Mafia III - Sign of the Times PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Mafia III - Sign of the Times PC (digitális kód)

Mafia III - Sign of the Times PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.190 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +32 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Mafia III - Sign of the Times PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom futtatásához a Mafia III alapjáték Steam változata szükséges.

 

Fogadott családja meggyilkolásának emléke árnyékában Lincoln csatlakozik James atyához a Sammy‘s-ben, hogy lezárja a múltat. Érkezésükkor azonban egy őrült szektával kerülnek szembe, akik tragédiák helyszíneit használják emberáldozatok és kegyetlen rituálék végrehajtásához. Lincoln új járművekkel, fegyverekkel és nyomozási eszközökkel felszerelkezve veti bele magát ebbe a sötét, drogokkal és erőszakkal teli világba, hogy leszámoljon a szektával és talán megtalálja a saját lelki békéjét.

 

FONTOS: A Sign of the Times a Season Pass része. Ha Season Pass-tulajdonos vagy, ne vedd meg a Sign of the Times csomagot, mert már rendelkezel hozzáféréssel.

 

Jellemzők:

  • EMBERÁLDOZAT Az Ensanglante szekta mindent megtesz, hogy helyreállítsa a rendet és igazságot New Bordeaux-ban, ami szerintük csak véres rituálékkal valósítható meg. Tagjaikat hallucinogén drogokkal hajtják uralmuk alá, és eltorzítják a valóságérzéküket, hogy gyilkosokká változtassák őket.
  • RITUÁLIS HELYSZÍNEK KIVIZSGÁLÁSA Lincoln új nyomozási módszerek és eszközök segítségével követheti és dokumentálhatja a szekta véres gyakorlatait a város elhagyatott helyszínein. Egykori kiképzése segít megfejteni a kódokat és felfedni az elhagyatott szanatóriumban berendezett titkos műveleti bázist New Bordeaux partvidékén.
  • ÚJ TAKTIKA ÉS KÜTYÜK Az Ensanglante szekta rejtélyes és véres praktikái igencsak próbára teszik Lincoln valóságérzetét. Ahhoz, hogy mindig egy lépéssel előttük járjon, alkalmaznia kell a vadonatúj, lassított lövöldözési harci technikát, illetve a fegyverek és járművek bővített arzenálját. Az Ensanglante szekta legyőzésével szívességet tenne a városnak, és egyedi, exkluzív tárgyakhoz jutna. 
  • A HAMVAKBÓL Mielőtt a Marcano banda porig égette, nem volt jobb hely a kocsmázásra Hollow-szerte a Sammy's bárnál. Némi kemény munka árán Lincoln helyreállíthatja a bárt, hogy újra régi fényében tündököljön.

 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

© 2017 TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. FEJLESZTETTE A HANGAR 13. A MAFIA, TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, 2K ÉS HANGAR 13 MÁRKANEVEK, VALAMINT A KAPCSOLÓDÓ LOGÓK A TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. VÉDJEGYEI, ILLETVE BEJEGYZETT VÉDJEGYEI. A KORHATÁRT JELZŐ IKON AZ ENTERTAINMENT SOFTWARE ASSOCIATION VÉDJEGYE. MINDEN MÁS VÉDJEGY A BEJEGYZETT BIRTOKOSOK TULAJDONÁT KÉPEZI. MINDEN JOG FENNTARTVA.

minimális rendszerkövetelmény:

a III alapjáték Steam változata szükséges.
FONTOS: A Sign of the Times a Season Pass része. Ha Season Pass-tulajdonos vagy, ne vedd meg a Sign of the Times csomagot, mert már rendelkezel hozzáféréssel.
 
MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites)
Processzor: Intel I5-2500K, AMD FX-8120
Memória: 6 GB RAM
Videokártya: 2 GB videomemória + NVIDIA GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon HD7870
Lemezterület: 3 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya
További megjegyzések: A Windows 8.1 felhasználóinak további Windows Update fájlokra lehet szükségük – kattints ide a részletekért
 
AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 7 (64 bites)
Processzor: Intel I7-3770, AMD FX 8350 (4,0 GHz)
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: 4 GB videomemória + NVIDIA Geforce GTX 780, GeForce GTX 1060 vagy AMD Radeon R9 290X
Lemezterület: 3 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis hangkártya
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére