Torchlight II PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Torchlight II PC (digitális kód)

Torchlight II PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.290 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +43 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Torchlight II PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Évekkel ezelőtt a Torchlight hősei megmentették a települést a pusztulástól. Most, hogy az ősi gonosz hatalmának forrása rossz kezekbe került, felbillenhet a hat elem érzékeny egyensúlya. Miután láttad, milyen szörnyű pusztításra képes ez az ereklye, elszánod magad arra, hogy felfeded a cselszövő kilétét és megakadályozod a katasztrófát.
Füves legelőkön, homoksivatagokon és törpe-városok kísértet járta romjain át vezet az út, mielőtt betehetnéd a lábad a birodalomba, ahová halandó évezredek óta nem merészkedett. 

Diadalmasan tér vissza a Torchlight, a nagyszerű akció-szerepjáték, a 2009-es év számos díjjal kitüntetett legjobb újonca! 
A Torchligh II-t készítő emberek olyan jól ismert játékok alkotásában vettek részt, mint a Diablo, a Diablo II, a Mythos és a Fate. A Torchlight második felvonására mindaz jellemző, amiért az elődjét szerették a játékosok: tempós játékmenet, sajátos humor és megszerezhető tárgyak százai. Éld át a kalandot egyedül, vagy játssz barátaiddal online!

Az új játék kulcselemeinek egyike az online játékmód. A Torchlight II-ben ingyen játszhattok kooperatív módban hatalmas nyitott területeket, sötét barlangokat felfedezve, ahol seregnyi szörny hemzseg és még több kincs vár arra, hogy megtaláljátok, valamint küldetések, hogy teljesítsétek. Élvezzétek együtt a napszakok és az időjárás változását, a fordulatokban gazdag cselekményt.

Jellemzők:
 

  • Offline játék: felejtsd el a szerverleállásokkal járó idegeskedést. Akkor játszol a Torchlight II-vel, amikor csak akarsz.
  • Egyedi tárgyak: Amit kalandozásaid során találsz, nem vásárolható meg sehol. Karddal küzdj, ne bankkártyával!
  • Többjátékos mód: Játssz barátaiddal az interneten előfizetés nélkül, ingyen!
  • Karakterfejlesztés: Négy vadonatúj kaszt közül választhatod ki szabadon módosítható karaktered. A vadonatúj képességek és felszerelési tárgyak segítségével egyedi karaktereket hozhatsz létre. 
  • Egyszerűbb irányítás: A Torchlight II továbbfejlesztett intuitív kezelőfelülete megkönnyíti a kezdő játékosok dolgát és lehetővé teszi, hogy kizárólag a játékra koncentráljunk.
  • Nyitott világ: Végre magunk mögött hagyjuk Torchlight városkáját! Fedezz hatalmas nyílt vidékeket, látogass meg más városokat, harcolj esőbe, hóban, éjjel-nappal!
  • Válj legendává: Vonulj vissza, miután elérted a végső szintet, akaszd szögre a kardod és oszd meg történeted mindenkivel a helyi fogadóban! Hőstetteid könyvek lapjain élnek majd tovább, miközben új karaktereid is részesülnek tapasztalatodból és vagyonodból.

 

minimális rendszerkövetelmény:

SP3/Vista/Windows 7
Processzor: x86-kompatibilis 1.4GHz vagy gyorsabb processzor
Memória: 1GB RAM
videókártya: DirectX kompatibilis 3D videókártya min. 256MB memóriával
DirectX®: 9.0c
Merevlemez terület: 1.2GB szabad hely (módosulhat)
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére