Perils of Man PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Perils of Man PC (digitális kód)

Perils of Man PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Korhatár nélkül
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.890 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +29 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Perils of Man PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Képzeld el, hogy bepillanthatsz az univerzum rejtett mozgatórugóinak működésébe. Képzelj el egy gépet, amely képes feltörni a végzet kódját, és kezedbe adja a hatalmat, amellyel megváltoztathatod a sorsot. Most pedig képzeld el, hogy a családod nemzedékek óta eltitkolta e találmány létezését a külvilág elől.

Ana Eberling lehet, hogy csak egy tizenéves, de hamarosan az élet legnagyobb kérdésével kell szembenéznie, miközben megpróbálja apja, Max Eberling – egy a szabályokra fittyet hányó tudós –rejtélyét megoldani, aki akkor tűnt el, amikor ő még egy kislány volt.

A Perils of Man az ex-LucasArts-os Bill Tiller és Gene Mocsy, valamint a svájci IF Games fejlesztőcsapat együttműködésének eredménye, amelyben látványos 3D animációkkal, izgalmas fejtörőkkel és egy megható történettel – mely mélyreható következményei téged is elgondolkodtatnak - lehelnek új életet a sokak által szeretett klasszikus grafikus kalandjátékok műfajába.

Utazz a múltba: A játékmenet egyik kulcseleme egy titokzatos krónika a történelem sorscsapásairól és katasztrófáiról. Titkainak megfejtésével a játékosok a tudományos felfedezések aranykorának valós eseményeihez utazhatnak vissza.

Változtasd meg a sorsot egy katasztrófa megakadályozásával: Rendelkezz ezrek sorsa felett egy titokzatos technológia elsajátítása révén, amely lehetőséget ad a játékosnak arra, hogy előrelássa a veszélyeket. Ismerj meg egy különleges játékmenetet, amely feltárja az okok és okozatok rejtett összefüggéseit.

Oldj meg egy évszázados rejtélyt: Ismerj meg egy évszázados családi történetet, tele sötét titkokkal, viszályokkal, versengéssel és tragédiákkal, amelyet eddig egy zseniális tudományos találmány rejtett.

24 látványos helyszín: Egy kísérteties kaland, egyedi és hangulatos grafikai stílusban. Fedezd fel a múltat, és tedd szabaddá utadat a jövőbe, egy olyan játékban, amelynek a végén megkérdezed magadtól, hogy tényleg akarod-e a hatalmat, amely a sors kerekének forgatásával jár.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP Service Pack 3
Processzor: Core 2 Duo 2GHz vagy hasonló
Memória: 3 GB RAM
Grafika: DX9 kompatibilis (shader model 2.0 támogatással)
Hangkártya: Direct X 9.0c kompatibilis
Egyéb megjegyzések:: Nem ajánlott Intel integrált videokártyákhoz

KÉPGALÉRIA:

Perils of Man PC (digitális kód)
 
Perils of Man PC (digitális kód)
 
Perils of Man PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére