PLAY WITH ME PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

PLAY WITH ME PC (digitális kód)

PLAY WITH ME PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.690 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +27 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

PLAY WITH ME PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Nézd meg, hogy milyen lenne egy játék, amelyet maga Jigsaw, a "Kirakós Gyilkos" alkotott! Használd a rendelkezésedre álló tárgyakat, ne hagyd, hogy becsapjanak a trükkös illúziók és optikai rejtvények, és legfőképpen válaszolj a kérdésre - elég bátor vagy ahhoz, hogy játssz velem? Lépj be a Fűrész film által ihletett világba.

Robert Hawk, az oknyomozó újságíró, és felesége - Sara - titokzatos körülmények között eltűnik. A rendőrség csak autójuk roncsát találja meg a baleset helyszínén. A nyomozók gyanúja szerint az "Illúzió" nevű sorozatgyilkosnak, akiről Hawk már régóta tényfeltáró cikkeket írt, köze lehet az eltűnésükhöz. Úgy tűnik, Hawk nagyon közelt került ahhoz, hogy barátja, Patrick Clark nyomozó segítségével felfedje a gyilkos személyazonosságát. Most, a baleset következtében Hawk az "Illúzióban" találja magát, ahol a túlélésért a rejtvények labiritnusán kell átvágnia magát.

Ismerd meg a beteg elme által termtett sötét világot, és derítsd ki, hogy ki áll mögötte. Azonban nem leszel egyedül: szerezd meg a fogvatartottak háláját, és akár segítségét is - némi manipulációval, és szívességekkel. Hogyan fogod őket felhasználni? Készen állsz arra, hogy feláldozd barátodat, hogy kijuss a csapdából? Tedd próbára emberi természetedet a számos erkölcsi döntés és másodlagos küldetés során, amelyek rengeteg eltérő befejezéshez vezetnek! Lépj a beleélés magasabb szintjére, és használj valós tárgyakat ahhoz, hogy túljárj a zaklatód eszén. Fújj a mikrofonba, hogy elfújd a gyertyákat, hajts végre egy gesztust a kezeddel, hogy meggyújts egy gyufát, rázd meg a dobozt (mi lehet benne?), nyisd ki a befőttes üveget (vigyázz, mert a szemgolyók kieshetnek!), vagy támadj valakire egy kalapáccsal! Remélem van egy tükör a közeledben... És ez csak a meglepetések kezdete!

Lépj be egy veszélyes pszichopata világába, és őrülj meg lassanként a valósághű, hősöd elmeállapotát figyelő rendszernek köszönhetően, amelyhez foghatót még nem láttál videójátékban! Végül lazíts néhány további tevékenység - telefonod virtuális naplója, szöveges üzenetek, vagy épp mobiljátékok - segítségével, hogy elkerüld az őrületet!
 
És ne feledd, hogy néhány véletlen elemnek köszönhetően minden egyes játékmenet más és más lesz! Amikor úgy érzed, hogy extra kihívásra van szükséged, akkor tedd próbára képességeidet a további játékmódokban - például a rendkívüli túlélő-módban.


Játékelemek:

  • számos optikai rejtvény és illúzió, amelyek megtornásztatják a képzeletedet,
  • extra tevékenységek (működő mobiltelefonok, számítógépek, és egyebek) amelyek segítségével elfelejtheted rémisztő helyzetedet,
  • erkölcsi döntések és eltérő befejezések, amelyek próbára teszik emberségedet,
  • változatos játékmódok, másodlagos küldetések, és véletlenszerű elemek, amelyek több hónapnyi szórakozást biztosítanak,
  • a kiterjesztett elmeállapot rendszer figyelmmel kíséri hősödet, és megmondja mennyire őrültél meg,
  • félelmetes történet, amely órákra a monitor elé szegez,
  • a játék hangulatát részben a "Fűrész" filmek ihlették
  • használd a környezetben található tárgyakat - mikrofont, tükröt, kamerát, stb.,
  • profi, vérfagyasztó zene és szinkron!

minimális rendszerkövetelmény:

icrosoft Windows 7 32bit
Processzor: Intel Core 2 Duo 1,66 GHz
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: Radeon HD 7500G/Intel HD Graphics 3000
Merevlemez: 1 GB szabad hely
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére