Killing Floor: Incursion PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Killing Floor: Incursion PC (digitális kód)

Killing Floor: Incursion PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
10.390 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +104 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Killing Floor: Incursion PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A játék használatához VR szemüveg szükséges.

A Tripwire Interactive - a Red Orchestra és a Killing Floor sorozatok alkotóinak - új játéka egy több fejezetből álló, történetközpontú kaland, amelyet kifejezetten VR-ra készítettek. Fedezz fel egy részletgazdag és magával ragadó világot - egyedül vagy egy barátoddal - miközben pisztolyokat, puskákat, baltákat, sőt ellenségeid levágott végtagjait használva harcolsz. Utazz be változatos helyszíneket - a hátborzongató farmházaktól a titokzatos katakombákig - annak érdekében, hogy felfedezd, ki vagy mi áll a zed fenyegetés mögött. Derítsd ki, hogy valójában mire készül a Horzine Corporation, és vigyázz, kiben bízol.

Ha pedig mindennek vége, hívd meg egy barátodat, hogy menjen vissza veled, és nézzétek meg, együtt túlélitek-e. Sok szerencsét!Főbb jellemzők:

  • Kooperatív játék: Ha elakadnál, kérd meg egy barátodat, hogy segítsen! Játssz egy barátoddal a történet és a Holdout módokban.
  • Narratív kampány: Játszd végig az öt pályás, teljesen (angol) szinkronizált kampányt, hogy fényt derítsd a Horzine mögötti titkokra, és kapcsolatukra a zedekkel. 
  • Holdout - Végtelen játékmód: Nézd meg, mennyi ideig bírod a zedek ellen ebben a végtelen játékmódban! Egyre erősebb zedek csoportjai támadnak rád, amíg végül el nem buksz. Egy új fegyver, különleges power-upok, és további játékmechanikák várnak ebben a módban. 
  • Brutálisan véres: Az általad támadott zedek nem csak simán meghalnak; lefejeződnek és csonkolódnak, a véráztatta fejek és végtagok pedig elrepülnek. Ha pedig ez nem lenne elég, felveheted ezeket a darabokat, hogy fegyverként használd őket!
  • Magával ragadó környezetek: Öt különböző, saját veszélyekkel és történettel rendelkező, felfedezésre váró helyszín a csúcstechnológiás, virtuális kiképző létesítménytől, a düledező lakóautó-parkokig. 
  • Változatos fegyverarzenál: Vágd, szúrd, lődd, és robbantsd át magad a zedek hordáin a baltától a mesterlövész-puskáig terjedő fegyverarzenállal. Minden szint új lehetőségeket kínál az erőszakra. 
  • Félelmetes zedek: Egyesek botladoznak, mások másznak, rohannak, vagy épp plazmaágyúkkal tüzelnek rád! Mindegyik zednek saját taktikája, erőssége, és gyengéje van - amit meg kell tanulnod, ha életben akarsz maradni.

 

 

Killing Floor ©2009-2017 by Tripwire Interactive. Killing Floor® is a registered trademark of Tripwire Interactive in the USA and other countries. All rights reserved.

minimális rendszerkövetelmény:

müveg szükséges.
 
MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows 8 vagy újabb 
Processzor: Intel i3-6100 / AMD FX4350 vagy jobb 
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 960 / AMD Radeon R9 290 vagy jobb 
 
AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i5-4590 vagy jobb 
Memória: 8 MB RAM
Videokártya: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon RX 480 vagy jobb 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére