Prey - Mooncrash PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Prey - Mooncrash PC (digitális kód)

Prey - Mooncrash PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Prey - Mooncrash PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A tartalom használatához szükséges a Prey alapjáték Steam változatának megléte.


Harcolj az elsöprő túlerővel, és menekülj el a titkos TranStar holdbázisról, ahol az ellenfelek, a veszélyek, a teljesítendő célok, és a megszerzett zsákmány is más és más minden egyes végigjátszás során. Legalább annyira veszélyes, mint amennyire dinamikus váltakozó környezetével a Prey játék Mooncrash kampánya szórakoztató, végtelenszer újrajátszható kihívást tartogat a legtapasztaltabb játékosok számára is.

 

Történet:

A Prey: Mooncrash történetében a TranStar egyik titkos holdbázisa röviddel a Prey eseményeit követően elnémul. Most Peteren, a TranStar kommunikációjának elfogásával megbízott kém-műholdon állomásozó hackeren a sor, hogy kiderítse miért. A KASMA Corp-pal kötött kegyetlen szerződés csapdájában Peter egyedüli esélye arra, hogy viszontlássa családját az, ha felfedi a holdbázis elveszett titkait.

 

Főbb jellemzők:

Élj. Halj meg. Alkalmazkodj. Menekülj!
Menekülj el a TranStar holdbázisáról, mielőtt mindent elfoglal a Typhon fenyegetés. A cél egyszerű - a lehetséges megoldások száma pedig több száz. A Mooncrashben a a játékosok egy vadonatúj, végtelen újrajátszhatósággal rendelkező, ‘rogue-lite’ kampány részesei lehetnek, folyamatosan változó ellenfelekkel, fegyverekkel, és célokkal, amelyek hátterét a növekvő idegen veszély adja.

Élj túl ahogyan és akivel szeretnél
Nyiss meg a játék során további szereplőket, amelyek mindegyike saját speciális, fejleszthető képességekkel rendelkezik. Utadat Joannal, a leleményes mérnökkel taposod ki? Esetleg lecseréled a csavarkulcsot Bhatia biztonsági tiszt shotgunjára? Vagy a gyenge, de tehetséges Andriust, és pszichikai képességeinek arzenálját választod? A Prey a döntésekről szól, és ezek a Te döntéseid! 

Kutass titkok, zsákmány... és egy menekülési út után
A Mooncrash-ben kel életre az Arkane Studios legnagyobb erőssége: a hihetetlen részletesség, és a történetben gazdag környezet. Miközben felfedezed az állomást - amely méretében és kiterjedésében az alapjátékban található Talos I állomás négy szintjének felel meg - tartsd nyitva a szemedet értékes utánpótlások, és persze Mimic-ek után kutatva.

Új kihívások, új megoldások
A Typhon veszély ismerős ellenfelekkel és új, kemény ellenségekkel tér vissza, amelyek mindegyike halálos tulajdonságokkal bír. Használd ki maximálisan a rendelkezésedre álló arzenál erejét - amelyben megtalálod a Prey alapjáték népszerű fegyvereit és képességeit is - miközben az életben maradásért harcolsz, és kétségbeesetten próbálsz elmenekülni a bázisról. 

Prey: Typhon Hunter
Mooncrash emellett tartalmazza a hamarosan megjelenő Typhon Hunter multiplayer frissítést, amely egy izgalmas bújócska egy túlélő, és öt másik játékos között, akik mimic-ként cserkészik be, és vadásszák le a túlélőt - vagy épp az orra előtt rejtőzködnek. A Typhon Hunter frissítés előreláthatóan idén nyáron jelenik meg az összes platformra.

 

 

© 2017 Bethesda Softworks LLC, a ZeniMax Media company. Developed in association with Arkane Studios. Prey, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

minimális rendszerkövetelmény:

A tartalom használatához szükséges a Prey alapjáték Steam változatának megléte.

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites változatok)
Processzor: Intel i5-2400, AMD FX-8320
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
Merevlemez: 20 GB szabad hely
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64 bites változatok)
Processzor: Intel i7-2600K, AMD FX-8350
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4GB
Merevlemez: 20 GB szabad hely

KÉPGALÉRIA:

Prey - Mooncrash PC (digitális kód)
 
Prey - Mooncrash PC (digitális kód)
 
Prey - Mooncrash PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére