Wars Across The World - Classic Collection PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Wars Across The World - Classic Collection PC (digitális kód)

Wars Across The World - Classic Collection PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.590 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +36 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Wars Across The World - Classic Collection PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A WAW lényegében két kiadásban vásárolható meg. A Classic (rövidebb játékidő, körülbelül száz egység, három tucatnyi eseménykártya, és egy játéktérkép, amely körülbelül két játékképernyőnek felel meg) és az Expanded (a Classic méreteinek kb. a duplája) kiadás közül választhatsz. Mindkét kiadás futtatásához szükség van az alapcsomagra (ez a játékmotort, 3 játékot, és a szerkesztőt tartalmazza), és emellett megszerezheted a független játékszcenáriók melletti tematikus csomagokat (4 játék azonos témával/régióval). 

 

Az alapcsomag, a WAW ‘CLASSIC’ három különböző témával (és tucatnyi DLC-vel) érkezik: 

  • HASTINGS 1066, normannok, vikingek, és szászok ellen, Anglia trónjáért harcolsz.
  • SARATOGA 1777, a csata, amely megfordította a Függetlenségi Háború menetét. 
  • NORMANDIA 1944, a leghíresebb partraszálló hadművelet Franciaország partjainál.

 

A WAW egy egyedi játékkoncepción alapszik, amelynek célja, hogy egy rendszeren belül szimulálja a világ ÖSSZES konfliktusát, az őskortól napjainkig, a hatalmas léptékű háborúktól egészen az aszimmetrikus konfliktusokig. Emellett a nem-történelmi, alternatív, fantasztikus, és sci-fi címekkel is működik. A kulcs olyan szabályrendszerek és helyzetek alkalmazása, amelyek minden esetben működnek. 


Miért? Mert azt szeretnénk, hogy a játékosoknak csak egyszer kelljen megtanulniuk a szabályokat, amelyeket aztán magabiztosan és könnyen alkalmazhatnak, majd ezt követően a gyűjteményben szereplő címekkel tölthetik el az idejüket, nem pedig a játékrendszerek megismerésével... például a csataképernyő hasonló lesz a játékokban, és gyakorlatilag nincs szükség arra, hogy a játékos újra és újra alkalmazkodjon hozzá, elég csupán élveznie az újabb és újabb játékokat! 

Gyakorlatilag néhány percre van csak szükség az új szcenáriók tulajdonságainak és tartalmának megismeréséhez, és ezt követően máris belevetheted magad a játékba!

 

Főbb jellemzők:

  • A játék körökre-osztott, és az I GO U GO rendszert használja, ahol minden játékos egy oldalt irányít (egy oldal néha több nemzetet is képvisel).
  • A térkép számtalan régióra oszlik, eltérő terepjellemzőkkel, és néha épületekkel (kikötők, erődök, repülőterek...), néha pedig - amennyiben szükséges - esetleges jövedelemforrásokat is tartalmaznak.
  • Amennyiben szükség van a haderők karbatartására, vagy vásárlására, valamint új eseménykártyák megszerzésére, életbe lép az egyszerű bevételi rendszer.
  • A harci egységek a földi, légi, vagy tengeri 'tartományban' mozoghatnak. Ezekben különféle egységtípusok találhatóak, mint például a gyalogság, lovasság, tüzérség, gerillák, tengeralattjárók, anyahajók, vadászgépek, harci elefántok, légelhárító ütegek, stb... amelyek mindegyikét különböző paklikba gyűjtheted a könnyebb kezelhetőség érdekében.
  • A hadvezérek döntő fontosságúak a játékban, és három fő hasznuk van: először is bónuszt adnak a paklijaik alap harci értékéhez, másodsorban morál értékükkel kerülnek ellenőrzésre a győzelmi/veszteségi szintek, harmadsorban pedig az ellenség ellen indítandó támadásokhoz van rájuk szükség.
  • Ha két ellenséges pakli áll egy területen, harcra kerül sor, amelynek eredménye két egymást követő fordulóban, félig taktikai módon kerül meghatározásra. A játék automatikusan kiszámolja az egyes oldalak különféle bónuszait és büntetéseit, a megfelelő morálszinteket, lehetővé teszi az eseménykártyák kijátszását, ezt követően pedig a két fél harci egységei (a legtöbb esetben) egyszerre lőnek egymásra. A veszteségeket a találatok, valamint a pánik határozza meg. A kezdeti hadsereg morálszintje az elszenvedett veszteségektől és pániktól függően eredményezheti a sereg menekülését, az ellenfél üldözését, valamint áttörést is.
  • Mindegyik fél többféle eseménykártya csomagot kap, amelyekkel a játék minden egyes aspektusát befolyásolhatják, a szövetségektől, bevételektől, mozgástól, időjárástól, vezetési képességektől, a csapatok mennyiségén és minőségén át egészen a csaták számos taktikai jellemzőjéig. Ez biztosítja a valódi bizonytalanságot a játék során, valamint a nagyfokú újrajátszhatóságot.

 

 

A játék léptéke

A játék léptéke a szcenárióktól függően változik. A szárazföldi harci egységek jelképezhetnek egy egyszerű zászlóaljat, de akár egy teljes hadsereget is. Egy régió néhány négyzetkilométert, de egy egész országit is megtestesíthet. Hasonlóképpen egy kör a játékban náhény órát, de akár több évet is jelképezhet! 

A játék lehetővé teszi a különböző 'játékterek' megjelenítését, a földtől, a tengeren, és a levegőn át, egészen a világűrig…! 

Alapvetően a Classic Collection címei ésszerű játékidővel, és limitált számú egységgel és kártyákkal rendelkeznek, így szórakoztató és gyors játékokat tesznek lehetővé. 

Az Expanded Collection kiadás még ambíciózusabb, többnyire megduplázva a Classic kiadás léptékét.

 

 

 

 

 

WARS ACROSS THE WORLD is a trademark of SAS STRATEGIAE, based in la Terrasse sur Dorlay, France.
SAS STRATEGIAE reserves the right to make improvements to this product at any time and without notice.

minimális rendszerkövetelmény:

r: Windows 7/8
Processzor: 2.5 GHz Intel Dual Core
Memória: 2 GB RAM
Videokártya: 512 MB NVIDIA GeForce 9600
DirectX verzió: 9.0
Merevlemez: 750 MB szabad terület
AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7 vagy magasabb
Processzor: 2.5 GHz Intel Dual Core
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: 1024 MB DirectX 11 kompatibilis 
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 2 GB szabad terület
 
MAC
MINIMUM:
Operációs rendszer: 10.9 vagy magasabb
Processzor: 2.5 GHz Intel Dual Core
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez: 750 MB szabad terület
AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: 10.9 vagy magasabb
Processzor: 2.5 GHz Intel Dual Core
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez: 2 GB szabad terület
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére