Overlord: Fellowship of Evil PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Overlord: Fellowship of Evil PC (digitális kód)

Overlord: Fellowship of Evil PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +50 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Overlord: Fellowship of Evil PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Lépj be az Overlord: Fellowship of Evil kitekert fantasy világába ebben a sötét és gonosz akció-szerepjátékban, amely bővelkedik a sorozatra jellemző fekete humorban. Rhianna Pratchett, az eredeti Overlord díjnyertes forgatókönyvírója által jegyzett Overlord: Fellowship of Evil egy új, epikus küldetéssel vár, amelyben a négy Netherghūl – a sötét erők szolgái - az igazi Overlord távollétében megidézésre kerültek, hogy visszahozzák a jó erői által lerohant világba a gonoszt. 

A játékosokat ismét segítenek a hatalmas, mániákus és néha teljesen hülye csatlósok segítik, akik készen állnak arra, hogy ismét bájos és kaotikus pusztítást hozzanak a vidékre. Vezetőjük Gnarl, bölcs öreg mester, akinek hangját - az eddigiekhez hasonlóan - Marc Silk színész adja.


Indulj egy vadonatúj Overlord kalandra - egyedül, vagy akár három barátoddal a helyi és online, osztott képernyős kooperatív játékban. Szórakoztató harcaival, és elferdített fantasy meséivel az Overlord: Fellowship of Evil egy olyan akció-szerepjátékot ad a kezedbe, ahogy jó rossznak lenni, de a HATALMAS élmény az, ha ördögi vagy. 

Az Overlord az egyetlen olyan sorozat, amely arra bátorítja a játékosokat, hogy a gonosz megtestesüléseként szórakozzanak, és komikus, felforgató módon pusztítsanak el mindent, ami jó. A Fellowship of Evil ezt a lényeget megragadva négyfős, kaotikus, kooperatív játékmenettel bővíti a játékot, ahol a játékosok még egymás ellen is fordulhatnak. A gonosz mindig utat talál magának... még ha néha egy kis noszogatásra is van szüksége.

 

Főbb jellemzők:

  • A sorozatra jellemző, a díjnyertes Rhianna Pratchett tollából származó sötét, gonosz humor egy vicces csavarral tér vissza, amely a gonoszról, a káoszról, a Csatlósokról, és a minden jó elpusztítására irányuló fékezhetetlen vágyról szól!
  • Fejleszd csatlósaidat! Visszatértek! Kegyetlen lényeink visszatértek. Küld minionjaidat csatába, és tedd őket pusztító szándékaid élharcosaivá. “A mesterért!”
  • Rohanj le. Harcolj. Zsákmányolj! Járd végig az Alvilágot, és szabadíts poklot a feletted elterülő világra! Taposd el a gyengéket a szórakoztató és elégtételt szolgáltató harccal, amelyben a különleges képességeket közelharci támadásokkal kombinálhatod, hogy mindenkit legyőzz, aki csak az utadban áll! Oszd el a zsákmányt, vagy tarts meg mindent magadnak - milyen messzire vagy hajlandó elmenni a Gonoszság Próbáin?
  • Négyszar annyi játékos, négyszer annyi móka! A gonosznak új arca van. De ki viseli a legördögibbet? Vagy gonoszabbat? Te döntöd el! Válassz szabadon a négy különböző Netherghul karakter közül, amelyek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik. Játssz egy csapatként, vagy tegyetek keresztbe egymásnak ott, ahol csak tudtok - a gonosz soha nem követi a játékszabályokat!

 

© 2015 The Codemasters Software Company Limited (“Codemasters”). All rights reserved. “Codemasters”®, the Codemasters logo® and “Overlord” ® are registered trademarks owned by Codemasters. “Overlord: Fellowship of Evil”™ is a trademark of Codemasters. All other trademarks or copyrights are the property of their respective owners and are used under license. Developed and published by Codemasters. Created with Unity. ©Unity Technologies. Audio powered by Fabric.

minimális rendszerkövetelmény:

4 Bit Windows 7, 8 vagy 10
Processzor: Intel Core i3 Series vagy AMD FX Series
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: AMD HD4850 vagy Nvidia GTS250
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 5 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis 
Egyéb megjegyzések: A teljesítmény alacsonyabb lehet mobil hardvereszközökön. A fenti specifikáció asztali számítógépekre/hardverekre vonatkozik.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére