Shelter (PC/PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Shelter (PC/ PC (digitális kód)

Shelter (PC/PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.090 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +31 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Shelter (PC/PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Bújj egy anyaborz bőrébe, és tapasztald meg az életet a vadonban, miközben próbálod kölykeidet megóvni a rájuk leselkedő veszélyektől. Útatok során egy ragadozó madár vadászik rátok, megismeritek az éjszaka veszélyeit, zúgó folyókon és erdőtüzeken keltek át, miközben az éhhalál veszélye is fenyeget titeket. 


Találhatsz élelmet, de vajon jut mindenkinek? Meg fogod tanulni, hogy a kölyköknek nem csak a túléléshez van szükségük élelemre, de ahhoz is, hogy képessé váljanak a különféle kihívások leküzdésére, amellyel a világban találkoznak. 

Készen állsz egy igazán különleges kalandra, valamire, ami olyan érzéseket ébreszt benned, amelyeket még soha nem éreztél videojátékban? A vadon minden élőlényt próbára tesz. A végső kérdés pedig az, hogy ki éli meg a következő napot.

A Retro Family ismét egy gyönyörű zenét írt ehhez az eredeti és újszerű grafikával rendelkező játékhoz, amely a természet világában - ahol a menedék az egyetlen reményed és a túlélés az egyetlen célod - játszódik.

 

minimális rendszerkövetelmény:

s XP SP2, Processzor: 2.6 GHz single core, Memória: 1 GB RAM, Videokártya: GeForce 400 sorozat, ATI Radeon HD 2xxx, DirectX verzió: 9.0, Merevelemez: 2 GB
 
MAC
Operációs rendszer: OS X version Leopard 10.5.8, Snow Leopard 10.6.3 vagy újabb, Processzor: 2.6 GHz single core, Memória: 1 GB RAM, Videokártya: OpenGL 2.0 kompatibilis, 1GB megosztott vagy dedikált memóriával (ATI vagy NVIDIA), Merevlemez: 2 GB
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére