Mafia III - Faster, Baby! PC (digitális kód)

Mafia III - Faster, Baby! (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.629 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +47 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Mafia III - Faster, Baby! (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom futtatásához a Mafia III alapjáték szükséges.

FONTOS: A Faster, Baby! a Season Pass része. Ha Season Pass-tulajdonos vagy, ne vedd meg a Faster, Baby! csomagot, mert már rendelkezel hozzáféréssel.

 

A mocsárvidéktől nyugatra fekvő, Sinclair Parish nevű kisvárosban a rettegett seriff, „Slim” Beaumont erőszakkal tartja fenn a rendet. Amikor egy polgárjogi vezetőt meggyilkolnak, és más aktivisták élete is veszélybe kerül, Lincoln és Roxy Laveau veszedelmes küldetésre indul, hogy leleplezze a város bűnözőit. Számold fel Slim és a korrupt zsaruk rémuralmát nyaktörő tempójú autós üldözések, látványos harci taktikák és ravasz cselek segítségével!

 

Jellemzők:

 • SINCLAIR PARISH: 
  Vadonatúj település a mocsárvidéktől nyugatra, amelynek korrupt vezetése csak az erőszakban és a megfélemlítésben hisz. A hatalmas, változatos terület ideális a látványos autós üldözésekhez és a megújult harcmodorhoz.
 • ÚJ TÖRTÉNET CSALÁDRÓL, ÁRULÁSRÓL ÉS BOSSZÚRÓL:
  Szövetkezz Roxy Laveau-val, a helyi aktivistával: bosszuljátok meg a meggyilkolt polgárjogi vezető halálát, és vessetek véget „Slim” Beaumont és korrupt bandája rémuralmának.
 • GONDOLD ÁT A STRATÉGIÁDAT:
  A kibővített autós és harci mechanika, valamint az új járművek és fegyverek jóvoltából újfajta módokon harcolhatsz – gyalogosan vagy a volán mögött egyaránt.
 • SZENZÁCIÓS JUTALMAK:
  A Faster, Baby! egyedi jutalmaival még személyesebbé teheted bosszúhadjáratodat. Használd Roxy hangtompítós MK 1020 géppisztolyát, amely a pokol tüzét szórja az ellenségre! Nyomd tövig a gázt Roxy üldözésre termett, sportos Lassiter Nightcrawlerében. Hódíts a Blue Genius és The Experience öltözékben, és használd más egyedi tárgyak sokaságát! 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/ 

 

© 2017 TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. FEJLESZTETTE A HANGAR 13. A MAFIA, TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, 2K ÉS HANGAR 13 MÁRKANEVEK, VALAMINT A KAPCSOLÓDÓ LOGÓK A TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. VÉDJEGYEI, ILLETVE BEJEGYZETT VÉDJEGYEI. A KORHATÁRT JELZŐ IKON AZ ENTERTAINMENT SOFTWARE ASSOCIATION VÉDJEGYE. MINDEN MÁS VÉDJEGY A BEJEGYZETT BIRTOKOSOK TULAJDONÁT KÉPEZI. MINDEN JOG FENNTARTVA.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére