L.A. Noire: The VR Case Files PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

L.A. Noire: The VR Case Files PC (digitális kód)

L.A. Noire: The VR Case Files PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
8.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +90 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

L.A. Noire: The VR Case Files PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Figyelem: A játék VR-alapú, és HTC Vive™ nélkül nem élvezhető.

Az AMD hardverekkel kapcsolatos aktuális teljesítményproblémák miatt csak az AMD és az NVIDIA / Intel hardverek egyes kombinációi teszik lehetővé, hogy a játék a terveknek megfelelően fusson:

  • AMD Ryzen 7 processzor használata esetén NVIDIA GeForce GTX 1070 (vagy újabb) grafikus kártya szükséges
  • AMD Vega 56 grafikus kártya használatakor Intel i7 6700 (vagy újabb) processzor szükséges a játékhoz
  • AMD processzor és videokártya együttes használatát a játék jelen pillanatban nem támogatja

L.A. Noire: The VR Case Files csak egy videokártyás architektúrákat támogatja; Az NVIDIA SLI és az AMD CrossFire funkciók nem támogatottak.

 

Sötét és erőszakos krimi a ’40-es évek Los Angeleséből, most már a virtuális valóság káprázatos világában is!

L.A. Noire: The VR Case Files HTC VIVE™ platformra készített verziójában Cole Phelps nyomozó bőrébe bújhatsz, és kegyetlen bűncselekményeket oldhatsz meg, melyeket Los Angeles legkorruptabb és legerőszakosabb korszakának, az 1940-es éveknek a bűnügyei ihlettek.

A hét, kimondottan virtuális valóságra újraszerkesztett ügyet tartalmazó L.A. Noire: The VR Case Files for HTC Vive új mélységet és realizmust kölcsönöz a Rockstar Games hangulatos bűnügyi játékának, miközben a nagy sikerű eredeti válogatott bűnügyeit oldhatod meg a közlekedési, gyilkossági, gyújtogatási és egyéb részlegek aktáiból.

  • Keress nyomokat tárgyak megragadásával, megvizsgálásával és manipulálásával
  • Ülj be az autód kormánya mögé, és hajts a következő bűnügy helyszínére 
  • Üldözésekben, bunyókban, lövöldözésekben vehetsz részt nyomozás közben
  • Göngyölítsd fel a bűnügyeket jegyzeteléssel és vázlatok rajzolásával 
  • Hallgass ki tanúkat és használd az eszedet, hogy kiderítsd, mi igaz és mi hazugság egy olyan városban, ahol mindenkinek van rejtegetnivalója

 

 

 

 

AZ ENGEDÉLY A SZOFTVER HASZNÁLATÁRA, ÉS NEM BIRTOKLÁSÁRA VONATKOZIK. A SZOFTVER TELEPÍTÉSÉVEL, MÁSOLÁSÁVAL VAGY EGYÉB MÓDON TÖRTÉNŐ HASZNÁLATÁVAL A FELHASZNÁLÓ ELFOGADJA A VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZŐDÉST, AMELY MEGTALÁLHATÓ A JÁTÉKBAN ÉS A WWW.ROCKSTARGAMES.COM/EULA OLDALON. A „SZOFTVER” KIFEJEZÉS MAGÁBA FOGLALJA AZ ÖSSZES MELLÉKELT SZOFTVERÖSSZETEVŐT, A HOZZÁJUK TARTOZÓ LEÍRÁSOKAT, CSOMAGOLÁSOKAT, FÁJLOKAT ÉS EGYÉB NYOMTATOTT VAGY ONLINE ANYAGOKAT ÉS DOKUMENTÁCIÓKAT, VALAMINT A SZOFTVER ÉS ANYAGAINAK BÁRMELY ÉS MINDEN PÉLDÁNYÁT. A SZOFTVER, ILLETVE MINDEN EGYÉB MELLÉKELT TARTALOM MEGNYITÁSÁVAL, LETÖLTÉSÉVEL, MÁSOLÁSÁVAL, TELEPÍTÉSÉVEL, ILLETVE EGYÉB MÓDON TÖRTÉNŐ HASZNÁLATÁVAL A FELHASZNÁLÓ ELFOGADJA A TAKE-TWO INTERACTIVE SOFTWARE, INC. („LICENCELŐ”) VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZŐDÉSÉT, ADATVÉDELMI ELVEIT (WWW.ROCKSTARGAMES.COM/PRIVACY), VALAMINT SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEIT (WWW.ROCKSTARGAMES.COM/LEGAL). KÉRJÜK, OLVASSA EL FIGYELMESEN A VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZŐDÉST (EULA). HA NEM ÉRT EGYET A JELEN MEGÁLLAPODÁS MINDEN PONTJÁVAL, NE NYISSA KI, TÖLTSE LE, TELEPÍTSE, MÁSOLJA VAGY HASZNÁLJA EGYÉB MÓDON A SZOFTVERT. A LICENCSZERZŐDÉS IDŐRŐL-IDŐRE MÓDOSULHAT, A LEGFRISSEBB VERZIÓ MINDIG MEGTALÁLHATÓ LESZ A WWW.ROCKSTARGAMES.COM/EULA OLDALON. A MÓDOSÍTOTT MEGÁLLAPODÁS KÖZREADÁSÁTÓL SZÁMÍTOTT 30 NAPON TÚLI SZOFTVERHASZNÁLAT A MEGVÁLTOZTATOTT FELTÉTELEK ELFOGADÁSÁT JELENTI.

 

A szoftverlicenc a játékban és a www.rockstargames.com/eula címen, a fiók felhasználási feltételei a www.rockstargames.com/socialclub webhelyen találhatók. A különleges szolgáltatásokhoz, például az exkluzív, feloldható, letölthető vagy online tartalomhoz, szolgáltatásokhoz, illetve funkciókhoz való át nem ruházható hozzáférés egyszer használható szériakódot, további díjfizetést és/vagy online fiókregisztrációt igényelhet. Lehetséges, hogy a különleges szolgáltatásokhoz való hozzáférés internetkapcsolatot igényel, nem minden felhasználó számára érhető el, továbbá 30 nappal korábban közzétett figyelmeztetés után leállítható, módosítható vagy eltérő feltételekkel kerülhet felajánlásra. A végfelhasználói licencszerződés, a magatartási kódex, illetve más szabályzatok megsértése a játékhoz vagy az online fiókhoz való hozzáférés korlátozásával, illetve felfüggesztésével járhat. Technikai támogatás: www.rockstargames.com/support.

Az 1940-es évek Los Angelesében játszódó kitalált történet, amely fiktív vagy kiszínezett történelmi személyeket, csoportokat, helyszíneket, eseményeket és jeleneteket mutat be, olyan módon, ami történelmi szempontból nem pontos és nem tekinthető tényszerűnek. Minden márkanév a játékkal kapcsolatban nem álló tulajdonosa védjegye. A jelen videojáték készítői és kiadói semmilyen formában nem támogatják, illetve tartják elfogadhatónak vagy követendőnek a játékban szereplő cselekedeteket.

Rockstar Games, 622 Broadway, New York, NY, 10012

©2006–17. A Rockstar Games, az L.A. Noire és az R* a Take-Two Interactive márkája/logója/szerzői jog által védett terméke. Naked City védjegyek és elemek (c) Copyright Master Licensing, Inc., 2017. Minden egyéb márka a védjegybirtokos tulajdonát képezi. Havok szoftver © 2017 Microsoft. Minden jog fenntartva. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2017 RAD Game Tools, Inc. Minden jog fenntartva. Az engedély nélküli sokszorosítás, visszafejtés, adatátvitel, nyilvános vetítés és bérbeadás, a díjfizetés ellenében történő rendelkezésre bocsátás, illetve a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére