Pang Adventures PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Pang Adventures PC (digitális kód)

Pang Adventures PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.340 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +24 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Pang Adventures PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Pang sorozat a kora 90-es évek játéktermi videojátékainak gyűjteménye. Irányíts két fivért egy világméretű küldetés során, hogy megmentsék az emberiséget egy hatalmas idegen támadástól! Használd az eszedet és a képességeidet, hogy legyőzd az égboltból érkező labdatámadásokat, és megmentsd a világ városait és látnivalóit a közelgő megsemmisüléstől!

A Pang Adventures új funkciókkal és játékmenettel gazdagítja az arcade legendát, miközben hű marad a sorozat eredeti szelleméhez.

 

Jellemzők:

  • Helyi kooperatív játék: Oszd meg a kalandot! A couch-coop funkció minden játékmódban elérhető, így összeállhatsz barátaiddal vagy családoddal, hogy közösen mentsétek meg a világot!
  • Online kooperatív: mutasd meg mit tudsz, és versenyezz világszerte ismerőseiddel, hogy kiderítsétek, ki tudja leszedni a legtöbb labdát!
  • 3 különböző labdarobbantó játékmód:
  • Tour Mode: Verd vissza az idegenek támadását, egyszerre egy helyen!
  • Score Attack: Mentsd meg a világot 3 élettel, CONTINUE (Folytatás) nélkül! Ez az igazi játéktermi kaland!
  • Panic Mode: Robbantsd fel a labdákat, mint egy legenda! Bust balls like a legend! A folyamatos küzdelem 99 szintje a végső próbára teszi a képességeidet!
  • Több mint 100 szint: Antarktisz, Skócia, Death Valley, Bora Bora... amelyek mindegyike saját trükkökkel és csavarokkal rendelkezik!
  • A Pang Bros. tagjai frissítették felszerelésüket az utolsó idegen invázió óta: géppuskák, lángszórók, lézerek, dobócsillagok... nevezd meg, tutira megvan nekik!
  • Bossharcok! A sorozat történetében első alkalommal kerülnek szembe a Pang fivérek szemtől szembe kerül a különös idegen parancsnokokkal! Ezek a gazemberek nem városnézésre jöttek a Földre... szóval készülj fel, hogy darabokra szedd őket!
  • Az utolsó invázió óta az idegenek támadólabda technológiájuk fejlesztésével voltak elfoglalva! Elektromos, robbanó, füst- és láva golyókkal támadnak, hogy ledöntsenek lábadról, ezért készülj fel!

 

A legegyszerűbb receptekből készülnek a legjobb sütik! A Pang Adventures egy olyan finomság, amelyet kifejezetten a digitális ízléshez terveztünk, és amelyre rá fogsz kattanni! Tartsd nyitva a szemed, reflexeidet pedig készenlétben, ha sikerrel akarsz járni a világ megmentésében!

 

 

 

 

© 2016 Mitchell Corporation, All rights reserved
© 2016 DotEmu SAS, All rights reserved

minimális rendszerkövetelmény:

8, 10, Processzor: Core 2 Duo 2.2 Ghz, Memória: 2 GB RAM, Videokártya: 256 MB VRAM, OpenGL 3.0 kompatibilis, AMD Radeon series HD 5000/NVidia GeForce series 9000/Intel series HD 4000, DirectX verzió: 9.0, Merevlemez: 1 GB
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére