Victoria II: Heart of Darkness PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Victoria II: Heart of Darkness PC (digitális kód)

Victoria II: Heart of Darkness PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.970 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Victoria II: Heart of Darkness PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Victoria II alapjáték, valamint az A House Divided kiegészítő Steam változatának megléte.

 

A Victoria II: Heart of Darkness a Victoria II grand strategy és politikai szimulátor második kiegészítője. A tartalom a "hajsza Afrikáért" néven ismert történelmi folyamatra fókuszál. A Paradox Development Studio által megalkotott tartalomban más gyarmatartó hatalmakkal versenyezhetsz, és olyan nemzetközi válságokat tapasztalhatsz meg, amelyek a nagyhatalmak közötti közvetítést igénylik, ha a világ el akarja kerülni a háborút. 

 

Főbb jellemzők:

  • Tapasztald meg a teljesen új gyarmatosító rendszert: Terjeszd ki birodalmad határait a haditengerészet használatával, versenyezz más gyarmati hatalmakkal, és tartsd fenn tengerentúli uralmadat. A gyarmati konfilktusok könnyen kicsúszhatnak az irányítás alól, hogy aztán nemzetközi konfliktusokká váljanak. Diplomáciai tárgyalásokon kell dűlőre vinned a dolgokat, ha nem akarod vállalni a költséges háborúk kockázatát.
  • Küzdj ellenségeiddel egy új tengeri harcrendszerben: Az új gyarmatosító rendszerrel együtt haditengerészeteidnek fontosabb szerep jut, mint korábban bármikor. Az ágyúk új hatótávolság-rendszere további mélységgel és stratégiai lehetőségekkel bővíti a tengeri hadviselést. Erőteljes sorhajók csatlakoznak a többi hajóosztályhoz, hogy áthidalják a szakadékot a csatahajók (Dreadnoughts) megjelenéséig.
  • Készülj fel a nemzetközi válságokra: A világ nemzetközi konfliktusai folyamatosan a nagyhatalmak közvetítését és kompromisszumkészségét igénylik, miközben a háború mindig csak a legutolsó megoldás az eszköztárban. A kisebb hatalmak egyikeként befolyásodat kihasználva szítsd fel a helyi háborús tűzfészkeket, és a flottadiplomácia eszközeivel vedd rá a nagyhatalmakat, hogy jóvá tegyék a nemzeted ellen elkövetett tetteket!
  • Kövesd a globális eseményeket az új újságrendszerrel: Éld bele magad még jobban az eseményekbe a helyi és globális történésekről kapott jelentésekkel. Több mint 60 újság (történelmi és egyéb) rendszeresen közli a legújabb híreket a háborúkról, a főbb eseményekről, a királyi pletykákról, és egyéb érdekességekről.

 

 

 

 

minimális rendszerkövetelmény:

séges a Victoria II alapjáték, valamint az A House Divided kiegészítő Steam változatának megléte.
Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7, processzor: Intel Pentium IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+, memória: 2 GB RAM, szabad merevlemez terület: 2 GB, videokártya: NVidia GeForce 8800 vagy ATI Radeon X1900, képernyőfelbontás: legalább 1024x768, hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya, DirectX: 9-es verziójú, Támogatott vezérlők: 3-gombos egér, billentyűzet, További követelmények többfős játék esetén: szélessávú internet-kapcsolat
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére