Next Up Hero (PC) DIGITÁLPC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Next Up Hero (PC) DIGITÁL PC (digitális kód)

Next Up Hero (PC) DIGITÁLPC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.320 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +54 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Next Up Hero (PC) DIGITÁLPC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

HARCOLJ! HALJ MEG! GYŐZZ!

 

Támad a Végtelen Siratódal! Küzdj Legendás Hősöket irányítva a kőkemény mechák és szörnyek ellen. Ahányszor meghalsz, egy Ekhót hagysz hátra, akit a következő játékos megidézhet. Minél több hős hal meg, annál erősebbé válunk, amíg közösen ki nem vívjuk a győzelmet. Hős vagy? Remek. Te vagy a következő.

A Next Up Hero egy brutálisan nehéz 2D akciójáték, amelynek alapja a 'közösségi continue'. A Next Up Hero-t a játéktermekben töltött, eltékozolt gyermekévek ihlették, amikor a legjobb haverok felváltva próbálták legyőzni a igazságtalanul nehéz játékokat. játékot úgy alakítottuk ki, hogy a pályák sikeres teljesítése közös győzelem legyen - ami szórakoztatóbb, mintha egyedül játszanál. 

Válaszd kilenc - eltérő fegyverarzenállal és képességekkel rendelkező - Legendás Hős közül a játékstílusodnak leginkább megfelelőt, és harcolj kardokkal, rakétavetőkkel, lézertornyokkal, bongo dobokkal, és bumerángokkal.  Amikor elegendő hős ért el nagyszerű teljesítményt, megnyílnak a Bajnoki Próbák, a legbüntetőbb kalandok, amelyeket a Digital Continue saját pályatervezői alkottak, és amelyek összehangolt kommunikációt és csapatmunkát igényelnek, ha a győzelem leghalványabb reményével szeretnél nekifutni ezeknek.  

A Next Up Hero a Digital Continue első saját játéka. A céget Joe Tringali, a - Scribblenauts, Lock’s Quest és Drawn to Life játékokat fejlesztő - 5TH Cell társalapítója alakította.

 

Főbb jellemzők:

  • 'Közösségi Continue' - Vegyél részt a legmodernebb stílusú kooperatív játékban, ahol a közösségi kihívások teljesítése közös siker, és szórakoztatóbb, mintha egyedül játszanál.
  • Bajnoki Próbák (Champion Trials) - A legkeményebb kihívások. Csak akkor nyílnak meg, ha a közösség bizonyította, hogy készen áll rájuk. Ahhoz, hogy esélyetek legyen a túlélésre, közösségként kell összedolgoznotok, hogy megfejtsétek a rejtvényeket, legyőzzétek a lehetetlen főellenfeleket, és új jutalmakat nyissatok meg. Valószínűleg úgyis meghalsz. 
  • Kiemelt kalandok és ranglisták - Versenyezz a közösséggel a napi, heti, és havi ranglistákon! Kalandozz kedvenc streamereiddel, vagy csatlakozz a hírességekhez az exkluzív VIP próbálkozásokban!
  • Testreszabott hősök - Győzd le a szörnyeket, és lopd el képességeiket! Kombináld a szörnytámadásokat, a karakter-skineket, és az ősi képességeket több ezer halálos változatban!
  • Válaszd meg a saját teljesítményeidet - Szabd testre következő célodat a Mad Lib-stílusú naplórendszer segítségével. Teljesítsd ezeket a célokat, hogy megkapd a Grand Tokeneket, amelyek szükségesek a halálos Bajnoki Próba megkezdéséhez.

 

 

 

 

© 2017 Aspyr Media, Inc. Next Up Hero developed by Digital Continue, published by Aspyr. Aspyr is a registered trademark of Aspyr Media, Inc., and the Aspyr star logo is a trademark of Aspyr Media. Next Up Hero is a registered trademark of Digital Continue. All other marks and logos are property of their respective owners. All rights reserved. 

minimális rendszerkövetelmény:

indows 7, Windows 10
Processzor: Intel Core i3 (3.4 GHz) vagy AMD A8-7600 (3.1 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon HD 6850 / NVIDIA GeForce 650 / Intel Iris Pro 5200
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 5 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: 1 GB VRAM
a Windows 8 & 8.1 operációs rendszer nem támogatott
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére