Sid Meier's Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Sid Meier's Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack PC (digitális kód)

Sid Meier's Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.790 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +28 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Sid Meier's Civilization VI - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalomcsomag használatához a Sid Meier’s Civilization® VI alapjáték szükséges.

 

 

Nagy Sándor a makedónok, Kürosz pedig a perzsák vezére a Sid Meier‘s Civilization VI-ban!

Makedónia képességei segítenek meghódítani a világot, Perzsia pedig a birodalom felvirágoztatására és a kultúra fejlesztésére összpontosíthat, vagy játszi könnyedséggel indíthat meglepetésszerű inváziókat. Ezek a történelmi ellenfelek jól passzolnak egymáshoz, és ők alkotják az új „Conquests of Alexander“ (Nagy Sándor hódításai) kampányt. El tudod dönteni a Közel-Kelet sorsát és a történelem alakulását?

 

Tartalmazza a makedón civilizációt Nagy Sándor alatt, a Hypaspist egyedi egységet és a Basilikoi Paides egyedi épületet:

 • A civilizáció egyedi képessége:  A „Hellenistic Fusion“ képességgel Makedónia Tech vagy Civic Eureka bónuszokat kap attól függően, milyen körzetek (Districts) vannak az elfoglalt városban. 
 • A vezető egyedi képessége: Nagy Sándor „To World’s End“ képessége jelentősen csökkenti a háborús kimerültséget, ezáltal Makedónia tovább maradhat háborúban. Ezenkívül rendelkeznek a Hetairoi egységekkel, ezzel az ingyenes előléptetéssel kezdő, gyors nehézlovassággal (Heavy Cavalry), amely a sima lovasságot (Horseman) váltja le.
 • Különleges egység: A Hypaspist leváltja az alap kardos (Swordsman) egységet, extra bónuszokat kap a támogató egységektől és erősebb a kerületek (Districts) ostrománál. 
 • Különleges épület: A Basilikoi Paides bármelyik táborban (Encampment) felhúzható, ahol nincs istálló. Ez az épület bónuszokat ad közelharcra, valamint a nagy hatótávolságú szárazföldi és a városban kiképzett Hetairoi egységeknek. Ezenkívül némi tudományt is biztosít bármikor, amikor egy nem civil egység létrejön a városban.


Tartalmazza továbbá a perzsa civilizációt Cyrus uralma alatt, az Immortal egyedi egységet és a Pairidaeza egyedi fejlesztést:

 • A civilizáció egyedi képessége:  A „Satrapies“ képesség ingyenes kereskedőutat (Trade Route) ad Perzsiának, ha kifejlesztik a politikai filozófiát (Political Philosophy), és nagyobb bevételt eredményez a belső kereskedelmi utakból. 
 • A vezető egyedi képessége: Cyrus „Fall of Babylon“ képessége rövid ideig mozgási és nyereségbónuszokat ad meglepetésszerű háború (Surprise War) kezdeményezése során, és hatástalanít néhány diplomáciai hátrányt. 
 • Különleges egység: Perzsia egyedi egysége a híres Immortal. A kardosokat (Swordsman) leváltó egység bónusz távolsági támadást kap, és nagyon erős védelemben. 
 • Különleges fejlesztés: A Pairidaeza kultúrát (Culture), aranyat (Gold) és vonzerőt (Appeal) kínál, valamint bónusz kultúrát (Culture) vagy aranyat (Gold) a szomszédos kerületeknek (Districts) és városközpontoknak (City Centers). Idővel még nagyobb hozamot biztosít, ahogy feljebb haladsz a technológiai és polgári fejlődési ágrajzon.


Új „Conquests of Alexander“ kampány:

 • Fuss versenyt az idővel, hogy bizonyítsd, vagy olyan nagy hódító, mint Nagy Sándor. A kampány fókuszában a harc, a terjeszkedés és kiváló tábornokaid (Great Generals) jól megtervezett bevetése áll. 
 • A nehézség növelésével egyre kevesebb forduló áll rendelkezésedre az ismert világ meghódításához, igazi kihívást nyújtva ezzel a stratégáknak. 


Két új csoda:

 • Mausoleum at Halicarnassus:Az ókori világ hét csodájának egyike visszatér a Civilization sorozatba. A mauzóleum lehetővé teszi, hogy további bónuszokat kapj a nagy admirálisokért (Great Admirals) és mérnökökért (Great Engineers). 
 • Apadana: A perzsák híresek voltak nagy csarnokaikról, melyek közül a leghíresebbet Perszepoliszban húzták fel. Ez a csoda extra követeket biztosít minden alkalommal, ha világcsodát (World Wonder) építesz... beleértve az Apadanát is.

 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

©2016 Take-Two Interactive Software és leányvállalatai. A Sid Meier’s Civilization, Civilization, Civ, 2K, Firaxis Games és Take-Two Interactive Software márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. tulajdonát képezik. Minden más védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi. Minden jog fenntartva.

 

minimális rendszerkövetelmény:

a Sid Meier’s Civilization® VI alapjáték szükséges.
MINIMUM: 
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bit) / 8.1 (64 bit) / 10 (64 bit)
Processzor: Intel Core i3 2,5 Ghz, AMD Phenom II 2,6 Ghz vagy jobb
Memória: 4 GB RAM
Tárhely: legalább 12 GB
Videokártya: 1 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 5570 vagy nVidia 450)
 
AJÁNLOTT: 
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bit) / 8.1 (64 bit) / 10 (64 bit)
Processzor: 4. generációs Intel Core i5 2,5 Ghz, AMD Phenom FX8350 4,0 Ghz vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
Tárhely: legalább 12 GB
Videokártya: 2 GB DirectX 11-kompatibilis videokártya (AMD 7970, nVidia 770 vagy jobb)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére