Sheltered (PC/MACPC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Sheltered (PC/MAC PC (digitális kód)

Sheltered (PC/MACPC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.590 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +26 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Sheltered (PC/MACPC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Sheltered egy mély és érzelmes túlélő-menedzser játék. A családtagjait védő családfő szerepébe bújsz, miután a hozzád legközelebb álló személyek az egész világot elpusztító apokalipszis után egy elhagyatott óvóhelyre menekültek.

Még ijedten zihálsz, ahogy a bunker zsilipajtaja hangos robajjal bezáródik mögötted. Azt kívánod, bárcsak ne kellett volna kimenned, de nem volt más lehetőséged. Könnyebb lenne feladni. De nem adod fel. A nehézségek, az éhség, a szomjúság. A félelem. Emlékezteted magad, hogy miért maradsz életben. Hogy miért csinálod mindezt. Aztán meghallod: "Apa, visszajöttél!" Feleséged arca felragyog, ahogy kinyitod a gyógyszerekkel teli táskát. Nem kell, hogy elmondd neki, hogyan szerezted. Egyszerűen élvezed ezt az apró győzelmet  ezekben a páratlanul kemény időkben. A poszt-apokaliptikus világban életben kell tartanod a családodat földalatti bunkeredben az Unicube mély stratégiai játékában... 

A Sheltered egy poszt-apokaliptikus katasztrófamenedzser-játék, amely teljesen új jelentést ad a "nukleáris család" kifejezésnek. Előnnyel indulsz a nukleáris kataklizmában odaveszett emberek milliárdjaival szemben, azonban minél több készletet kell szerezned, miközben a betonból készült, földalatti menedék felé tartasz, amely a belátható, sivár jövőben családod otthona lesz.  

Amikor minden remény elveszett, hogyan birkózol meg a nehézségekkel ebben a kietlen új világban? Az, ahogyan a naponta felmerülő számtalan morális döntést kezeled jelentheti a különbséget családod életben maradása és halála között. Harcolj a klausztrofóbia, a sugárzás és az idegi kimerültség ellen, ahogy görcsösen ragaszkodsz az élethez a bénító, hideg és félelmetes földalatti bunkerben. Néha el kell hagynod a menedék jelentette kevéske védelmet is, hogy kimerészkedj a veszélyekkel teli, sivár pusztaságba és életfontosságú készletek után kutass, amelyek családod túlélését egy újabb napra biztosítják.

 

JELLEMZŐK:

 • A család mindenek előtt: Tartsd életben a családodat, és védd meg őket a kegyetlen poszt-apokaliptikus világ pusztításaitól.
 • Változtasd menedékedet otthonná: Tartsd karban az óvóhelyedet - tedd biztonságossá, lakhatóvá és gondoskodj róla, hogy családodnak elegendő, a túléléshez szükséges készlete legyen. Védd meg menedékedet a vészélyektől és a behatolóktól
 • Testreszabhatóság: Családod egyedi és különleges a számodra - te határozod meg caládtagjaid nemét, nevét és megjelenését.
 • Szerejátékos játékmechanikák: Ahogy családod fejlődik, statisztikáik alkalmazkodnak a változó tapasztalat és trauma rendszerrel. Az attribútumok, az erősségek és a gyengeségek dinamikusan változnak az általad hozott döntések alapján.
 • Crafting rendszer: Tedd kényelmesebbé az óvóhelyet családod számára és készíts a harchoz elengedhetetlen fegyvereket.
 • Felfedezés: Küldd ki a családodat, hogy felfedezze a környéket és összegyűjtse a mindennapi élethez és craftoláshoz szükséges alapanyagokat.
 • Toborzási rendszer: Toborozz különböző személyiséggel rendelkező idegeneket, hogy menedéked életének részei legyenek és szerezd meg hűségüket.
 • Dinamikus találkozás rendszer: Családod számos különböző fenyegetéssel fog találkozni, a portyázó bandáktól az elvadult állatokig.
 • Körökre osztott harc: Vannak, akik nem értenek a szép szóból - velük szemben az erőszak az utolsó megoldás. Családod élete múlhat ezen.
 • Háziállatok: Kedvenced is családtag. Válaszd ki kedvenced kutya, macska, hal, kígyó és ló közül.
 • Járművek: A járművek gyorsabbá és biztonságosabbá teszik a felfedezést.

 

 

Sheltered. Developed by Unicube and Team 17 Digital Ltd © 2015. Published by Team17. Team17 are trademarks or registered trademarks of Team17 Digital Limited. All other trademarks, copyrights and logos are property of their respective owners.

 

minimális rendszerkövetelmény:

s XP, Processzor: Dual Core CPU, Memória: 1 GB RAM, Videokártya: GeForce 7800, AMD HD 4600, Intel HD Graphics 3000 vagy jobb, DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 600 MB szabad hely, Hangkártya: Windows kompatibilis kártya, Egyéb: Bizonyos esetekben a rendszerek megkövetelhetik a modell specifikus meghajtóprogramokat. Ha a rendszer gyártója már nem támogatja az ebbe a kategóriába eső hardvert, akkor előfordulhat, hogy nem lehet futtatni ezt a címet. Amennyiben ez az eset áll fenn, nem tudunk segítséget nyújtani, ilyenkor azt javasoljuk, hogy támogatásért fordulj a mindenkori rendszer gyártójához.
 
MAC
Operációs rendszer: 10.8 Mountain Lion, Proceszor: Dual Core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Intel HD Graphics 4000, Nvidia GeForce 640M, AMD Radeon HD 5750M, Merevlemez: 500 MB szabad terület
 
Linux
Operációs rendszer: Ubuntu 12.04 64-bit, Processzor: Dual Core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: Intel HD Graphics 4000, Nvidia GeForce 9800 GT, AMD Radeon HD 7850, Merevlemez: 500 MB szabad terület
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére