Tritton AX 720+ 7.1 headset

Tritton AX 720+ 7.1 headset
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
35.990 Ft
A termék szállítási díja: 990 Ft
Megvásárlásával +360 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Tritton AX 720+ 7.1 headset ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A MINŐSÉGI HEADSETEK VILÁGA - ÁTTEKINTÉS


A legtöbb videojátékkal kapcsolatos beruházás központja általában a televízió szokott lenni: az, hogy mit látunk a tévénk képernyőjén, általában elsődleges fontosságú a videojátékok esetében. Függetlenül attól azonban, hogy milyen kijelzővel játsszuk a játékokat, egy rakás különböző játékstílus ad hihetetlen élményt, ha a játékosok megfelelő hangrendszeren játszanak vele. A zenés ritmusjátékok stílusától kezdve, a precíz időzítésekre építő bunyós/akció játékokon át, a térhatást kihasználó kompetitív belsőnézetes lövöldözős játékok vagy éppen a rettegésre és a hangokra építő horrorjátékok egyaránt hihetetlen élményt nyújtanak, ha nem csak egy sztereo hangfallal hallgatjuk őket, hanem valami komolyabb berendezéssel.

A kompromisszumok azonban itt is akarva-akaratlanul is megjelennek: hiszen nem sokan mondhatjuk el magunkról, hogy tökéletesen zajszigetelt szobában, hangra érzékeny szomszédok nélkül játszunk, és bármikor maximumra tekerhetjük azokat a döbbenetes erejű hangfalakat. És akkor még nem is beszéltünk a dolgok anyagi oldaláról: az erősítők és az 5.1-es vagy még komolyabb rendszerek összerakása nem olcsó mulatság, és bizony néha nagyban átalakíthatja a szoba képét a rengeteg megjelenő kábel... felmerülhet így a kérdés: nincs valami alternatívája ennek a megoldásnak, ha jó hangzást szeretnék, kompromisszumok nélkül? A válasz: van, méghozzá a jó minőségű fejhallgatók és fülesek tökéletes alternatívát nyújtanak bárki számára - méghozzá bőven elérhető áron!

A jó minőségű headseteknek egyetlen hátránya van: nem szociális a szórakozás, hiszen rajtunk kívül senki más nem hallja majd az eseményeket. Minden más fronton azonban tökéletes alternatívája a hangszóróknak: a magas és mély hangokat egyaránt jól megszólaltatják, a térhatásra sokszor pontosabban képesebbek, mint egy többé-kevésbé jól beállított 5.1-es vagy 7.1-es hangrendszer. Rengeteg helyet (és sokszor pénzt) megspórolunk velük, kevesebbet fogyasztanak masszív társaiknál, és nem zavarják a szomszédokat, élettársakat és lakótársakat sem - éppen ezért remekül kiegészítik konzoljainkat.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére