Közép Gamer PC-k

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
Közép Gamer PC-k

A középkategóriás gamer számítógépet azoknak ajánljuk, akik szeretnének a legújabb játékokkal játszani, de sokkal kevesebb kompromisszummal, és szebb grafikával.

Ha már van egy kezdő gamer PC-éd, de nem tudod már igényeid szerint fejleszteni, lehet, hogy érdemes befektetned egy új számítógépbe. Ha laptopod van, vagy egyáltalán nincs számítógéped, mert elromlott, vagy eddig többen használtatok egy gépet a testvéreddel, szüleiddel, akkor kimondottan ajánljuk, hogy ne egy kezdő gamer számítógépet vásárolj, hiszen a középkategóriás gépek a legtöbb gamer igényeit tökéletesen kielégítik.

Akár HD minőségben szeretnél filmeket, vagy sorozatokat nézni, akár fényképeket szerkesztenél vagy videot vágnál, vagy esetleg megírnád a egyetemi beadandódat vagy a házi feladatodat, egy asztali számítógéppel ezt mind megteheted. Ráadásul ezt a sokoldalú technológiai csodát még játékra is használhatod! Minek költenél egy drága konzolra, amikor akár egy középkategóriás gamer PC-t is összerakhatsz az árából? A konzolok ráadásul néhány év múlva elavulnak, a PC-éd alkatrészeit azonban nagyon könnyen újabbra cserélheted, hiszen úgy tervezték, hogy kedved szerint variálhasd a konfigurációját.

Egy PC javítása is sokkal könnyebb az esetek nagy részében, mint a konzoloké, hiszen a hibás alkatrészt könnyebb eltávolítani és kicserélni. Ráadásul ha látványos színű vezetékeket és menő LED világítással ellátott ventilátorokat választasz egy ablakos vagy áttetsző gépházhoz, akkor még a szobád is feldobhatod az új gépeddel.

A középkategóriás gamer PC több lehetőséget rejt magában, mint a kezdő gamer számítógép. Csak rajtad áll, hogy milyen konfigurációt szeretnél összerakni. Érdemes azt kitalálnod, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani, és ezekhez képest kiválasztani a különböző alkatrészeket. Ha nem értesz a számítógépekhez, az sem gond, hiszen számos leírást és videót találhatsz ebben a témában az interneten. Ráadásul kollégáink segítségét is igénybe veheted. Keress fel minket személyesen, vagy e-mailben és telefonon, szívesen segítünk a választásban és legjobb tudásunk szerint válaszolunk a kérdéseidre.

Ha nem szeretnél az összeszereléssel bajlódni, válaszd a gépösszeszerelő szolgáltatásunkat. Ilyenkor az általad kiválasztott alkatrészekből szakértő kollégáink összerakják neked álmaid számítógépét. Ha az alkatrészek kiválasztásával sem szeretnél időt tölteni, több előre összeszerelt konfiguráció közül választhatsz. Ezeket a közép gamer PC-éket szakértőink állították össze, hogy neked elég legyen csak bekapcsolnod otthon a gépet, hátradőlni és belemerülni a játékba.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
PC Hardverek
PC Perifériák
PC Kiegészítők
Gamer PC-k
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére