Marvel vs Capcom Infinite Deluxe Edition PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Marvel vs Capcom Infinite Deluxe Edition PC (digitális kód)

Marvel vs Capcom Infinite Deluxe Edition PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
24.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +250 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Marvel vs Capcom Infinite Deluxe Edition PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Marvel vs Capcom Infinite Deluxe Edition a következőket tartalmazza:

  • Marvel vs Capcom Infinite játék
  • Marvel vs. Capcom: Infinite - Character Pass csomag

 

 

Marvel vs Capcom Infinite

A két epikus univerzum harca folytatódik a Marvel vs. Capcom: Infinite-ben, a közkedvelt akció-verekedős sorozat következő részében. A Marvel és Capcom világa sosem látott módot csap össze, ahogy az ikonikus karakterek együttes erővel esnek egymásnak az akciódús, játékos-játékos elleni küzdelmekben. 

A két cég közös víziója alapján készülő Marvel vs. Capcom: Infinite keretében az új és veterán játékosok egyaránt élvezhetik majd az izgalmas egy- és többjátékos tartalmak széles kínálatát. Az Arcade, Training és Mission egyjátékos módok mellet a játékosok a Story módban egy lenyűgöző, filmszerű történet középpontjába kerülnek a két univerzum között, ahol egy új fenyegetéssel kell harcba szállniuk a túlélését, Ultron Sigma-val. A Marvel vs. Capcom: Infinite mindkét univerzum legikonikusabb helyszíneit és karaktereit sorakoztatja fel, mint Captain Marvel és Iron Man a Marvel oldalról, valamint Ryu és Mega Man X a Capcom oldalról.

 

Jellemzők

  •  Újjászületett rivalizálás: Újra összecsap a két univerzum ebben a teljesen új crossover alkotásban, ahol a játékosok kedvenc Marvel és Capcom karaktereiket kiválasztva bocsátkozhatnak 2-2 elleni csapatos harcokba, ami a sorozatban sosem látott dinamikus játékmechanikát tesz lehetővé.
  • Végtelen erő: Válassz a hat Infinity Stone közül a Marvel univerzumból, és légy hatással a csata menetére. Mindegyik Infinity Stone egyedi és meccsfordító képességekkel ruházza fel a karaktereket, amik gyorsan megváltoztathatják a csata végkimenetelét.
  • Ikonikus hősök: A már bejelentett harcosokon kívül (Captain Marvel, Iron Man, Captain America, Ryu, Mega Man X és Morrigan) további karakterek csatlakoznak a túlélésért folytatott küzdelemhez, köztük Hulk, Thor, Hawkeye, Rocket Racoon, Chun-Li, Strider Hiryu, Chris Redfield és Ultron, akikkel összesen 14 főre rúg a számuk, a jövőben pedig további karaktereket fedünk fel.
  • Filmszerű történet: A Marvel és a Capcom univerzum találkozik, a hősök és gonoszok pedig együtt küzdenek közös világuk megmentéséért az új fenyegetéssel, Ultron Sigma-val. A Marvel univerzum Ultron néven ismert robotikus seregei, valamint a Capcom univerzumból származó Sigma erejüket egyesítve arra törekednek, hogy megfertőzzenek minden organikus életformát egy kibernetikus vírussal. A történelem legnagyobb harcosainak egyesített erejére lesz szükség Ultron Sigma visszaveréséhez, és az új világ megmentéséhez.
  • Elérhető egyjátékos tartalmak: A filmszerű sztori élmény mellett a játékosok a számos elérhető egyjátékos módban is csiszolhatják tudásokat, mint például a Trainng, a Mission és az Arcade.
  • Tartalmas többjátékos módok: Rengeteg internetes mód és tartalom, köztük ranglisták és casual meccsek, globális eredménytáblák, internetes lobbik és megfigyelő mód fokozza a játékélményt.

 

 

Marvel vs Capcom Infinite Character Pass

A csomag hat további karaktert - Sigma, Black Panther, Monster Hunter, Winter Soldier, Black Widow, és Venom - tartalmaz. Ez a hat kiegészítő karakter a 2017-es év folyamán válik elérhetővé. A Character Pass emellett a hat új karakter mindegyikéhez tartalmaz egy Premium Costume öltözéket is!

 

 

© 2017 MARVEL ©MOTO KIKAKU. ©CAPCOM CO., LTD. 2017, ©CAPCOM U.S.A., INC. 2017 ALL RIGHTS RESERVED.

minimális rendszerkövetelmény:

indows 7 64-bites
Processzor: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 480, GTX 570, GTX 670, vagy jobb 
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 59 GB szabad hely
Hangkártya: DirectSound támogatással (DirectX® 9.0c vagy újabb)

AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: WINDOWS® 7, 8, 8.1, 10 (64-bites verzió szükséges)
Processzor: Intel Core i5-4690K @3.50GHz vagy AMD FX-9370
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA® GeForce® GTX 960 vagy AMD Radeon R7 370
DirectX verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Merevlemez: 59 GB szabad hely
Hangkártya: DirectSound támogatással (DirectX® 9.0c vagy újabb)
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére