Army of Two: 40th day PS3 használt vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Army of Two: 40th day PS3 használt

Army of Two: 40th day PS3 használt
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PlayStation 3
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Army of Two: 40th day PS3 használt már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Army of Two: 40th day PS3 használt vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

Lego Star Wars The Force Awakens PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
8490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Akiba's Trip Undead and Undressed PS3 - PlayStation 3 (PS3)
Bruttó ár:
7490 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Használt játék visszaszámítás 80%-os áron!
figyelem Felhívjuk figyelmedet, hogy használt termékeink kipróbált, tökéletesen működő termékek, melyekre természetesen minden esetben jótállást is vállalunk! Erre a termékre a jótállás 12 hónap.

Army of Two: 40th day PS3 használt ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Ebben a videójáték-generációban az egyik legfontosabb újdonság az online játék megjelenése volt. A számítógépen játszók már lassan másfél évtizede megannyi erre felépített játékkal tudtak szórakozni - a konzolokon azonban nem is feltétlenül az egymás elleni online meccsek terjedtek el, hanem a kooperatív játékok, az egymást segítő, az adott játékok történetében együtt előre haladó termékek váltak a játékosok nagy kedvencévé - az élen pedig a Halo 3 állt a megannyiszor újrajászható online co-op lehetőségével. Az Electronic Arts az első Army of Two-val szeretett volna egy szeletet kiharapni az online kooperatív játékok tortájából - most a második résszel megint próbálkoznak, az előd hiányosságait kijavítva.


Az Army of Two: 40th Day főszereplői Tyson Rios és Elliot Salem, akik egy saját kézben lévő privát katonai céget futtatnak - a két alkalmazott pedig ők maguk. Szükség van egy gyors, megbízható csapatra, túszmentéshez, kisebb-nagyobb katonai jellegű operációkhoz: ők tökéletesek a feladatra. Az Army of Two 40th Day Shanghai-ban játszódik, amikor is csapatunk egy rutinbevetésen egy rivális cég (az ilyen cégek rövdítése egyébként, ahogy azt a Metal Gear Solid 4-ből ismerhetjük, PMC) támadja meg konkrétan a várost, káoszt és felfordulást okozva - a rutinfeladatból pedig hamarosan valami egészen más kerekedik: a célünk ezúttal nemes egyszerűséggel a túlélés lesz. A játékban végig Shanghai területén mozoghatunk, és a közvetlenül érkező támadások mellett lehetőségünk lesz megannyi egyéb feladatatot elvállalni és elvégezni - ahogyan az elődben is. Hogyan játszunk, miről szól az Army of Two valójában? Mindennek az alapja ebben a játékban az Aggro: az aggró egy, a klasszikus online szerepjátékból áthozott mechanizmus azt jelenti, hogy a számítógép által irányított ellenségek figyelmüket attól függően fordítják egyik, vagy másik szereplőnk felé, hogy azok mit csináltak ellenük. Lőjük lábon a sarkon feltűnő ellenfelet, vagy hajítsunk valamit az útjába, és az onnantól szinte kizárólag ránk fókuszál majd, miközben a társunk a hátába kerülhet, és könnyedén elintézheti. Ez nyilván nem túl reális, viszont videójátékként megannyi lehetőséget és a csapatmunka igazi, játékos módját rejti magában. Az aggró rendszere persze már az első Army of Two játékban is szerepelt - az EA Montreal ennél jóval többet módosított a játékmeneten, hogy mindenkinek bejöjjön így 2010 elején is.
"Dinamizmus". Az Army of Two: 40th Day második kulcsszava a dinamizmus: a környezet nem csupán változatosabb lesz, de rombolható is bizonyos fokig: nem tudunk már minden utunkba kerülő tereptárgyat felhasználni fedezékként, a golyók némelyiken áthatolnak - így alaposan meg kell majd választanunk a harcok helyszínét (már ahol van lehetőség egyáltalán választani). A helyszín ugyebár Shanghai, a terepen pedig megannyi civil, a harcban nem résztvevő ember is megtalálható lesz - az pedig teljesen a játékban képviselt morális értékeinken múlik, hogy igyekezünk-e kivonni őket a tűzvonalból, vagy fittyet hányva a civil biztonsgára maximális hatékonysággal támadjuk az ellenséges katonákat. A választásainknak megfelelően persze később új lehetőségek nyílnak meg vagy zárulnak be - ez pedig lehetővé teszi, hogy a játékot később újrajátsszuk, más és más döntésekkel. Fejlesztették a készítők a mesterséges intelligenciát is, így ha a játékosok egyedül, a géppel vállt vállnak vetve játszanak, jóval élvezhetőbb élményben részesülnek majd. Persze ettől még nagyon, nagyon fontos szerepet kap a játékban a multiplayer, legyen szó a két fős online játékról, a kétfős csapatokat egymás ellen helyező Co-op deathmatch-ről, vagy a maximum tíz főt támogató online játékmódokról. Az EA stabilabb szervereket, kevesebb akadozást, finomított online motort igér, így biztosítva a valóban élvezhető játékélményt: az Army of Two: 40th Day remek játéknak ígérkezik azok számára, akik az idei ősszel is a co-op játékra kihegyezett Left 4 Dead 2-vel szórakoztak a legjobban - a javítások pedig tényleg az igazán minőségi, időtálló játékok kategóriájába pakolhatja az Electronic Arts legújabb játékát.
A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni az Army of two: 40th day-t és ha igen, kinek ajánlott?

A játék leginkább azok számára lehet érdekes, akik szeretik a tömény akciót, a taktikázást és a fegyverek puffogását. Az Army of Two: 40th day pontosan ilyen: robosztus méretű páncélozott fickók bőrébe bújva vehetjük fel a harcot az ellenséggel szemben, akik szintén nem kiscserkészek. Ebből kifolyólag sűrűn látható vér és erőszak a képernyőn, így fiatalabbak számára nem ajánljuk. Jó választás lehet viszont azok számára, akik nem csak egyedül, hanem egy társsal/baráttal karöltve szeretnek a tettek mezejére lépni: Az Army of Two: 40th day ugyanis így élvezhető leginkább. Mivel a történet egy ilyen intenzív akciójáték esetében másodlagos, minimális angol tudással is maximálisan élvezhető!

KÉPGALÉRIA:

Army of Two: 40th day PS3 használt
 
Army of Two: 40th day PS3 használt
 
Army of Two: 40th day PS3 használt
 
Army of Two: 40th day PS3 használt
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére