood többjátékos lehetőséget is tartalmaz. Angol nyelv ismerete elengedhetetlen a sztori teljes megismeréséhez!.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére