Perils of Man PC (digitális kód)

Perils of Man (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: TBC év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.890 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +29 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Perils of Man (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Képzeld el, hogy bepillanthatsz az univerzum rejtett mozgatórugóinak működésébe. Képzelj el egy gépet, amely képes feltörni a végzet kódját, és kezedbe adja a hatalmat, amellyel megváltoztathatod a sorsot. Most pedig képzeld el, hogy a családod nemzedékek óta eltitkolta e találmány létezését a külvilág elől.

Ana Eberling lehet, hogy csak egy tizenéves, de hamarosan az élet legnagyobb kérdésével kell szembenéznie, miközben megpróbálja apja, Max Eberling – egy a szabályokra fittyet hányó tudós –rejtélyét megoldani, aki akkor tűnt el, amikor ő még egy kislány volt.

A Perils of Man az ex-LucasArts-os Bill Tiller és Gene Mocsy, valamint a svájci IF Games fejlesztőcsapat együttműködésének eredménye, amelyben látványos 3D animációkkal, izgalmas fejtörőkkel és egy megható történettel – mely mélyreható következményei téged is elgondolkodtatnak - lehelnek új életet a sokak által szeretett klasszikus grafikus kalandjátékok műfajába.

Utazz a múltba: A játékmenet egyik kulcseleme egy titokzatos krónika a történelem sorscsapásairól és katasztrófáiról. Titkainak megfejtésével a játékosok a tudományos felfedezések aranykorának valós eseményeihez utazhatnak vissza.

Változtasd meg a sorsot egy katasztrófa megakadályozásával: Rendelkezz ezrek sorsa felett egy titokzatos technológia elsajátítása révén, amely lehetőséget ad a játékosnak arra, hogy előrelássa a veszélyeket. Ismerj meg egy különleges játékmenetet, amely feltárja az okok és okozatok rejtett összefüggéseit.

Oldj meg egy évszázados rejtélyt: Ismerj meg egy évszázados családi történetet, tele sötét titkokkal, viszályokkal, versengéssel és tragédiákkal, amelyet eddig egy zseniális tudományos találmány rejtett.

24 látványos helyszín: Egy kísérteties kaland, egyedi és hangulatos grafikai stílusban. Fedezd fel a múltat, és tedd szabaddá utadat a jövőbe, egy olyan játékban, amelynek a végén megkérdezed magadtól, hogy tényleg akarod-e a hatalmat, amely a sors kerekének forgatásával jár.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére