Oculus Rift vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Oculus Rift

Oculus Rift
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Oculus Rift már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Oculus Rift vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

A csomag tartalma:

- Oculus Rift VR Headset
- Oculus Rift vevőegység
- Oculus Remote távirányító
- Vezetéknélküli Xbox One Controller
- EVE Valkyrie játékszoftver
- Lucky's Tale játékszoftver

Oculus Rift ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 


Elérkezett a forradalom ideje: az Oculus Rift VR csomagjával belevetheted magad a szórakozás jövőjébe! Az Oculus az újgenerációs virtuális valóság úttörőjeként hozta be újra a köztudatba a korábban technikai korlátokba ütköző VR elképzeléseket: végre elkészült az első olyan virtuális valóság eszköz, amellyel a felhasználók olyan élményt kapnak, amilyet a filmek már hosszú évtizedek óta ígérnek - a jövő tehát megérkezett.

Az Oculus Rift egy olyan multimédiás eszköz, mely minden szórakozási formában használható (speciális 360 fokos / egyéb VR filmnézés, virtuális túrák, fejlesztői programok, stb.), ám elsősorban egy olyan eszközről beszélhetünk, amely gyökeresen változtatja meg a videojátékos szokásoskat.

 


Eddig csak megfigyelője voltál a belső nézetes akciójátékoknak, most viszont szinte a kezedben érezheted a fegyvereid; eddig is látványos légicsatákban vehettél részt, mostantól viszont a fejed mellett süvítenek el a rakéták; egészen mostanáig a beviteli eszközeiddel tájékozódtál a környezetben, mostantól viszont úgy nézhetsz körül az elképzelt világokban, ahogy azt a való életben tennéd - egész egyszerűen eddig elképzelhetetlen lehetőségek állnak előtted!
 


A remek ötletek persze mit sem érnek a megfelelő technológiai háttér nélkül, azonban az Oculus Rift ebben sem okoz csalódást: a tökéletesen hihető élményről a minőségi, magas felbontásra és akadásmentes képfrissítésre képes, emberi látáshoz tökéletesen illeszkedő és a látóteret kitöltő kijelző gondoskodik. Mindez az Oculus mérnökeinek köszönhető, akik egy jövőre felkészített, stabil, megbízható teljesítményt nyújtó VR eszközt álmodtak meg a felhasználóknak.

Mindezeknek köszönhetően megszületett a tökéletes VR eszköz: az Oculus Rift által nyújtott élmény semmivel nem hasonlítható össze. Legyen szó a legjobb játékokról, virtuális mozizásról, 360 fokos szabadságot biztosító filmekről, a világ egy másik pontjának pontos virtuális másáról vagy barátaiddal közösen futtatott programokról, mindig olyan élményt kapsz, mintha valóban ott lennél!

 


Az Oculust Rift csomag a headset, az Xbox One irányító és egyéb kiegészítők mellett kezdésből két játékot tartalmaz, melyek már önmagukban is jól prezentálják a modern VR technológia varázsát. A térbeliségre kihegyezett, mászkálós Lucky's Tale, ill. a sci-fi űrcsatákat megdöbbentő minőségben és élethűséggel visszaadó EVE: Valkyrie jól mutatják be, miről is szól az Oculus: térbeliségről, szédítő terekről és olyan élményekről, melyekről eddig csak álmodni mertél. Természetesen nem áll meg ennyiben a dolog: már a startkor számos VR-ra kihegyezett cím és temérdek korábbi, immáron Oculus kompatibilis cím érhető el, és rengeteg fejlesztő több száz játéka van készülőben, így a következő években egyre látványosabb és ötletesebb formában kerül majd az eszköz kihasználásra.

Ha úgy érzed, hogy kivennéd a részed a jövő szórakozási formájából, nem kell tovább keresned: az Oculus Rift és a modern VR technológia olyan élményekben fog részesíteni, melyek eddig elképzelhetetlenek voltak - most viszont már számodra is elérhetők!

 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Grafikus kártya: NVIDIA GTX 970 / AMD R9 290 / ennek megfelelő vagy erősebb
Processzor: Intel i5-4590 / ennek megfelelő vagy erősebb
Memória: 8GB+ RAM
Átvitel: HDMI 1.3 video kimenet
Portok: három USB 3.0 port + egy USB 2.0 port
Rendszer: Windows 7 SP1 64 bit vagy újabb
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére