Shelter Complete Edition (PC/MACPC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Shelter Complete Edition (PC/MAC PC (digitális kód)

Shelter Complete Edition (PC/MACPC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
8.660 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +87 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Shelter Complete Edition (PC/MACPC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Shelter Complete Edition csomag a következőket tartalmazza:

 • Shelter játék
 • Shelter 2 játék
 • Shelter 2: Mountains DLC 
 • A Shelter játék zenéje
 • A Shelter 2 játék zenéje

 

A Might and Delight bemutatja a Shelter játékok legteljesebb gyűjteményét, a The Shelter Complete Edition-t, amelyben átélheted egy anyaborz (S1) és egy anyahiúz (S2) megpróbáltatásait és szenvedéseit, ahogy kölykeiket megpróbálják megóvni a természet veszélyeitől. A válogatásban a Shelter alapjáték, a folytatás valamint a Mountains DLC, illetve mindkét játék zenéje található meg.

 

Shelter

Bújj egy anyaborz bőrébe, és tapasztald meg az életet a vadonban, miközben próbálod kölykeidet megóvni a rájuk leselkedő veszélyektől. Útatok során egy ragadozó madár vadászik rátok, megismeritek az éjszaka veszélyeit, zúgó folyókon és erdőtüzeken keltek át, miközben az éhhalál veszélye is fenyeget titeket. 

Találhatsz élelmet, de vajon jut mindenkinek? Meg fogod tanulni, hogy a kölyköknek nem csak a túléléshez van szükségük élelemre, de ahhoz is, hogy képessé váljanak a különféle kihívások leküzdésére, amellyel a világban találkoznak. 

Készen állsz egy igazán különleges kalandra, valamire, ami olyan érzéseket ébreszt benned, amelyeket még soha nem éreztél videojátékban? A vadon minden élőlényt próbára tesz. A végső kérdés pedig az, hogy ki éli meg a következő napot.

A Retro Family ismét egy gyönyörű zenét írt ehhez az eredeti és újszerű grafikával rendelkező játékhoz, amely a természet világában - ahol a menedék az egyetlen reményed és a túlélés az egyetlen célod - játszódik.

 

Shelter 2

A természet szépsége kéz a kézben jár a kíméletlen nyersességgel. Ez a Shelter 2 egyik központi eleme, valami annak az oka, hogy a játék főszereplője egy hiúz. A hiúzok a tápláléklánc közepén helyezkednek el, ugyanis náluk jóval veszélyesebb élőlényeket is rejt a jéghideg tundra.

A játék egy nőstény hiúz életét követi a vemhességtől a szülésen át egészen az anyaállatként történő utazásig, melynek során létfontosságú a kölykökről történő gondoskodás és azok etetése. A Shelter 2 elődjénél bonyolultabb játékmenettel rendelkezik: az állóképesség, a különböző mozgástípusok, ugrások, és a számtalan különböző zsákmány mind mind újdonság benne. A vadászat mellett számos anyai és ragadozó tevékenységet is végezhetsz: közelebb hívhatod kölykeidet, ügyelhetsz arra, hogy igyanak a folyók vizéből, zsákmány után szaglászhatsz, vagy a kicsinyeket nyakuknál megragadva mentheted ki őket a veszélyes helyzetekből.

Egy hatalmas vadon vár…

A Shelter 2 helyszínei jóval nagyobbak, mint az előd esetében, és a korábbinál jóval több szabadságot nyújtanak, lehetővé téve, hogy a játékosok megtalálják kedvenc helyeiket, ahová szívesen térnek vissza. Ezúttal az időjárás és az évszakok is váltakoznak: kemény telek és virágba borult nyarak várnak.

A zenéről ismét a Retro Family gondoskodik, akik a PID soundtrackjén végzett munkájukért részesültek elismerésben, a látványvilág pedig az eredeti mintás grafikai művészeti stílus komorabb hangulati elemekkel és fényeffektusokkal történő kibővítése révén lett újragondolva.

 

Mountains DLC

A Shelter 2 kibővül! A Mountains egy kiegészítő csomag, amely hatalmas új hegyvidéki területekkel, valamint gazdag faunával - amelyben olyan állatokat is találsz, amelyek egyaránt ragadozók és zsákmányállatok is - bővíti az alapjátékot.

Inna a nőstényhiúz és kölykei útjuk során egy új területet fedeznek fel. E hatalmas, hegyes tájon az alacsonyan fekvő erdőkből egyre magasabbra haladva a pazar kilátást biztosító hegycsúcsok veszik át a helyet. Az itteni állatvilágnál elmosódik a határ a ragadozók és a zsákmányállatok között, a hiúzcsaládnak pedig mind az eszére, mind a fürgeségére szüksége lesz ahhoz, hogy megbirkózzon ennek az új világnak a kihívásaival.

 

Jellemzők:

 • Egy hatalmas hegyes terület vár felfedezésre. A magas hegycsúcsok és gazdag síkságok révén utad ezúttal függőleges irányú lesz.
 • Most rókák, medvék és ragadozómadarak népesítik be ennek a világnak minden szegletét. Egyes állatok ragadozók és zsákmányállatok is egyben.
 • Új titkok és rejtett területek várnak felfedezésre.
 • 2 új zeneszám.
 • Új időjárási effektusok és négy soha nem látott világítási séma - egy gazdag téli esti, egy ködös őszi, egy hideg tavaszi és egy élénk színű nyári színpaletta. 
 • Új gyűjthető tárgyak és eredmények, valamint egy új, megnyitható hiúz skin.

minimális rendszerkövetelmény:

s XP SP2, Processzor: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2GHz/AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.8 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: GeForce 240 GT/Radeon HD 6570 –1024 MB VRAM, DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 2 GB szabad hely
 
MAC
Operációs rendszer: OS X version Leopard 10.5.8, Snow Leopard 10.6.3 vagy újabb, Processzor: 2.6 GHz single core, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: OpenGL 2.0 kompatibilis, 256 MB megosztott vagy dedikált memóriával (ATI vagy NVIDIA), Merevlemez: 2 GB szabad hely
 
Linux
Operációs rendszer: Ubuntu 12.04, Processzor: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.2GHz/AMD Athlon 64 X2 5600+ @ 2.8 GHz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: GeForce 240 GT/Radeon HD 6570 – 1024 MB, Merevlemez: 2 GB szabad hely, Hangkártya: OpenAL kompatibilis
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére